• muggles

    Livets toppar och dalar

    kängu skrev 2010-09-09 11:08:29 följande:
    Mugglan, jag kände mig också som världens sämsta mamma när jag var mitt uppe i det. Kan fortfarande få dåligt samvete för att jag (i mitt eget tycke) gav upp så lätt med amningen. Det är väl så djupt rotat i en på något sätt att en "bra" mamma ammar.
    Ja just det, jag kommer ihåg när du kämpade. Du gick igenom samma stadier som jag med upp- och nergångar (och som fö Tinga även gjort fast med sitt matande). Ena dagen var du glad för att det verkade funka och nästa deppig för att det strulade igen. Själv tycker jag inte att jag gav upp för lätt för jag hade inget att välja på när Moa vägrade amma, bara vände bort huvudet och knep ihop munnen. Men jag hade ändå komplex för att jag inte kunde helamma (herregud, hur knäpp får man vara!). Och så hade jag velat klara åtminstone 6 mån, det var hela tiden mitt mål. Men ibland får man inte som man vill helt enkelt...
  • muggles

    MSW: det konstiga är att det hjälper mkt bättre att träffa ett proffs och prata än att prata med kompis/vän/make. Det låter faktiskt som om du skulle behöva prata av dig lite!


    Koko: duktig Conny!


    Oupsie: jag var VÄLDIGT tveksam men jag ångrar det inte en sekund. Det bästa beslutet vi gjort! Och jag saknar inte vår gamla lgh ett dugg trots att jag trivdes väldigt bra. När får ni tillträde, nästa år?

  • muggles

    Koko: fast jag måste säga att jag har alltid dåligt samvete när jag slappar, även om jag inte kan göra annat. Luther igen...

  • muggles

    Vi hade två Patrik i min klass i högstadiet. Den ena fick smeknamnet Patten och den andra följdaktligen Pitten. Jag tror ingen av dem var särskilt nöjd

  • muggles

    Jag försöker låta bli att svära för att inte Moa ska ta efter men det är svårt, vanan sitter som berget. Eg tycker jag inte om att jag svär för det skulle ju kunna tyda på dåligt ordförråd men det gör jag.


    Min mest kända här på jobbet är: "KUK! Major KUK!" en gång när jag hällde kaffe i en mugg från en termos och locket lossnade varvid kaffe spilldes på min vita top, och jag samma dag skulle hålla kurs (dvs stå inför ett gäng människor i en smutsig top).

  • muggles

    Lappis: fint hus! JAg svär "normalt" aldrig med könsord men denna gången flög det ur mig, jag var väl inte helt i balans el nåt. Hos mig blir det annars mer "jäkla skit" och "fan" och sådant som jag inte vill att Moa tar efter.


    PB: det är ett sådant JÄKLA SKIT rent ut sagt!

  • muggles

    PB: ja varför kunde inte tanten ha tagit semester under sommaren istället när kliniken ändå var stängd

  • muggles

    Snaily: jag har för mig att man tjänar in det antal sem-dagar som man får om man jobbar 120 dgr om året (el ngt). Jag tror Vickan kan det där, är inte hon statligt anställd?

  • muggles

    Vad gör jag här? Jag ska ju hämta på dagis!

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-09-09 21:28:43 följande:
     Snigeln, Försäkringskassans sajt funkar inte med Firefox, man kan titta men inte begära, kan det ha ställt tilldet på makens dator möjligen eller strulade det redan innan?
    Är du verligen säker på det? Jag tror bestämt jag kört Firefox hemifrån med FKs sida. Folk svär så mkt över FK men de är faktiskt väldigt trevliga att prata med och bits inte alls, så undrar man så varför itne ringa upp? Ibland är det ju lättare att få svar per telefon än att söka igenom regler i en pdf.

    Fö tycker jag att föräldraförsäkringen borde delas 50/50 och folk borde inte alls få välja själva, eftersom det är statens pengar så borde staten bestämma. HAHA.

Svar på tråden Livets toppar och dalar