• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Snaily - bra att gå profylaxkurs! Jag hade enorm nytta av mina minimala övningar i förväg.. och vi övade aldrig på riktigt ens!

  • viktualia
    snaily skrev 2010-09-03 21:40:34 följande:
     Skriver om vår målbild och drömförlossning, maken är redan klar och jag har knappt börjat!
    Kära nån! Undrar just vad jag skulle skriva, om jag försökte mig på den skrivläxan... hm... snabb, sprickfri, smärtfri och odramatisk... och med smärtlindring till skillnad från Trollet.. hm.. joo det kanske skulle gå att skriva nåt sånt.. hm..
  • viktualia

    Välkommen linvand! Och fått nog av smygläsare har vi inte, eftersom vi inte lagt ner tråden här och flyttat till något stängt ställe!


    Och själv köpte jag stl 42 när jag köpte skor senast.. hm... men eftersom jag inte är längre än 1,64 så är det ingen som gissar att jag har stora fötter och alltså blir ALLA förvånade när jag säger det.. dvs - stora fötter syns inte särskilt ofta!

  • viktualia
    Telis skrev 2010-09-03 22:21:17 följande:
    Hahahaha, jag har gjort PB mållös, kan ni fatta?! Ni är jättegulliga allihopa , men nu har jag utgjutit mig för både AM och PB, nu orkar jag inte mer. Inte ikväll iallafall.
    Bra att du utgjutit dig för dem, dessa kloka trådvänner! Och inte behöver du rapa hela soppan för mig - jag hejar på dig oavsett!!! *kramar om länge*
  • viktualia
    linvand skrev 2010-09-03 22:23:36 följande:
    PB: Ja, vill du verkligen veta det? Ha ha.. hmm.. jag har varit med när Televinken, Astrid och Trollet kom till världen i alla fall...
    alltså... det där är så fascinerande.. hur folk orkar läsa allt vårt pladder månad ut och månad in.. ska erkänna att jag smygläser andra trådar, men aldrig någon med det tempo som den här tråden har... läser bara sånt som går tillräckligt sakta.. ha ha...

    Välkommen!

  • viktualia

    linvand - beroende på HUR länge du smygläst och HUR många galna detaljer du lyckas komma ihåg... så råkar jag vara en av trådens frögurkor. Jag har haft oskyddat sex endast TRE gånger i hela mitt 33 åriga liv. Och blivit gravid alla gångerna.. men fick mf de två första och ett Troll på tredje försöket. Så galen kan man också vara... så jag är dålig på att tipsa... 


    Telis - jag läste allt.. och svarar där...Puss på dig!!!


    Ego - känner mig lagom snuvig men ska minsann iväg på bröllopssnurr idag! Lagom tossigt så ska Trollet och jag vara barnvakter till hans kusin som inte är en månad än... medans kusinens mamma sjunger på vigseln och kusinens pappa får sitta ostört i kyrkan.. För Trollet och mig blir det mest en lång bilutflykt.. men men... det finns garanterat sämre saker att spilla sin tid på!


     

  • viktualia
    _koko_ skrev 2010-09-04 21:24:20 följande:
    Vickan - Jag såg att det vår loppis, men på alla Ikea alltså?! Oupsie - Grattis till huset!!!
    Japp alla! så jag höll mig undan....hihihi

     

Svar på tråden Livets toppar och dalar