• viktualia

    Livets toppar och dalar

    passionsblomman skrev 2010-09-14 21:10:56 följande:
    Telis, ursäkta min monumentala okunnighet, men vad är ett browserfönster?
    Söting-PB!!!! Browser är ett samlingsnamn för program som man surfar med.. typ Firefox, Internet Explorer osv
  • viktualia

    Parnassia - skönt med festförklaringen! Även om folk borde tänka på vad de kläcker ur sig på fejjan.....


    Snaily - *skickar över lite juice*

  • viktualia

    Koko - klok kommentar om Facebook!!


     


    Ego: Här slog det just ner en BOMB! jag har just blivit headhuntad till samma typ av jobb, samma typ av arbetsplats men 4 mil bort istället för nuvarande 7. Och personen som ringde har dragit på det länge, vi finns inom samma "koncern" och det kändes väl mysko att "sno" mig. Men till slut kunde personen inte hålla sig, utan ringde.


    Jag måste slänga in en riktig ansökan. Och sista ansökan är idag. Och nu darrar hela jag. Maaaj gaaaaaaaaaaad!


    För: Kortare pendling, roligare pendlingsstad. Staden jag i så fall jobbar i är en stad som jag gärna på lång sikt skulle vilja flytta tillbaka till. (och jag vill INTE flytta till min nuvarande jobbstad).


    Mot: Jag trivs sjukt bra där jag är och har bättre chef där(vad jag vet i alla fall, känner inte den nya chefen så särskilt bra). Arbetsplatsen jag kommer till ligger långt efter arbetsplatsen jag lämnar i form av utvecklingsarbete på alla plan. Dvs det krävs sjukt hårt jobb för att nå dit mitt gamla jobb är idag. Å andra sidan talar tiden och yttre press för att även det nya stället kommer att tvingas att skärpa sig.


    gaa.. kallsvettig... yr.... pirr i magen... huuuuuuuuuuuu!


     


    Jag tror att jag slänger in en ansökan och tänker över detta senare...de som tar emot min ansökan vet allt om min situation så jag bränner inte några broar... men fyyyy vad svårt!!

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-09-15 12:05:28 följande:
    Vickan - guud så spännande!! Men förvirringen kanske är svår...
    Nåt vidrigt.... gaaaaaa
  • viktualia
    kängu skrev 2010-09-15 16:04:02 följande:
    Tänker på lilla sigrid och snorkis familjen idag! Är på väg hem nu efter intervjun som gick sådär. Tror inte att chefen gillade mig, men men. Vi får väl se.
    isch.. vad tråkigt.. du som är så bäst!! *kramar om*
  • viktualia

    nu har jag skickat ansökan....


     


    SHIT


     


    var det så här det skulle bli....


    *grubblar*

  • viktualia
    porchez skrev 2010-09-15 18:22:51 följande:
    Telis - jag skriver under på det! Jag anstränger mig hela tiden för att inte försäga mig med någons namn istället för nick osv. Jag är en sådan som vanligtvis lätt talar vid munnen (talar innan jag tänker), men här har man ju oftast lite extra betänketid eftersom jag måste skriva ner allt. Annars röstar jag på ett stängt forum, bara för att jag kommer på mig själv att ibland avsölja eller vara nära att avslöja för mycket ommig själv i tråden....
    Jag håller med och jag är ALLDELES för ivrig alldeles för ofta..... och jag har säkerligen gjort bort mig... och jag säger som i diskussionen om galleriet förut: Viktigt att bli påmind och att ÄNNU en gång tvingas reflektera över vad man skriver var...

     


    Fast just nu är jag helt skakis av hela jobbsnurren. Eftersom det handlar om verksamhet som omfattas av offentlighetsprincipen så kunde jag lika gärna ringa min chef... ångest.. men hon tog det bra.


     


    *darrar*

Svar på tråden Livets toppar och dalar