• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    Hej vänner!

    Hoppas ni alla mår bra och har haft en fin sommar so far!

    Jag kommer in idag för att ge mina varmaste och största kramar till Snorkis med make!
    Jag har nåtts av nyheten via sms från en här i tråden.
    Det var det mest fruktansvärda på länge. Jag finner inte ord. Jag grät länge och väl för er skull Snorkis.
    Jag beklagar verkligen!!!
    Ta hand om dig hjärtat och ta emot all hjälp du orkar få o kan få.

    Jag återkommer en annan dag, det känndes mest naturligt att rika detta inlägget enbart till Snorkis.

    KRAM

  • FruCicci

    Porchez: Jag mailade BT idag och bad dem ta bort mitt inlägg, känndes totalt ego och helt fel i den goda andan som råder här. Därav hittar du inte detM MrsB: + 4 dagar (men men kan ju vara tuppjuck) Nenne: torsdag (+6) I dag har jag varit med mina barn på Junibacken. Massa folk... så hemskt så jag gick o bjöd min son på MC Donalds ist, detg var det jag kunde locka honom därifrån med.... sen somnade de båda 2 samtidigt efter lunch - BINGO - händer ej ofta lappis, härligt att allt går åt rätt håll ni är bäst Nuj har jag rökt §10 ncigg o druckit n5 stora glas vin och nu ska jag lógga ut. Guten Nacht...

  • FruCicci

    Nenne, i DN i dag stod det om ett ställe som heter Råkultur, Kungstensgatan 2, vid Tekni8ska Högskolan, alltså ej långt från Stadion...
    Tidningen skriver att det serveras Stockholms bästa Sushi där och att det höjer huvudstadens sushiutbud till den nivå som gäller på andra håll i Europa. Dessutom till överkommliga priser

  • FruCicci

    Tack gode gud för ett minus i onsdags. Men jag ska ta ett till i helgen... ett CB. Är det mot förmodan positiv så kommer vi behålla ungen Nu fokus på mina gullungar. Ha en underbar dag! Koko, tack för igår. SÅÅÅ mysigt! Ha så kul i helgen

  • FruCicci

    nenne, det är bara bra... man bli på bra humör när solen o sommaren är här igen
    Kul att du är i hufudstaden Pip till om du vill ses en snabbis

  • FruCicci

    Godmorgon,

    Jag träffade Nenne och P igår och fick ett sms att det inte blev ngn sthlmsbebis och de var på väg hem igen
    Hon var strålande söt vårr lilla Nenne med den stora goa magen och världens finast karl har hon med, avundsjuk på alltihopa

    Hej Telis
    Jag gav Vickevire välling på nätterna fram tills nu innan sommaren. Han sov bättre då (vaknade bara 2 ggr per natt då).
    Vår bvc tant sa att man kunde ge en gång per natt, men inte mer för att de igentligen inte behövde det. Men vissa barn drömmer och stökar när de sover och då förbränner de mer. AM ger Hektor på natten vet jag. Jag ger inte Louise på natten, hon har lärt sig att ta napp nu och hon äter mer än Victor på dagarna.... Jag tror man ska göra som man själv känner, inte vad alla andra säger.
    Skönt aqtt magsjukan är över med

    KOKO vad härligt med killarnas sömn
    Jag har ju aldrig haft barn som sover på nätterna, men nu när äntligen Victor börjat sova, så inser jag hur skönt det är att slippa springa upp. Kommer ihåg att MRS B berättade att Max sov bättre efter han fyllt 3 år, stämmer här med.

    Appropå sömn, vi har grannar som har haft efterfest till 06.30 varje fredag o lördag de senaste helgerna Fan vad irriterande, jag vaknade 02.30 av deras liv i natt och somnade inte om förrän vid 05, sen vaknade givetvis Vcitor 06.15, gäsp.

    Lappis, Riga vad kul. Du får berätta sen hur det var, jag har aldrig varit där men skulle gärna vilja det.

    BS, vinkar lite till dig. Ja vi missar varandra, menjag är inne så kort hela tiden. Kroatien var grymmt, som vanligt. Jag älskar det landet.
    Nu ska jag åka en sväng med barnen till Mallorca eller Grekland och sen tar jag med mig Louise till Dubai i september. Fy fan jag börjar ju jobba 1 oktober, hemska tanke.
    Ska försöka gå ner till 75%, det borde funka för dem, alt jobba hemmifrån på eftermiddagarna. Hoppas Öland var bra. Lunch ngn dag?

    Nu ska jag röja lite....

    kramar

  • FruCicci

    Telis igen, jag tycker nog att du ska ge Lilleman mat pånatten, då sover de bättre. Om du nu tycker att de är så jobbigt, så underlättar det ju lite.
    Jag känner igen mig i BS, Louise låg fram till 1 års ålder och snuttade/ammade på nätterna. Nu ger jag henne 250ml välling 19.30 o hon sover riktigt bra på det.
    Ger du välling ännu? Det är ju mkt mättande!

  • FruCicci

    AM, tänkte samma sak, alla de människor som inte ens behöver lite mascara för att få upp ögonen

    Här har vi haft en kanon natt, barnen vaknade bara 1 ¨gång var De ni!
    Jag tror det är mer vanligt att barn inte sover så bra på nätterna än att de faktiskt gör det.
    Det är inte många av mina vänner vars barn sov hela nätterna! Faktiskt.
    Det är väl så att man hör bara de ungarna som gör det!
    Likväl som man oftare hör om hemska förlossningar än fantastiska.....
    Mina barn har aldrig sovit bra, men jag tycker inte det är konstigt och inte jobbigt heller, för som BS skriver så vänjer man sig ju.

    Hur som, stackars Kokosen som antagligen var som en dränkt katt i går i Stora Skuggan, men hoppas det var bra iaf!!!!!!!!!!!! Vi tänkte på er maken och jag.

    I går var hela fam Cicci på Gröna Lund i ösregnet. Nu hr jag prickat in 2 dagar på Grönan med barnen, o det har ösregnat båda dagarna... ja ja

    PB hjärtat, vi alla som har hängt här i tråden under de mer än 4 år som den har funnits, vet mycket väl vad du går igenom. Jag känner igen ig i allt du skriver med lite tillägg: Rosenrot, Bisolvon, zink, andra vitaminer, inget kaffe, ingen alkohol, inte röka i- inte äta light produkter osv osv osv... har nog testat det mesta i paniken som råder i karusellen när den snurrar fel håll.
    Tycker du gjorde bra i att skriva det inlägg du gjorde.!

    Förmiddagen i detta casat går till att famsuga upp deg, ialla miljoner färger. Det hade torkat lite i burkarna och min son fick leka med det iaf, för jag ville så gärna läsa svd och dn i fred och dricka kaffe ett tag... då är det som det är efteråt.... färgdegklutar överallt, intrampat!

    Jag har fortfarande inte gått tanten. En lite konstig brunaktig flytning i går igen, men sen inget mer. Jag fattar ingenting!
    Så här har jag aldrig haft det innan. Men som sagt, det var ju minus på stickan i onsdags, så jag hoppas det fortsätter så.

  • FruCicci

    Just det, skumläste faktisklt förra veckan och hann snappa upp Start Sept PLUS. Håller försiktigt tummarna att det ska gå fint denna gången hjärtat!

Svar på tråden Livets toppar och dalar