• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    Kängu, de kommer inte ta slut, jag lovar! De kommer rea ut dem dessutom i ddecember för de får in nya då, så är det på Åhlens som har alla braiga märken.
    Lousie kommer få ha Victors Superfit som han hade i stlk 23, är de förstora i kanske december eller november när man börjar iaf, så lägger jag i en varm sula så det så.
    Alla stressar så att saker ska ta slut, men med så många affärer som säljer både skor och barnkläder, så är jag säker på att det finns något kvar, annars begagnat!

  • FruCicci

    Kan ni som har mitt mobil nummer, skicka ett sms med er namn bara, så jag slipper lägga in alla nummer manuellt.
    Jag får inte till det med sim kortet och mina gamla kontakter, så jag behöver lite hjälp på traven, har ju som sagt ny telefon.

  • FruCicci

    AM, kanske ska ta en förmiddagskaffe hos mig efter dagis, eller på kondiset på Storgatan på fredag och sen köra ut med min bil? Då kan du ju haka på? OCh guida mig rätt Vad sägs?

  • FruCicci

    Förlåt lappis, jag har varit så ego idag så jag har inte ens uppmärksammat att beslutet är taget och att allt bara kommer närmare o närmare för er skull.
    När vi var på Gröna Lund i helgen, så träffade jag på en mamma på toaletten som skulle byta på sin lilla dottter, så otroligt söt lite Kines flicka, jag tänkte att det kanske är du som står så där nästa sommar!
    Alla tummar i världen för att dety ska gå fortare än fortast

  • FruCicci

    Snacka om att jag har längtat efter den dagen, men jag ska inte ta ut ngt i förskott, vem vet, dealen på mitt nuvarande kanske ändras när de får kännedom om mina strapatser


    Ore skrev 2010-08-25 13:15:16 följande:
     Cicci: Härligt att de var intresserade på nya jobbet. Guuuud vad lovely det vore att få gå tillbaka till idiot-företaget och säga upp sig!
  • FruCicci

    Okej Lappis. Blir det sydkorea då, är det bestämt? Men man vet väl inte vilket kön man får?

  • FruCicci

    Luna har vi ju inte sett till på ett tag Hon sitter välsom klistrad och kan inte slita sig från gamla tråden om ställningar, aladåber, kontorsstolscentrifuger oc allt annat smaskigt som systempåsar alla skulle ha vid första tråd dejten....

  • FruCicci

    Då säger vi så AM, ska bara dubbelkolla en sak som jag kom på NU och det är att maken ska spela NOPPE Golfen på fredag och jag kom nu på att han kanske ska ha bilen till golfbanan, ganska säker, ev kan ju jag köra dit honom och hämta honom med....
    återkommer

Svar på tråden Livets toppar och dalar