• viktualia
    smint skrev 2010-09-12 22:05:56 följande:
      Ni som är så piffiga på inredning och möbler Vill gärna ha tips på något snyggt nattduksbord. Just nu har vi inga och det börjar jag tröttna på. Sambon vill inte ha mer ikea möbler så nu måste vi hitta något någonannanstans. Så ser ni något eller har andra tips så säg till. 
    Vad tänker ni er för pris? Färg? Ska det vara nån variant på byrå? Hylla? Väggmonterad? Hur bred?

    /möbelletaren....

  • viktualia

    Möbelfrågan - jag börjar ana att det är rätt många affärer som säljer från samma leverantörer... bland annat återkommer www.torkelson.se/ rätt ofta...  Det ska nog gå att få tag i nåt schysst bord.. det bökigaste kan nog bli att  få se det i verkligheten innan köpet.. hm..


    Nenne - vilken LJUVLIG bild "Pricken med mamma och världens coolaste dojjor" ... åååå jag blir helt salig!! Hm... får nog komma och titta på underverken nån gång... Grubblar... det är ju inte omöjligt att åka på dagsutflykt från mina päron hem till dig... 

  • viktualia
    Telis skrev 2010-09-13 11:52:56 följande:
    Har ni sett att det finns en tråd där någon föreslår att BT borde göra som Familjeliv och ta bort tremånadersspärren på trådar? Fatta vilken lång tråd det här skulle bli då! Den skulle spränga BTs server, servern skulle inte kunna hantera så många inlägg i en enda tråd. Och vem skulle våga skriva TS då, då gäller det ju verkligen att den är perfekt.
    *asgarv*

      Jag har tänkt samma tanke.. läbbigt att skriva TS då.. hihihi

  • viktualia

    PB - sötsonen som berättar om hundskötsel.... ni får väl undersöka om det går att låna Hs hund?!!? den hunden är rätt galen men söt. Har ingen aning om hur bra det går att låna hundar - är inte nån djurvän alls...


    Kängu - spännande m intervju!!


    Oupsie - jobbigt med osynk om städningen!!

  • viktualia
    fru AM skrev 2010-09-13 16:23:14 följande:
    Det är lite deprimerande när de enda riktigt (jobbmässigt) intressanta mailen jag får är mail som felaktigt skickas till mig. De ska till någon med exakt samma namn men vars mailadress innehåller en punkt. Och har ett liv som innehåller någon typ av karriär tydligen. Sorry. Egognäll.
    *kramar om läääänge*
Svar på tråden Livets toppar och dalar