• viktualia

    Livets toppar och dalar

    BrudSommar2006 skrev 2010-09-03 12:22:26 följande:
    Vickan, ville din pappa att ni skulle ha vanligt dop eller varför är han upprörd?
    Kortfattat är svaret att vi hade olika syn på hur en barnvälsignelse ska gå till och anledningen till att han är indragen är att jag numera inte har så mycket kontakt med kyrkan som jag tillhör. Det redde dock ut sig rätt bra efter lite muttrande och att jag kontaktade en pastor som jag känner. Så det slutar nog lyckligt.. men jag blev och är lite småsur på pappa ändå..
  • viktualia
    Tinga skrev 2010-09-03 13:52:28 följande:
    Äsch, vad konstigt det blev med citaten. Hoppas att ni fattar vad jag menar ändå.Och allihop - tack för alla hållna tummar; de gjorde verkligen susen!
    *skickar över finfin mat, en flaska fin skumpa och mumsig mat till de små herrarna* Grattis och jag fortsätter att hålla tummarna för att det FORTSÄTTER i samma riktning!!!

    Och jag råkar ju, till skillnad från Passionsblomman, känna ett syskonpar som båda är födda lika mycket för tidigt som Piff och Puff (deras mamma är min bästis). Den kamp som detta inneburit är närmast omänsklig.. och ju mer Trollet utvecklas och äter och grejar desto mer perspektiv får jag på eländet! Särskilt som allt talar för att bästisens son inte kommer att bli normalbegåvad eller hur man nu ska uttrycka det..


    ...detta inte sagt för att förringa ert mathelvete utan mest för att konstatera vilken RESPEKT jag har för de livsöden som tillvaron för med sig. Kramar till Tingafamiljen!!

  • viktualia

    Först:


    Nenne med familj har det bra men är överväldigad av en massa besök så de lever i sin familjekokong för närvarande. En sväng till kuratorn har de hunnit också och jag är impad över att hon verkar ha kommit långt med bearbetningen av förlossningen! Hon hälsar!


    Nu måste jag hylla vår kära råsaftscentrifug - det är så sagolikt gott med hemgjord äppeljuice! *svävar*


     

  • viktualia

    Parnassia - jaaa själv tröttnade jag på att vänta.. och konstaterar att Nenne svarar på sms...

  • viktualia

    PB förresten! Har du en sån skojig makapär till alla era äpplen? Råsaftscentrifug alltså?

  • viktualia

    buhuuu.. typiskt att jag är helt laddad för fredagspladder i tråden medan ni andra ägnar er åt något annat.. troligen vettigare.. fniss...


     


    SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL på er!

  • viktualia

    Älskade Telisgumman - om du orkar skriva av dig, så finns det nog ett helt gäng som orkar läsa.. även om det kanske inte omfattar HELA sändlistan... Oavsett vad som händer så hejar jag på dig och gissar att du behöver stora portioner energi för att rida ut alla stormar!!


    Och intervju för tråkjobb lät ju sådär...*kram igen*


    Själv har jag närapå nedräkning till 1 november när jag börjar jobba igen.. även om herr Troll är liten... men så är jag besatt av mitt jobb också....


    Ego - kvällsmaten här var ljuvlig - kantareller (som Trollet och hans pappa plockat på en egen utflykt) serverade smörstekta med kräftstjärtar, ost och blandsallad i baguetter.. Mums! Och bäst var nog att jag slapp shoppa mat/bestämma meny!

Svar på tråden Livets toppar och dalar