• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Ikappläst någorlunda!


    TACK PB för gästfriheten!! Himla skoj att ses! Och ljuvligt med trådträff, god mat, gott prat och mysigt socialt liv! Och Trollet och jag sov strålande gott i ett av PBs coola gästrum!


    *vinkar till Parnassia, Vännerfan och fru E*


    Ego - lyckades köra hela vägen hem från Parnassia utan paus. Det tog tre timmar och var väl egentligen jobbigt, men Trollet sov och då var det värt ansträngningen.

  • viktualia

    Porchez - jag hade nog inte testat basilika utan persilja istället.. känns mer passande


    Föräldrarpenning - jämställdhetsbonus - det största felet är ju det som Telis skriver om.. att det räknas på kalenderår.


    Och en STOR fördel med att bo i en håla är att boendekostnaden för oss är pisslåg jämfört med er som sitter med bostadslån i storstäderna. Eftersom vi tjänar rätt hyfsat resp hyfsat så behövde vi inte tänka på att få pengarna att räcka och alltså styrde andra saker vem som är hemma när. NÅN fördel ska man väl ha av att bo på vischan.. hm.. eller i alla fall i ett billigt hus.


    .. Och Lappis - din makes sits gör ju att man inser hur mycket man borde uppskatta det nuvarande svenska systemet... tänker OFTA på sweetans situation också.. Nyttigt med perspektiv!!

  • viktualia

    AM - otroligt knasigt med gästhandduken.. och genast grubblar jag över varför man i vild panik behöver en sådan?!?

    Telis - coolt att bli headhuntad.. det har faktiskt hänt mig och jag är fortfarande smickrad!

  • viktualia
    porchez skrev 2010-09-10 13:21:35 följande:
    vickan - efter att ha kollat på dina bilder på FB, så funderar jag om jag varit i ett av husen som syns ifrån ert halvmånefönster. Om det är rätt så bor släktingars släktingar där Måste leta vidare om så är fallet Det är en liten värld vi lever i, eller nja hållan är en liten stad att bo i
    Ännu en anledning till att masa dig hit!!! Äpplen, släkt och en god latte - kan det bli bättre
  • viktualia

    Mycket klokt sagt om föräldrarförsäkringen.. jag orkar inte bidra...


    Själv laddar jag istället om för nästa utflykt (men nu får maken köra...).. Under tiden har jag en sovande son i knät och ett otillfredställt kaffebehov... dålig kombo..

  • viktualia

    nu drar jag mot socialare nejder!


    Ha en ljuvlig helg!


     


    (Och Porchez - jag är bra på att resa på fredag eftermiddagar, men vill du komma på lunch så går det bra redan nästa fredag!)

  • viktualia

    Tack alla helgbabblare - ni räddade min tråkiga hemresa i bilen! Läste ikapp i min hypersega mobil och var fullt underhållen hela vägen!!!!


    Izzie - grattis till plus!


    Gosnosen - skönt med bra reaktioner på jobbet


    Snaily och PB - vilka galna gäster!!!! eget hushållspapper..... shit!!! Och kräva att få slippa äta ur er öppnade fil... blir helt matt....


    Parnassia - du överreagerar INTE!! *kramar om*

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-12 21:29:07 följande:
    vickan – vart har du varit?
    Du menar i helgen?!?

    joooo... här kommer Vickans egoinlägg:


    Har haft en ljuvlig helg i min kära hemstad. ÅÅÅÅÅååååå som vanligt måste jag lovprisa mina älskade vänner som jag träffar några få gånger per år men det är så BRA att de finns!! Trollet fick följa med på grillfest och han skötte sig exemplariskt! ( Parnassia - hela skaran hälsar tillbaka till dig)


    Dessutom har vi ratat förslaget på köksbord. Pust! Så nu är vi på ruta ett där. Letar efter ett matsalsbord i ljust trä (gärna björk) med 6 stolar och budgeten är väl runt 15 000. Ska sätta fart på nätrotandet.. kanske hittar nåt...


    Nenne - namnfrågan... blir så nyfis... snälla!! inboxa mig!!

  • viktualia

    Brudsommar - det där lät verkligen hjärtskärande hemskt!!!! *stackars Iris* Hoppas att ni får vettig hjälp!

Svar på tråden Livets toppar och dalar