• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Cicci - trist att intervju gick sådär!


    Hur gick det för Ore?!?! Hohooo hoooo?

  • viktualia
    kängu skrev 2010-09-28 20:47:20 följande:
    Vickan, jag får hålla till godo med en vinkning då Blir ni fikasugna är det bara att svänga förbi!
    Schysst.. men eftersom svärisarna är målgång/startpunkt lär jag vara på väg att bli eller redan vara sanslöst välgödd... fniss!!
  • viktualia
    kängu skrev 2010-09-28 20:52:05 följande:
    Snigeln förresten, inte fasen får en höggravid kvinna släpa piano??!!
    INGEN borde få släpa pianon!!! Och om nån till äventyrs vill ha ett astungt, svart, jättevackert piano kan ni få anmäla intresse!
  • viktualia

    Snaily - hm... i vår familj har vi inte kommit så långt som till beslut... pianot bara står där.. för att pappa är sentimental.. hm...

  • viktualia

    Jag har fått URMUPPIGA frågor när jag sagt att jag ska återgå i arbete när Trollet är 8,5 månad. De flesta på temat "men då är han väl för liten för dagis".


    NÄMEN hör och HÄPNA!!! Ungen har en pappa!!!...  blir så matt...


    Men som tidigare skrivet: Jag är alldeles för bra på att döma världen omkring mig, utan alltid ha så bra grund för mitt tyckande. Och jag håller med PB om samhällets normer är onödigt snäva på många områden.


    Jag tycker att det är otroligt märkligt med en massa andra livsstilsval som människor gör och troligen har jag och kommer jag att kläcka ur mig mindre smarta saker om detta. Vilket sällan eller aldrig betyder att de människorna bör skämmas.. bara att jag inte förstår dem och att jag kläcker ur mig mer el mindre smarta saker.


    Min slutsats är alltså: PB - det var ditt val att amma länge och så länge sonen och du mådde prima av det så är det, det viktigaste. Sen att det finns folk (som tex jag) som inte förstår detta ... tjaaa vi är olika och väljer olika vägar... 


     

  • viktualia

    Hattis sammanfattning av gårdagskvällens tråddebatt kändes mitt i prick!


    Bra lön - allt är väl relativt men jo jag tjänar rätt okoch skulle jag få det nya jobbet med den lön jag begärde så blir det bättre. Fast jag kommer fortfarande inte upp till gränsen för statlig skatt..


    Fru E - just nu önskar jag att nån gav mig en "utflyktsdag till nåt vackert ställe och god lunch tillsammans med kompisen"...

  • viktualia

    Alekta - först: KRAM till dig!!!!! Och tack för att du tittade in med en liten rapport!


    Sen: alltså.. amerikansk rättstillämpning är verkligen obegriplig värld... som ständig förvånar mig... galet....

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-09-29 15:21:53 följande:
    Appropå Vickan. Hur går det med Trollets vällingätning? Och appropå amning, hur gör du med det nu och hur tänker du inför jobbstarten? 

    Vällingätandet har gått åt h-e. Han får världspaniken bara av att få välling i munnen på sked. Varför kan nån annan få fundera över... men hur som så går grötätandet otroligt mycket bättre.... Så nu har vi en megaförpackning välling som vi inte har nån nytta av... din Lilla kanske behöver den?!?


    Och Trollet ammar mest nattetid och nån gång dagtid när andan faller på. Vet ärligt talat inte hur jag ska göra när jag börjar jobba.. Sova på vinden några nätter och låta maken ta smällen kanske?!?

Svar på tråden Livets toppar och dalar