• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Hattis skrev 2010-09-13 20:23:05 följande:
    Har surfat in på postrarna, tackars Vickan. Har du köpt ngt själv därifrån?Tinga - spännande är ordet! Jag har ju liksom blivit gravid förut ett par gånger men då har det inte kännts så här. Jag har heller aldrig haft så fruktansvärt taskig hy, eller kanske när jag var fjorton. Hm.
    Nopp... men då och då kommer jag på att den sajten finns och drömmer mig bort....
  • viktualia

    Parnassia - tjaaa... sök på nån stad, landskapstyp, nån blomma kanske?! Själv gillar jag fotografikonst...

  • viktualia

    Start september - hoppas verkligen att ni får komma på utredning!!! Måste indisket fråga hur gammal du är.. minns inte...

  • viktualia

    Ska f ö hälsa till alla från MrsB! ..... som trivs på jobbet men inte hinner in hit....

  • viktualia

    gäsp!


    eder morgonslöa Vickan vaknade av en ilsket ringande mobil... och fick en stund senare göra en räddningsaktion för min kära lillebror... hm.. jag ägnar mig åt att curla honom lite till och från.. ha ha ha ha..


    ... hur som, så försvann sovmorgonen och Trollet och jag hamnade lite snett i dagssnurren.. så nu hoppar vi över ÖF idag.. och sitter här och halvsover istället.


     


    Glögg OCH saffran är ju gott i matlagning! Kombin låter ljuvlig! En skvätt glögg i en köttgryta piffar till tillvaron!

  • viktualia

    I helgen träffade jag förresten kompisen som precis som Tinga har för tidigt födda barn, där sonen som snart är 2,5 fått diagnosen celebral pares men är under vidare utredning. Diagnos betyder tydligare stöd från samhället. Och kanske kan en del av "sorgeprocessen" bli tydligare för föräldrar och omgivning. Själv frågar jag ganska lite.. minst sagt känsligt... men har just googlat runt lite och lärt mig en del nytt....


    ... samtidigt som jag har Trollet sovande i famnen, mitt lilla underverk som hittills verkar utvecklas precis som förväntat. Världen är orättvis..

Svar på tråden Livets toppar och dalar