• muggles

    Livets toppar och dalar

    Koko: vad skönt att det verkar bättre med Conny! Jag tycker du är väldigt vettig i din barnuppfostran generellt så jag är eg övertygad om att du hanterar allt sådant där jättebra. Ibland är jag tveksam till att ge råd för risken är ju bara att man uppfattas som en besserwisser som har noll-koll (jag menar, jag har ju inte två barn så vad vet jag?). Men så kan man inte låta bli att flumma lite...

  • muggles

    Jag tänkte också på det där med att vi ofta kommenterar saker på FB här men så länge man gör det någorlunda smart så att det inte kan härledas borde det inte vara ngn fara. Man får ju också tänka lite på vad man postar på sin wall på FB...

  • muggles

    Sept: varför tror du att det kan bli kämpigt, är det några speciella fel du tänker på? (Om du vill avslöja...) Känner igen syskonlängtan men jag är mer övertygad om att det kommer att lösa sig för er än för oss.


    Jag vet inte om sådant här syns (kromosomfel etc) på det befruktade ägget på ett tidigt stadium, har du kollat det? För i så fall kan ju ivf vara en lösning för er. Jag vet iaf att de gör en kvalitetsbedömning på ägget genom att mäta och kolla symmetrin på cellerna som bildats (ju mer symmetrisa celler desto bättre typ). Men iom att dina graviditeter ändå passerar de första veckorna så är jag inte säker på att det är en lösning för er.


    Har inte EA rapportera än?

  • muggles

    PB: ja men precis så tycker jag också. Tex kan jag tycka att vissa 50-talsretrokök kan vara görtuffa men jag skulle inte vilja ha det själv.


    Lappis: gött nu har ni gjort ert iaf!


    Vickan: spännande! Tack förresten...


    Nu kräftskiva med jobbet - GRATIS öl, sprit och HAVSkräftor - det ni!

  • muggles

    Hattis: jag vill också känna mig skengravid! Verkar ju riktigt lovande det här. Som vi säger i tråden: det luktar plussssss....


    Frejis: stor stor GROUMPF-kram till dig från mig!


    linvand: grattis till gubben, det var vältajmat med bara en sticka!


    EA: grattis igen till kortet! Blev det ngn champagnedrickning?


    Jag tycker absolut inte om tanken på att ha två forum el mejlinglistor (herregud, då skulle min inbox flöda över!). Två forum går inte att hålla reda på - ska man skriva vissa saker i båda då eller? Och så komma ihåg att inte kommentera en del saker i den ena tråden som sagts i den andra. Herregud, det kommer min stackars lilla förvirrade hjärna aldrig klara Det här med stängt forum tror jag inte är aktuellt - var det inte så att det fanns möjlighet till det förr på FL men att de tagit bort den möjligheten, el kommer jag ihåg fel?

  • muggles

    Jag håller med Telis om att man bör respektera andras integritet och åtminstone jag försöker tänka på att inte outa saker om dem som jag vet håller hårt på sin integritet (Telis mfl). Själv är jag inte så vansinnigt hemlig av mig så den som har följt tråden från scratch har nog listat ut det mesta Men att jag själv inte är så hemlig innebär ju inte att jag inte respekterar att andra vill vara det.


    Dock tycker jag eg att vi snart kan döda diskussionen om stängt forum, det skulle inte alls kännas som samma sak Vill man vara mer privat så har ju de flesta som hängt här länge och varit på lite tråddejter mejladresser (el FB och man kan ju faktiskt skicka privata meddelanden också på FB) som man kan använda istället.


     

  • muggles

    Hattis: påminn mig - har du varit smygläsare sedan ganska länge innan du kom in i tråden? Och kom du in i samband med ditt MA el tidigare? (Jag har för mig att det var efter MA?)

  • muggles

    Kräftskivan igår var iaf väldigt rolig och underhållande! En kollega till mig hade fixat otroligt roliga och ambitiösa lekar/aktiviteter (bla göra egna kräfthattar av gamla produktbroschyrer, tillverka en farkost som skulle åka så långt som möjligt på egen hand - det gick åt rätt många gummiband kan jag säga! mm). Sedan åt vi kräftor och räkor så att det stod ur öronen på oss och sjöng sånger för det vilda. Bla "Tanz auf Brännö Brücke" som innehåller textrader såsom "und da segelt Kolle mit Kubben auf Schwaj" Vi hade ju tyskar med på det här men tror inte de fattade så mkt av den texten


    Cicci: kul med ny intervju, du verkar glödhet du också!


    Vad många det är som blir headhuntade nu förresten!

  • muggles

    hmmm, jag verkar ha glömt bort Snorkis nick - kan ngn påminna mig? Var det inte Snorkfröken?

Svar på tråden Livets toppar och dalar