• FruCicci

    Livets toppar och dalar

    hejsan hejsan

    här har man suttit och skrivt flera kilometer text, men det bara försvann, grrrrrrrrr

    Ja då blir det kortfattat...

    MrsB. Lycka till på nya jobbet.
    Barn blir torra när de är mogna för det. Jag tycker inte alls du ska känna stress. Malte är ju mer än 1 år yngre än Livia tex o där har det ju just lossnat. Barn är ju olika och detta med att gå på toa är inte så självklart och det är hos många en spärr som ska släppa har jag hört.
    Vi körde med Ikea pottan till Victor från 1,5 år, sen vid 2 köpte vi en sits som man sätter på egna toaletten, för han ville göra som vi.
    Victor var torr vid 2 med kisseriet och vid 2,5 med nr2. Han har fortfarande blöja på natten. Anledningen att han tog längre tid med nr 2 var att han blev förstoppad.

    Ag mat så tycker jag PB hade en fantastiskt lista *noterar*
    jag tycker personligen 2 middagar är helt ok. Vi äter lagad mat 2 ggr per dag hela familjen. Men på kvällen äter jag ngt mindre portion. Sen har vi alltid knäckebröd till måltiderna, smöt o ost, det är bra för matsmältningen, särskillt på kvällen.

    Ag minareter och böneutropare, så måste jag säga att det inte alls är så störigt för mig
    Jag har ju bott i Dubai i 4 år och vant mig
    Det är mest charmigt efter ett tag och jag tänker iaf på att jag slipper springa till moskén pch be
    örinproppar - hett tips

    Undrar med hur Snorkis orkar leva?
    Kram om du läser hjärtat.

    jag vill med resa iväg med barnen, men eftersom jag ska åka själv med mina små ungar så tror jag det får bli ngt med ngn bamseklubb variannt.

    Snaily, jag testade flera ggr mot UVI när jag tyckte ngt var skumt, men jag hade inte det under graviditeterna, men däremot fick jag svamp en gång.

    Har haft en kompis här idag med en liten Ebba på 1 månad. Gode tid vad små de är, gullisarna. Victor satt och pussade bebisen och sa att han vill ha en sådan (jag med sa jag).

    Lappis, jag tror ni får en liten tjej

    BVC har ni snackat om, jag har en jätte bra tant, men lite mesig. Jag har inte haft så bra koll på vad det ska göra faktiskt, men det har löst sig ändå. Mina ungar har gjort det som förväntas, men Victor gjorde lite andra saker som man inte ska kunna vid den åldern med, så¨det var inte så oroande...

    Vinkar till alla....

  • FruCicci

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kräftor!
    Jag gillar de frysta kinesiska kräftorna, dem kan man dessutom koka om
    men min föräldrar har en å som vi fiskar egna i, det är ju ganska nice, hela proceduren är rolig med burar, bete, koka, äta....
    Jag älskar skaldjur i alla former.
    Och Ostron och Champagen

  • FruCicci

    PB, jag tar nog priset där. Jag har köpt 2 böcker, en blå o en rosa, "det första året" till mina barn. DE ÄR TOMMA, jag har inte ens börjat skriva!
    Precis som om jag skulle komma ihårg nu med.... men jag har antecknat typ tänder i en almencka... undrar var den är från 2007? hmmmmmmmm
    Jag skyller på amningshormoner och glömsska och stress....

  • FruCicci

    Tack för ert recept Parnassia! Lovely!
    Vi har mängder av dillkronor med!

    jag brukar alltid köpa 2 paket extra kräftor i september, sen äter jag typ på trettonafton som förrätt och någon gång till i mars när det är slaskigt ute.

    Kokosen och jag hade kräftskiva hemma hos mig i år, mitt på ljusa dan, det måste varit i april.

    För 2 år sedan hade jag, Frullan, Koko och Snartis kräftskiva som avrundades med kaffe och congac på kvällen, jag kan tala om att Frullan var som en levande kräfta själv när hon skulle hem ha ha ha fy fan vad kul!
    Och alla 4 småkillarna var med också Jätte mysigt!

  • FruCicci

    PB, häftigt att det gick att kommunicera så bra för din son, då han lärt sig själv. Spännande!
    Vår granne som är extra farmor till mina barn, kan man säga.. de älskar henne... hur som, hon födddes av 2 döva föräldrar ocb är teckenspråkstolk nu, hon är inte döv bara hennes föräldrr. Hon har iaf tecknat med mina barn, och det är coolt att de förstår... fast bara några få tecken, och särskillt med Louise, min lilla Skorpa

  • FruCicci

    Just det Frullan!!
    Om du läser så har min mobil pajjat ihop. Den blev fuktskadad på gröna lund i helgen. Nu har jag haft den i ugnen och fått i gång den iaf, men knapplåset får jag inte upp så jag kan inte svara på sms eller ringa, bara ta emot samtal (iofs praktiskt o billigt).
    Mitt sim kort var för gammalt för att sätta i en annan telefon, så nu har jag fått ngt från en sådan där telebutik, men jag måste ringa tele2 och fixa det nya, kötiden är 100 år och jag har inte kunnat göra det i lugn o ro med båda barnen hemma, nså jag skjuter på det.
    Jag har beställt den nya Iphone4, ha ha ha, har aldrig haft en rolig telefon, nu var det min tur
    Hur som bara så du vet frullis varför jag inte har svarat på sms :-*

  • FruCicci

    Puss AM, det är nog bara förnamnet med lite vin innanför västen
    Mys på...
    Yummie yummie.....

  • FruCicci

    Mugglan, det är den 10e idag!

    Nenne, med Louise färdknppade vi 1 gång, det räckte. 4 timmar senare fick jag första värken (fast inte en sådan som gör jäkligt ont utan en sådan som säger dig att nu är det dax)

  • FruCicci

    havskräfto, det är nice, men det slår inte vanliga. Jag tycker de är svåra att äta också, så mjukt skal...

Svar på tråden Livets toppar och dalar