• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    Ego, inget svar på mailet jag skickade... hmmm, men men är hon proffsig så svarar hon ju. Har kollat 10 ggr idag, men icke.
    Bara för att man själv sitter mammaledig en regnig dag o gör nada, så kanske jag inte ska förvänta mig att andra gör likadant
    Åååå vill ha ett svar!

  • FruCicci

    Har ni coca cola eller ngt hemma Nenne, så lägg ner det i BB väskan. Jag tror nämligen inte du kan sova om du har haft 4 minuter mellan värkarna. Helt plötsligt smäller det till!

    Jag TÄNKTE på detta idag, när du skriver att hon har varit där inne och pillat på tappen poch känt. Det är ofta det sätter igång av pillning. Det fick jag höra, för jag examinerade mig själv då jag skulle få Louise, hade liten känning o sen sprit på fingret och upp och veva runt, och visst var jag öppen, sen satte det igång.
    Men om du har 4 minuter mellan, kanske du inte ska stanna hemma för länge nu! Hur långt har ni till BB?
    Det är ju skönt att slippa föda barn på parkeringen som jag i stort sätt gjorde!

    Fy fan vad spännande!

    JAG VILL FÖDA BARN igen!

  • FruCicci

    Du lär behöva socker under förlossningen!
    Sen kommer du bli skit törstig, när allt vatten i din kropp försvinner, dels när vattnet går sen är det ju en ansträngning att föda, så se till att ha mycket dricka, eller se till att BB har en kanna vatten!

    men du, jag återupplever.
    När jag stod och gungade och lutade mig mot byrån i hallen, alltså hade svårt att parera värkarna i upprätt tillstånd, då åkte vi in, det skulle jag nog gjort tidigare...
    har du varit på toa o sett om du har rosa akriga flytningar eller så?
    doppar det?

  • FruCicci

    Jag satt och lockade håret på golvet och hade värkar då o då, kanske 7-8 minuter emellan, så jag rörde mig inte så mycket. Sen när jag var klar och började röra mig så kom de fortare och fortare,så ringde jag till förlossningen och höll kvar luren så de kunde höra när jag tod värk efter värk och de räknade åt mig, för min man var ju o jobbade och hämtade bilen från recond.... invändigt var ju onödigt att han la så mycket pengar, då vattnet gick i bilen!

  • FruCicci

    Just det, förlossningen sa att det lät som jag måste komma in Det var tur annars hade jag fött Louise hemma! Eller i bilen!

  • FruCicci

    AM det är det verkligen WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Jag älskar dig NENNE fy fan vad du är bra!

    Nu ska du bara komma i¨håg att andas och verkligen våga möta varje värk, låt det skölja över dig o spänn dig inte - då går det lättare.
    Som när man smäller i tån, låt smärtan bara komma och ta dig och sen går det över!

    ÅÅÅ vad kul!
    Den kanske är ute innan midnatt!
    Du kan ju alltid pilla lite till på tappen Eller be P Om ni vågar!

  • FruCicci

    Vicka på höfterna ordentligt redan nu, dels är det skönt dels är det bra för barnet!!!

    Å herregud!

    Jag har berättat för maken hemma, vl hejjar nu!
    Sen har jag sagt att jag måste få uppleva detta igen!

  • FruCicci

    Oj, jag hade inte låtit det vara mer än 10 minuter mellan, för det kan gå väldigt fort helt plötsligt. Då är det bättre att vara i tid! Så det så Snalily!

    AM, jasså har han det gubbfan. Fest för 100 personer, My God, men du får tala om för honom att det ska vara tyst klockan 22 Annars får han en dubbelvarning!

  • FruCicci

    I dag är det Livet på BB på 5an kloclan 9 Nenne, så du kan ju alltid kasta ett öga, om du inte har åkt in...
    Jag ska ju titta oavsett, mitt favvo programm

  • FruCicci

    Nenne, hur ont gör dom nu??? Hanterbara eller börjar det verkligen kännas överjävligt? Då kanske du ska ta dig in!!?? Annars är det ju bara att åka hem igen

    ÅÅÅ vad jag vill föda barn igen!
    Du har ngt super nhäftigt framför dig!

Svar på tråden Livets toppar och dalar