• snaily

    Livets toppar och dalar

    Muggles
    HÄRLIGT att höra att du är så glad! Toapappersnojan är jobbig men väl ofrånkomlig i början Men låter som du lägger dig på en lagom-lite-orolig-nivå, bra!


    Porchez
    Skickar stora kramar och önskar att du mår bättre snart, både i jobbsituationen och bland vännerna!


    AM
    Huga vilken kneeepig svägerska!
    Jag som nyss gnällde över för lite födelsedagsgratulationer, tycker absolut en lagom "deadline" är vid läggdags ungefär.


    Liten
    Nu har jag ju ingen 2,5-åring (inga barn alls om jag tänker efter! ) men väl en massa syskonbarn, och de har varit ganska stora innan de börjat bonda med kompisar, särskilt den äldsta tog väldigt god tid på sig. Så det du beskriver är antagligen helt normalt.


    PB
    Låter som en väldigt bra och engagerad fotbollstränare, kul!

  • snaily

    Hör jag det pratas om dåligt väder?! Här har vi en helt fantastisk höstdag, kan behövas efter regn (snö) och rusk i flera dagar.


    Vi har varit på en underbar fjällutflykt! Visade sig vara mer än lite pudrat med snö på höjderna, gick en promenad där vi fick pulsa i 1-2 dm med snö! Vitt vitt vitt överallt! Korven var helt i extas! Hade med oss fika som vi avnjöt på en fjällsluttning i solen, och när vi promenerat klart goffade vi våfflor på en våffelstuga.
    (Lagt en massa bilder på facebook, om det är någon facebook-analfabet som är nyfiken kan jag maila en länk. Inte för att det är SÅ spännande, mest bilder på snö. )


    Nu ska jag bara vara lat på soffan en lång stund... aaaaaaah!

  • snaily

    Izzie
    Låter som en rolig men lite ansträngande helg med alla besök!
    Jo, lite för tidigt för vinter kan man tycka, fast det är helt normalt att första omgången snö kommer ungefär nu - men det är alltså bara uppe på fjällen det ligger snö, här i byn är det så höstigt och fint så. Snön på fjällen är som en vacker dekoration men den lär nog inte ligga kvar så länge till om jag får spekulera.


    Klockarbol
    Att bara plocka liite svamp låter svårt om det finns mycket i skogen, ungefär som att bara äta liite godis ur den välfyllda påsen (i alla fall för mig )

  • snaily

    HEJ Snorkis!!
    Åååå vad roligt att du tittar in till oss! Tänker på er så ofta och undrar hur ni har det.


    STORT lycka till på första jobbdagen imorgon, det kommer gå bra tror jag! Förstår att det känns tufft att gråta och kanske bryta ihop inför halvokända människor men de kommer förstå såklart. Och känns det alldeles för jobbigt finns kanske möjligheten att vara hemma ett tag till??
    Låter bra att börja med 25% i alla fall, tycker också synd om maken din som måste rivstarta på 100%!


    Ingen brådska med berättelse-skrivandet såklart, ta det i din egen takt!


    KRAAM!

  • snaily
    Fru E skrev 2010-09-26 18:26:31 följande:
    Där sa du ett sant ord! Har nöjet att även känna en elektriker, mycket trevligt
    Låter behändigt minst sagt!

    Just nu skulle vi gärna känna någon som lagar motorcykelkylare typ gratis eftersom makens nyss har pajat... inte bra inför kommande tävling. Men känns som onödiga pengar (om ni frågar mig alltså ), vi kommer väl inte ha det alltför fett framöver nu när jag fått min sista riktiga lön på (förhoppningsvis) länge.

  • snaily

    Snorkis
    Skönt med försvunna hudproblem! Fascinerande hur fort såna hormonella problem kan komma och gå...

  • snaily

    EA
    Ja, roligare att vara händig med motorcykeln än köket och sånt kan jag tänka mig
    Maken min lagar annars typ allt på sin hoj (är väl ett måste om man kör enduro = trasiga saker JÄMT) men just kylare är tydligen bökiga saker.


    Snorkis
    Tack, allt bra med oss! (Krånglat med lite blödningar på sistone men verkar inte ha varit något allvarligt.)
    Jo, det kanske är som du säger att man blir lite folkskygg till slut... Det blir nog bra med lite mjukstart på ditt jobb även om det säkert känns hemskt ovant till en början! Vi finns här och lyssnar om du behöver skriva av dig!

  • snaily
    kängu skrev 2010-09-28 19:44:37 följande:
    Igår blev jag t.ex. tillsagd av en äldre man att jag skulle "klä min pojke så att man kan se att det är en pojke". Ja, för vem vet vad som han hända annars??? Han kan ju bli homosexuell!!! Det vet ju ALLA att det "beror på" att man blivit iklädd unisexkläder av sin ondskefulla mamma!!!   (OBS- IRONI!!!!)

    Å vad jag hoppas att vi får en pojke som vi kan klä i blommiga kläder och därmed dra åt oss massor av spydiga kommentarer från inskränkta människor. Särskilt här uppe känns det VÄLDIGT viktigt att "flickor ser ut som flickor och pojkar som pojkar"... och jag och maken som VERKLIGEN inte tänker på det viset. Vi borde nog flytta. Igen.

    Angående amning har jag egentligen ingen åsikt (barnlös som man är än så länge) men PB, 2,5 år låter inte sjukt eller äckligt i mina öron!


    Själv hoppas jag mest att jag ska kunna amma överhuvudtaget, oroar mig lite för det faktiskt - är det inte meningen att brösten ska bli större under graviditeten? Kan inte för mitt liv begripa hur det ska få plats mjölk i de här små äpplena.

  • snaily

    Snyftade också rejält till alla fina dikter från igår förresten.


    Snorkis
    SJUKT bra kämpat av dig med första jobbdagen! Och vilken bra chef du verkar ha - klart man måste möta kollegorna lite i taget liksom.
    Hur många dagar i veckan är dina 25% uppdelade på?


    Heja AM, små tabletter låter onekligen enklare än flytande äckelsörja!


    What else...
    Imorgon åker jag söderut efter ett besök hos barnmorskan. Ska åka tåg halva resan för ovanlighetens skull, och lämnar maken och Korven hemma. Ska fira lite födelsedagar igen, gå på teater med föräldrarna och äta middag på Grill, bland annat. Ni får väl vinka om ni ser mig på stan!

  • snaily

    Apropå amning igen - vet inte om det går att säga någon åldergräns för vad som är lagom länge, men är man så gammal som Harvey är det nog dags att sluta:





Svar på tråden Livets toppar och dalar