• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Oupsie skrev 2010-08-31 22:52:39 följande:
    Vickan, tack. Förresten, köpte du overall till Trollet? Gissar att BF kommer att vara i närheten av Trollets födelsedag.
    japp. en fleeceoverall i stl 62 på Lindex nån veckan innan han föddes...  det där med shoppa långt i förväg är INTE min grej!
  • viktualia

    Vinteroverall - glömde att svara på frågan om dess nödvändighet.... men det gjorde Brudsommar så bra! Och Trollet hade overallen när vi åkte hem från BB.. typ 15 minus och iskall bil.. även om bilfärden bara varade några minuter..


    Halsböld - åååå vidrigtheternas vidrighet!! Se till att få loklabedövande gurgelvatten.. tror att det var  Xylocain jag fick..

  • viktualia
    muggles skrev 2010-09-01 10:48:00 följande:
    Ang OB i toan så tror jag inte att stopp är det som är det västa (iaf inte med moderna rör som vi har i huset) utan jag har förstått det som att det inte är miljövänligt. Det åker med ändå till reningsverket och fastnar där i deras reningsgaller vilket de stör sig på. Men jag ska börja med toapapper nästa cykel jag lovar!!! (Jag trodde alla slängde tampong i toan...)
    Helt korrekt gissning! Har en kompis som jobbar som vatteningenjör på reningsverk och han ondgör sig rätt ofta över alla dumheter vi människor spolar ner! Min hemkommun delade ut papperskorgar till folk, med text om vad man får slänga i toan. Så nej - här släng inget annat än toapapper i toa.. däremot är jag inte vrålnoga med sopsporteringen i övrigt..

    Ego - Trollet är snuvig men aspigg.. och nu ska vi bege oss på föräldrargruppslunch... 'vinkar*

  • viktualia
    MSW skrev 2010-09-01 10:48:39 följande:
    Ibland funkar det ibland inte! Hopplöst! Jajajag finns i bakgrunden men låter nog bli att försöka skriva mer! Pb: lycka till hos gyn!
    samma problem uppstår för mig om jag loggar in från min lowtech-telefon.. men du har nån seriös variant va?!? *nyfiken*
  • viktualia

    Ore - japp det är ångest att söka jobb! Det är alltid bra att låta nån utomstående läsa - så skicka över det så ska jag spana.. om du vill förstås!! Kan f ö meddela att jag skrev FEL i mitt personliga brev när jag sökte jobbet jag nu har... det slank med en formulering som gällde ett ANNAT jobb.. som tur är så har ingen kommenterat det... *skäms fortfarande*

  • viktualia

    godmorgon på er goingar!


    Kram till alla deppiga av alla de skäl! Själv ska jag snart bege mig till mitt älskade jobb och vinka lite. Och ÄNNU en gång tacka min lyckliga stjärna/Gud/min utbildning/att det klickade på intervjun eller vad det nu var som gjorde att just jag får jobba med det jag brinner för allra mest...

  • viktualia

    Parnassia - kokar av ilska efter din historia!!! baaaaaaaaaa


    PB - heja sambon!


    Ego glad: Var på jobbet en sväng idag och det var ljuvligt! Min vikarie/nya kollega verkade asbra och jag är himla nöjd! Och Trollet skötte sig exemplariskt


    Ego sur: tjafsade nyss i telefon med min pappa ang barnvälsignelsen av Trollet. Gurgel och stånk... Pappa var inte direkt på humör att vara medkännande.. men men.. det blir nog bra.. hoppas jag...

  • viktualia

    Kängu - det där med anhörigstöd är bra... önskar att jag hade tagit tag i det när min pappa var cancersjuk.. så hade kanske den krisen blivit annorlunda.. Tack och lov överlevde pappa och vi andra klarade oss någorlunda helskinnade... Och nu har det gått väldigt lång tid, femton år konstigt nog...

  • viktualia

    Kängu - jaaa och nu börjar det bli så länge sedan att det känns avlägset... Hoppas att din syster får pigga på sig och att ni i omgivningen får hjälp att hantera allt tungt!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar