• viktualia

    Livets toppar och dalar

    pip!


    Det tog sin tid innan jag landade vid datorn. Intervjun gick bra men var råskum.. jag känner ju redan de som intervjuade mig och det blev väldigt konkret prat om hur man lägger upp hanteringen av vår typ av arbetsuppgifter. Men å andra sidan är ju det värdefullt eftersom "varudeklarationen" är tydligare då...  Besked får jag i bästa fall nästa vecka eller så dröjer det någon vecka till...


    Annars var det skoj att vara i den staden, shoppade lite till både Trollet och mig. Och Trollet skötte sig när han hade barnvakt!


    Nu är jag trött och snurrig i skallen... typ.

  • viktualia

    PB - oj tack för alla tips på sånger!! Noterat och taget till grubbellistan!!!


    AMs skafferi - lindblomsgrönt slänger jag in i listan!


    Ego - intervjun igår gick bra men var skum och nu grubblar jag GALET mycket. Kan inte outa vad och varför här dock...

  • viktualia
    Lapinette skrev 2010-09-21 15:40:42 följande:
    Ahhh.. maken har fått mail från AC. De har läst igenom våra papper och vill att vi ska ringa för att diskutera våra adoptionsmöjligheter. Vad snabbt det gick?!
    Oj! Spännande! Vad betyder "adoptionsmöjligheter" i det här sammanhanget?
  • viktualia

    Ore förresten - helt tillåtet att få psykbryt på er husbyggartillvaro med allt vad det innebär av att leva på standby! *kramar om*


     

  • viktualia

    Här har ni en riktig galning när det kommer till ansiktsvård: Använder bara bodylotion och tvättar mig bara med vatten... använder Kanebo 38 som släpper med varmvatten. Och inte är min hy sådär våldsamt vacker.. men den duger.. hihihi... skojar till det ibland med lite kortisonssalva när eksemen blir för jobbiga....


    ...och drömmer om att idas ägna detta mer engagemang...

  • viktualia

    Kängu - sånt vill man verkligen inte ha på mail!!! Isch!


    Cicci - prata ihop sig är alltid bra!! särskilt om så stora frågor som hur många barn man vill ha... I min värld är det knappt att jag kan tänka mig att gå igenom hela racet en gång till men jag ska ge det en chans om något år. Tre år år min idé om åldersskillnad.


    Ego - igår lyckades jag shoppa en ny BH och jag lyckades få gå ner i storlek till F. Men det är bara att konstatatera - en hel del av mina toppar sitter inte snyggt.. dessa jäääävla megatuttar.... Ammar förvisso fortfarande men bara två gånger dagtid och två gånger nattetid.. Vill verkligen ha lagom stora bröst, men tänker inte göra nån op förrän efter ett eventuellt andra barn. Blärk!

  • viktualia

    Tack för alla öppna inboxar!! Ni är verkligen goa! Jag har kastat mig över några av vännerna som på olika sätt befinner sig närmare min vardag än vad ni gör! Kortare startsträcka då... men som sagt TACK!! Kram på er allihop!


    Cicci - heja dig och ditt jobbsökande! Impad!


    Tinga - heja sönernas ätande! Här har Trollet kommit in i en fas där han upptäckt att han har en egen vilja... eller hur man nu ska uttrycka det. Kvällsvälling är i alla fall kass men han äter bra resten av dygnet så det är lugnt. Men när maken eller jag försöker övertyga honom om kvällsvällingens förträfflighet... så inser jag hur SANSLÖST hård kamp som ni har gått med och delvis går med Piff och Puff!!! *kramar om*

  • viktualia

    Porchez - bra att landa i det där som första del i kuratorsbesöken!!! Och jag borde återkomma om tidpunkter att ses... men jag är yrat bort mig och är lite dålig på framförhållning just nu..

Svar på tråden Livets toppar och dalar