• Telis

    Livets toppar och dalar

    Brunch, brunch, brunch! Kan vi inte ta ett datum när Pricken kan följa med?

  • Telis

    Fy tusan alltså, att stycka hela kycklingar är inget kul.

  • Telis

    Äh, det är den där Linas matkasse som har skickat med en hel kyckling den här veckan. Puckon, vet dom inte att det fins färdiga filéer i affären?!

  • Telis

    Idag har vi förresten bytt sju bajsblöjor. Stackars T verkar vara rätt trög i magen och det gör ont så han gråter varje gång. Vi matar med rivet päron och försöker få i honom mycket vatten (han får ju ersättning också så han borde få tillräckligt med vätska) och smörjer med Inotyol i rumpan. Något annat man kan göra? Hur mycket päron/katrinplommonpure törs man ge utan att han får magknip av det istället?

  • Telis

    Tusen tack för alla bra tips för Televinkens mage! Han har fått ganska mycket katrinplommonpuré utan att det haft någon effekt, nu törs jag nog inte ge mer för att jag är rädd att han ska få magknip av det. Massage och rapsolja låter ju jättebra, ska köpa rapsolja imorgon och prova!


    porchez, Televinken är lite drygt 7 månader nu.

  • Telis
    Ore skrev 2010-08-22 21:11:15 följande:
     Telis: Angående sömn hos barn, så har jag märkt att lillkillen vill sova betydligt mer på dagarna nu när han kryper omkring och är i farten av sig själv (han somnade i bilen idag, fortsatte sova när han flyttades över i vagnen och rullades in, och när han vaknade till efter en timma så öa jag honom i spjälsängen för att morna sig, då somnade han och sov 1,5 h till!!!)... Och han börjar även mer och mer komma på saker att underhålla sig själv med, i längre stunder än tidigare... Kanske att det blir så med Televinken också? Håller tummarna för det!
    Åh, jag blir nästan tårögd när jag läser det här! Hoppas, hoppas, hoppas!!

    Imorse hade jag förresten glömt att även bra faser går över. Han har sovit så himla bra på nätterna senaste veckan, nästan inte ätit alls på natten och sovit till 6.45 men imorse stod klockan på 4.18 när han bestämde sig för att det var färdigsovet.

  • Telis

    Åh, Snorkis, jag håller med dom andra, det är omöjligt att läsa det du skriver utan att börja gråta. Jag kan omöjligen ens börja förstå hur jobbigt det måste vara för er! Dom allra varmaste kramarna till dig och din man och dom kärleksfullaste tankarna till lilla Sigrid!


    Snorkis, Ore har en poäng. Om det känns jobbigt för dig att skriva här på ett öppet forum så kan jag ordna att du får mejladresserna istället. Jag borde ha mejladresser till alla som finns med i galleriet.


    Kramar igen!!

  • Telis
    fru AM skrev 2010-08-23 09:40:08 följande:
    Här kan du skriva allt du tänker och känner. De allra flesta som läser känner ju bara till ditt nick.
    Fast i och med en sån här sak så blir man ju lite mindre anonym helt plötsligt, särskilt om man bor på ett mindre ställe. Det är ju rätt lätt för grannar och kollegor osv att identifiera en, folk som man kanske inte vill ska känna till precis allt.

    Äsch, det är väl jag som är löjligt paranoid. Det är bara det att jag inte vilja skriva om en massa jobbiga saker och känslor på ett ställe som ligger kvar på internet i evighet.

  • Telis

    BS och Cicci, passar det med lunch på fredag?!


     

  • Telis

    Inget resultat än av rapsolja, katrinplommonpuré och magmassage.

Svar på tråden Livets toppar och dalar