• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    Gud vad jag är sugen på att gå ut och partaja lite ikvälll
    Har sådan go lust att bara hoppa i stassen och dra!

    Maken ska spela golf i ottan, så han går upp och drar 05.30, vilket betyder att jag ska upp och ta ungarna även att det var hans tur.... så jag sitter och väåger fram och tillbaka om det är värt det.... antagligen inte....
    Har inte sminkat av mig, utan väntar in i det sista...

  • FruCicci

    BS, nej du själv går jag ut sällen, jag har ikväll ett helt tjejgäng som ska ut och ha lajbans, tänkte att jag kunde möta upp dem....
    Nä så en KSJI är jag inte!   (K S J I = Kontakt Sökande Jävla Idiot )
    Däremot kan det hända att jag går och sätter mig och tar ett glas vin på en stammis krog, i mitt fall Noppe eller Bistro Jarl och väntar in sällskap som brukar hänga där, men det är nog hundra år sedan jag gjorde det sist

    Och i kväll blir jag hemma!
    ÄL värk, så kyskhetsbältet på och natti natti

  • FruCicci

    Porchez, det är ingen terori direkt att det fäster direkt efter, utan medicinskt helt sant.
    Jag fick höra det själv efter min abort, det är ju som MF, MA fast man tar bort det själv liksom. Jag blev gravid med en gång efter den. Hade bara en lite mens efter och sen gravid.
    Så jag skulle säga, GO September, bara kör på!
    September, hoppas du drack massa vin i går och åt en massa ost

  • FruCicci

    BS, näe är Astrid också förkyld... usch det känns som om Louise smittade allihop i fredags! Jag fick sova en hel natt, Louise vaknade inte alls Victor vaknade men maken tog honom. Nice. Men maken skulle upp och spela golf 05.30 så det kanske var för att döva samvetet han tog V i natt. Sen vaknade de båda två 06.34, tjohoooooo.... helt slut var jag och då och satte på en fllm till dem och sen vilade jag lite till Idag ska vi på Kickens kalas!!! Wieee vad kul! Iaf för barnen. Victor har själv valt presenter, så gulligt när de är med o tycker. Frejis, jobbigt med Bumsis fall och även första bakteriella infektion. Surt sa räven att det inte blev Rom, men det kanske kan skjutas upp, och göras inom en snar framtid. Klockarbol, vi har haft en tråd dejt på Tapasrestaurangen på St Eriksplan

  • FruCicci

    Klockarbol, jag kan även rekommendera Restaurang Josefina vid Nordiska Museet på Djurgården. Det är jätte fint där inne med kristallkronor mm, det är många som har haft bröllop där.
    Den grekiska restaurangen på Vallhalklavägen ska vara öppen frå 16 på lördagara, den heter KouZinA.
    Sen tänkte jag på Rosendahls Trädgårdar och Rosendahls värdshus med Jätte fint! Och i närheten....

  • FruCicci

    Undrar hur Lappis mår idag
    Och så undrar jag om röda faran har kommit... *hoppas inte det*
    Grattis till besked iaf

  • FruCicci

    September, skallbank i morse
    Gött att du tog dig ett rejält glas

    Sep o Mugglan, min läkare (gyn) förklarade att kroppen skriker efter det den just förlorat och därav så blir många gravida bums.
    Anledningen att de säger att man ska vänta med gravidietet efter MD, MA eller likn är att de vill att man ska psykiskt vara i balans igen, men man kan lika gärna smacka på bums... Men jag fick den förklaringen att det är mycket lättare att bli gravid efter just ett MF. Men som sagt, är man äldre (som nu Mugglan känner sig) så kanske inte det är lika lätt då!?

    PB, jätte konstigt.
    Ärligt får jag en känsla av att du är gravid bara för att jag känner igen mig.
    Ni andra kan skrolla!!!!
    När jag var gravid första gången så fick jag en blödning (brunt kladd) som höll i sig typ 3 dagar. Spang till affären och köpte ob, men det fortsatte inte komma mer. Jag tog ett test som visade MINUS sen gick det kanske 2 dagar, o min man bad mig göra om det igen på morgonen. Då visade det PLUS, jag var alltså gravid då och i vecka 5-6 någonting.
    Med Louise fick jag som en blödning, mini på pappret bara, den dagen då jag skulle haft min mens, så jag väntade med att testa för jag visste ju inte... likt dig blev jag besviken, men sen 1 vecka senare var det plus.

    Har en värninna, iofs lite överviktig och med lite ämnesomsättningsproblem, som testade 10 ggr och det visade minus, sen när hon kollade sig hos gyn, så visade det sig att hon var i vecka 16.

    Det första jag märkte med min ena graviditet (den som avslutades förra sommaren) var att jag inte kunde dricka kaffe eller vin mer, tyckte att vinet smakade så illa, men trodde det hade att göra med att det var ett skitvin då jag var i Kroatien... mådde lite illa vid vissa tidpunkter och kände mig svullen i magen!!!!
    Därav är detta mycket märkligt.... jag tycker verkligen det tydet på graviditet, men som du säger, så har du ju testat minus.
    Jag skulle väntat ett par dagar till o testat igen alt gjort ett blodprov om det inte kommer igång!

    Nu ska jag ägga mina barn!

  • FruCicci

    PB, Utomkveds har jag inte någon aning om hur det funkar, men vi har ju specialister på olika områden

  • FruCicci

    PB, måste ju säga att det kan vara MF också.... för det sa de till mig nu när jag bara fick lite lite brunrött förra månaden, sen kom tanten med buller o bong efter ytterligare 2 veckor, jag blev ju nojjig o kontaktade sjukvården då (först trodde jag att jag var med barn, men testade ju också minus). Konstigt...

Svar på tråden Livets toppar och dalar