• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    AM, enligt rekryteringskonsulten så verkar jag ha fått det, men så enkelt är det inte. Jag ska träffa försäljningschefen på företaget nästa vecka o se om kemin funkar, vilket den säkert gör. Sen är det avtal o snack om det hela som vi ska igenom innan man "har fått det" vi kanske inte kommer överens där.
    Sen var det en annan från samma företag som jag ska träffa på måndag, detta var utan att rekryteringskonsulten är inblandad, som har kontaktat mig pga rekomendationer.

    Men jag vet inte riktigt, jag har fått lite kalla fötter, jag är ju makalös när det gäller att vara misstänksam och alltid leta fel.
    Magkänslan säger Be aware... men jag kan ha fel, det får visa sig nästa vecka.
    Sen har jag läst på nätet om företaget och kollat vilka som jobbar där och fick en chock när jag såg att en bitc jag jobbade med för 8 år sedan är där som chef dessutom, jag spyr rakt ut redan.
    Jag är orsäker.....

  • FruCicci

    Och . JA, jag var tokbakis idag, hemskt.
    Satt och drack vin hemma igår för jag har haft en förbannat jobbig vecka eller veckor, men dagisinskolning, ev resor, planering, varit borta, kommit hem, varit på intervjuer och allmän inre stress och ångest. Så det blev vin hemma och sen svidade jag om helt sonika och gick till Elverket och drack mer vin och sen en del cigg på det, då mår man inte så fint dagen efter. Louise vaknade tack o lov 6.30, halvtimmarna är viktiga Och Victor vaknade bara en gång, o då närmare 5, så jag kunde somna om....

  • FruCicci

    Mugglan, jag har jobbat inom samma koncern innan, för 8 år sedan. Då sa de upp mig från min provanställning, eftersom jag gick till vd:n och berättade att min närmaste chef hade tagit mig mellan benen och äcklat sig vid en tillställning. Det var lättare att göra sig av med mig, jag var väl obekväm. Det är något man inte glömmer.
    Sen den där kärringen som jag jobbade med när allt hände. Jag ska fundera lite o smälta allt och sen träffa dem i veckan, så får vi se.

    Mitt nuvarande jobb är så där, men där känner de mig och jag är trygg. Jag kan stå ut tlll jag hittar ngt jag verkligen vill göra.
    Tyckte detta har gått lite väl fort och sen när man går genom rekryteringskonsulter, så vill de ju ha in sina pengar från företaget, och denna rekryterng började innan sommaren, och fortfarande ingen på plats på företaget, misstänksamt.

    Underbart med alla pussar och kramar och lyckan ni känner inom er nu!
    Jag förstår pga det som hänt att "OM" används ett tag...
    kram

  • FruCicci

     


    muggles skrev 2010-09-24 21:51:41 följande:
    Cicci: aha! Är det samma chefer och samma VD som jobbar idag? För om de har bytts ut kan man ju hoppas att det blivit ett bättre företag. Men i så fall gör du helt rätt som känner efter! Japp det blir en hel del OM. Jag ska göra VUL i v7 OM jag ens tar mig dit typ... Men jag hoppas! Och jag känner mig inte ett dugg ledsen och oron känns klart hanterbar. Jag kan ju inte göra ett skit om det skiter sig - och vi har ju fortfarande en eskimå i så fall.

    Jag jobbade inom ett annat segment då, den äckelchefen är inte kvar men till min stora skräck idag så är en tjej som var säljare med mig då fortfarande inom samma koncern fast nu då så klart inom det segmentet jag ska jobba. Det kändes inte bra helt enkelt. 500 anställda så ett stort företag.

    Du tänker rätt i det du skriver! Jätte bra! Eskimån finns dessutom, vilket är toppen!
    Det här kommer gå bra nu!!

  • FruCicci

    åååå Snorkis, lilla gumman.... jag tror det kommer kännas bra när du går hem igen efter morgon dagen. Alla är nog nervösa inför detta att du ska jobba lite igen, men vad bra att du börjar med 25%
    Bloggen som Telis länkade till kanske kan vara något som hjälper dig lite med tankarna?

    Snorkis: Jag blöder mycket mycket mer nu efter andra graviditeten, det verkligen rinner massor, värsta floden. Men likt AM, så har jag inte ont längre.

    Hej EA, jätte bra idé att få dit alla grabbarna och fixa käk
    Hoppas ni får till köket.

    Parnissia: jag väntade tvillingar för 9 år sen, sorgligt nog valde jag att inte fullfölja graviditeten i vecka 12. (För jag bodde utomlands då och hade mitt sista år på universitetet framför mig, så det var inte planerat.)

    Snaily, vilken fantastiskt helg, med snö och allt, det lät så mysigt!
    Tänk att du bara har 2 månader kvar nu.

    AM, att hon är så taggig, vad trist med svägerskan Sorgligt helt enkelt. Vad känner din bror? Märker han inte att hon är taggig? Eller har han aldrig sagt ngt till dig som stöttar dina tankebanor?

    Jag har planerat ljung och lite höstgrejor på min terass idag med min son. Sen har jag och Victor plockat nypon och andra vackra grenar med röda bär på och smyckat så det är höstlikt inne med...

    Nu kommer PIZZAN, vi hörs

  • FruCicci

    Hallå...

    Variit på intervju idag igen Gick helt ok. I morgon ska jag till samma företag igen som dagt och gå på en mer avgörande intervju

    AM, Victor fick Kåvepenin som var i tablettform som stora riskorn. Jag kunde dela dem och rulla in dem i leverpastej som han älskar, sen fick han skölja ner med vatten/saft. Funkade jätte bra! Men han är ju lite större.
    Louise fick kåvepenin i flytande form, men de gav mig en superstark och äcklig variannt som jag sprutade ner i munnen, men jag fick i och med den starka sorten ett läge där hon inte behövde lika mycket som hon annars skulle ha, bara 1ml. Sen fick hon ngt sött efter det som skulle ta bort ev hemsk smak i munnen, det funkade jätte bra med.
    Lycka till!

    Frullan, vad skönt att du är ledig!
    Måste ses!

    Nu hinner jag inte mer, ville bara in och säga hej!

    Någon som vet hur det funkar när man har sjuka barn och är föräldrarledig? Hur anmäler man det, jag menar man är ju liksom ändå hemma?!!

    Laga mat till barnen var det

  • FruCicci

    AM; nej hon var över 1 år, det var då jag råkade köra toppsen för långt in i örat nu efter sommaren, de ville att jag skulle ge Kåvepenin för att utesluta infektion.
    Jag fick ge henne 3 ggr per dag i 5 dagar. Husläkarmottagningen skrev ut. Det var verkligen att rekommendera, eftersom det var så lite!

  • FruCicci

    SNORKIS!

    Du har varit så tapper! Heja heja heja dig!
    Jag beundrar din kraft och ork i detta, till trots.
    Självklart är du mamma!
    Likväl som någon annan är mamma som har förlorat sitt barn lite senare, vid 1, 9 eller 17 års ålder.
    Jag har en värninna som förlorade sin förstfödde son i samband med förlossningen för att hon var för trång och läkaren ville att hon skulle föda normalt, Oliver fastnade och syretillförseln ströps.
    En fullt frisk lite bebis som dog pga att de inte gjorde akut snitt.
    Hon pratar ju alltid om sina 3 barn. Och sa att hon var mamma då Oliver dog o i väntan på att kunna bli gravid igen.
    MrsB här inne i tråden pratar ju även hon om sina 3 pojkar, som hon är mamma till, även om den ene dog i vecka 18.
    Du är MAMMA och en bra sådan! Oavsett om Sigrid finns uppe hos de andra änglabarnen eller hos er på jorden.
    Jag är så otroligt ledsen för din skull hjärtat och jag vet ju att du hade en halvjobbig graviditet, men detta till trots hoppas jag att du får uppleva en ny fin graviditet snart, när ni är redo för det.
    Alla kramar i världen till dig och din make!

    Ag jobbet, i morgon är en ny dag och du kommer bli starkare för varje dag!

  • FruCicci

    Snorkis gumman!

    Jag vet ju inte varför Sigrid dog nu, men jag LOVAR att alla resurser kommer sätts in vid nästa graviditet och du kommer bli tryggare än de flesta gravida mammor, iaf andra gångs mammor!
    Förstår att du upplever att ngt ska gå illa igen, men försök fokusera på den nya graviditeten och DU den behöver inte alls innebära eksem och spyor i 9 månader. Jag har varit gravid 4 ggr och alla var olika, de mest lika var de med Louise och Victor, förutom hjärtslagen då, V under 140 och L över 140

    Om du vågar prata om Sigrid, vilket du kommer bli mer och mer bekväm med under resans gång, så kommer ingen glömma! Så länge inte ni glömmer glömmer ingen!
    Många som har förlorat ett barn skriver ju till och med i annonserna, alltså under Födda, ängla barnens namn, att den och den har blivit storebror...
    Ni har upplevt Sigrid och hon har funnits, hon kommer alltid att finnas för er! Självklart!
    Hur absurt det än låter för dig nu, så tänker jag på "mina tvillingar" som aldrig föddes ens, jag gjorde själv ett val, men gode tid vad jag tänker på dem, nästan varje vecka. Märkligt.
    Vissa saker formar en för alltid, oavsett anledning.

    Hoppas då du får ett fotbollslag

  • FruCicci

     


    passionsblomman skrev 2010-09-27 18:41:13 följande:
      Hördu Snorkis, om du bara visste vad vi längtat efter att du ska komma till ÖS-punkten! Fan, ös så det skvalar kvinna! Orkar? Vem fan behöver orka något här utom du i sammanhanget!!! Bring it on!

    HELT RÄTT PB!
    Kan bara instämma nickande!

    ÖS ur dig till oss, vi finns här i vått och tort!

Svar på tråden Livets toppar och dalar