• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    Herregud har han 80 nu? Louise jar ju 74/80 o är 15 månader:-9
    I så fall 86, men de växer ju inte lika snabbt från 1 års ålden. Louise har haft stlk 74 sedán i julas och har fortfarande i mkt.
    Med tanke på att jag har 86, jag kan ta med mina brallor i 86 så kan du ju kolla på T om det verkar bra....

    Snartis, nu stannar du!!!

  • FruCicci

    nu ska jag träffa chefen
    mascara, kavaj och klackar på... so long

  • FruCicci

     


    Lapinette skrev 2010-08-24 11:08:13 följande:
    nenne - jag kanske ringer och bokar en tid ... men ska prata med maken igen om det.

    Heja heja heja, klart du ska
    Vi stöttar dig till miljoner %. Tänk de som inte har oss som får gå igenom mycket själva och kanske inte har ngn kompis heller att prata med.
    Jag skulle absolut gjort det, men jag har inte gått igenom allt du har.
    PUSS

  • FruCicci

    Ikapp, phuuu

    Ego, fullkommligen värdelöst möte med chefen. Jag fick en fucking skit tjänst och när jag frågade om en annan som var ledig så sa han att de sökte en mer junior person, jag är alltså för gammal!!! WHAT?!
    Tog en cigg utanför jobbet för att lugna mig lite och smälta det hela. Men jag fattar verkligen inte någonting... jag meddelade att jag skulle tillbaka 4 juni, ganska många har sagt upp sig så de borde ju kunnat ha mig i åtanke då, att ta över någons tjänst, MEN nej då, de hade hittat på en tjänst till mig i går!!!!!!!!!!!!!
    Känner verkligen att de inte vill ha tillbaka mig.
    Men jag ska tillbaka och se till att vabba mest i hela världen o komma försent och gå för tidigt!!!
    Fan vad irriterande. Maken tycker jag inte ska dra några växlar efter ett sbabb möte på 15 minuter utan att det kanske blir jätte bra. Men magkänslan är verkligen fruktansvärd... de jag bad dem om att jag verkligen inte ville göra, det ska jag göra iaf till 50% och sen något annat skräp till 50%....
    Ja ja, nu ska jag börja söka jobb och ha detta som transportsträcka bara. Eller skaffa barn nr 3, et gjorde jag klart för maken nyss!

    Mycket snack om snö o roliga kommentarer från kommunal trafiken.

    Telis, jag tror jag avbokar lunchen med min svägerska o kommer till dig istället, jag kan luncha med henne en annan dag.

    Snartis, mugglan hade ju spiral, det har ju gått sådär för henne, men Luna blev ju gravid direkt efter uttaget. Kanske är just individuellt.... Skit kul att ni ska ha bebis nu!!
    Hoppas verkligen jag kan få en trea tillm nästa sommar,. jag har tänkt mycket på det.

    Och sen har jag varit i kontakt med sjukvården, jag har till 99% haft ett missfall. Jag fick ju inte tant, sen kom det 2 veckor för sent, o då blödde jag som man gör typ efter en förlossning... det bokstavligen rann ur mig. Jag var helt snurrig.

    Smint: Jag var hos BM dagen innan louise föddes o lipade. jag var helt upp och ner den dagen. sen skickade honom en remiss till DS för igångsättning (detta var 2 veckor FÖRE BF), misstänker att hon gjorde så för att lugna mig för stunden för innerst inne visste hon nog att jag skulle föda inom ett par timmar... ringde henne 14 timmar senare och hon sa - Det verkar vara på gång.... 3 timmar senare var jag 2 barnsmamma.
    Louise föddes på 2 minuter. Inskriven 12.15 o hon var ute 12.17. Vattnet gick i bilen 12.06.
    Nenne , min slempropp gick i vecka 32 med Victor, sen föddes han 1 månad för tidigt. Kommer bara ihåg lite slemmig flytningar med rött i med Louise och det var strax innan vi åkte till BB....

  • FruCicci

    ja det är skit surt!!!!!!!!! jag är så besviken.... fan.... snickara ihop en skittjänst bara för de måste... äsch...
    som ni skriver så vet ni ju att jag aldrig har gillat det, men man hade ju en förhoppning om att de skulle erbjuda ngt bättre villkor iaf.
    Jag har haft en jävligt bra lön så jag har suttit bekvämt mellan barnen och så där. Men man måste trivas med, jag är beredd att gå ner i lön bara för att få det bättre runt omkring mig.
    Jag kommer inte jobba 75% iaf´, utan ta ett 100% jobb nu och sen vara där till jag ska hämta. De får väl ge mig en varning i så fall Känns som det kvittar
    När jag skolade in Victor hade jag 100% betalt och var där 60% he he he
    Då när jag kom tillbaka fick jag med ett skitgöra, men då brydde jag mig inte eftersom jag visste att jag var gravid o hade 5 månader på kontoret. Tänkte bara att det var bra att ta skitgöra med, så man visar dem att man är ödmjuk och kan göra lite av allt... men nu är läget annorlunda.....
    Nä det blir att hoppa på maken nästa helg då! (kanske)

    Ag MF så känns det verkligen inte alls. Man har ju hunnit tänka tanken på en 3a eftersom vi kom överens om att det var välkommet, men min flrsta känsla var ju inte jippie direkt.
    Jag blev mest förvånad över att mensen aldrig kom, och sen när den gör det 2 veckor senare så är det nigara fallen, skumt så man vill kolla liksom.

  • FruCicci

    Du har så rätt FRULLAN
    jag vet ju det (därför skrev jag kanske) men just nu så reagerar jag med det ända jag har runt mig, barn o graviditeter o tänkte bara "utväg".
    Men givetvis ska saker stabiliseras innan vi ens funderar på 3an.
    Min make kommer inte skvätta - tro mig, han vill ju inte ha 3an alls just nu

  • FruCicci

    Men BS, herregud var hon 102,5 cm vid 2 ÅR!!!
    Victor var 95,5 cm på 3 års kollen.
    Hon måste verkligen ha genen för att bli lång från er båda!

    Jag jobbar för ett amerikanskt företag, men de är inte amerikanska i tänket när det gäller allt. Sen har det just varit semestrar o nu sitter de med budgetar, men det skiter jag i, jag har meddelat att jag ska vara tillbaka så pass lång tid innan!
    Jag är fortfarande skitsur, vi får se vad de säger på nästa möte.
    Jag kommer absolut söka mig därifrån, men det får bli efter inskolning och sjukdomar etc, det är smart att vara kvar, de känner mig, och som BS skriver kan jag ta lite lång luncher och springa iväg lite hit och dit utan att de blir jätte sura, allt handlar om att prestera.

    Hej Sweet, gode tid vad kul att se dig. Mina barn gillar blodpuddding, själv föråt jag mig när jag väntade Victor, då jag hade väldig järnbrist.
    Kan inte äta leverpastej heller längre sedan jag föde Louise, jag levde på det ett tag.

    Nu har jag varit i parken, handlat en I Phone och givit barnen "snabb mat" till middag
    Dags att laga middag till maken och mig och lägga juvelerna.

    Jag ska testa Linas matkasse, man fick den billigt med DN kortet såg jag!

    Ses lite senar

  • FruCicci

    Ha ha Telis, det är ju galet vilken tur att du slapp den

    Här har Victor krupp början, det är skit vädret och fuktighetens fel och kanske en förkylning att vänta... ja ja hostan känner man ju igen....

    Louise är lite snorig med, hur ställer du dig till det Telis om jag kommer på fredag, fast hon kanske är bättre då. Man smittar ju innan det bryter ut iofs, men jag tänker på Televinken (o Astrid).

    Suttit och kastat ut tentacklar i kväll, riktigt kul. Det är särskillt et företag jag varit kanon sugen på, så gick jag in o läste på en del och kollade vilka som jobbade med vad, så hittade jag en gammal kollega som jag har på FB med, så hon har fått mail i kväll

    Annars har jag suttit med den där I Phone 4, det är ju en hel vetenskap för bövelen. Jag är ju så oteknisk... men men, maken som har den äldre versionen (nr 3) är duktigt avundsjuk och hjälper mig gärna
    Jag har blixt i min kamera, det störde honom, det har inte hans, he  he he

    Fick lite energi på kvällningen, jag som alltid går o lägger mig med barnen.... borde ha gjort det om Victor ska ha en krupp natt lär jag vara dödstrött i morgon....

    Nåväl, snart i säng!

    Guten Nacht!

  • FruCicci

    Klockarboll, ja jag har ganska vettiga kolleger, de som är kvar. Alla har sagt upp sig under min senaste mammaledighet, av förklarliga själ - knäppisföretag på olika plan och inte de bästa på att få folk att trivas.
    Deras amerikanska mentalitet är gräslig. Det är som de har plockat det värsta ur 2 kulturer. I stället för att omorganisera ledningsgruppen, för att "foket på golvet" ska få förtroende så omplacerar de och kör över folet på golvet ( idetta fall mycket säljare, jag jonnar inom media). Skit samma.
    De bryr sig inte om att de har kompetent personal. De nser organisationen som en skola, och de vill ha hungriga smp skitungar, som stannar i max 3 år. De de inte fattar är att kunderna väljer bort dem pga olika kontakter hela tiden, det är omlopp på personalen.
    MYCKET intressant det DU jobbar med.
    Visserligen var jag 15minuter sen idag pga av en trafik olycka, så jag satt fast. Men mitt första möte borde sett lite annorlunda ut.
    Grejen är att han sa att det var såååå roligt att jag skulle komma tillbaka - BULLSHIT - då hade det nog sett lite annorlunda ut med tjänsten. Falska jävla rövslickare i toppen är de alla!
    Usch, jag får ångest nu bara jag tänker på att jag ska tillbaka!
    Nåväl, man får se det som en transportsträcka som sagt.
    Förlåt mina ego inlägg om detta.....

Svar på tråden Livets toppar och dalar