• snaily

    Livets toppar och dalar

    Kängu
    Jag är nog väldigt lättroad, har sett det tusen gånger men skrattar lika mycket varje gång.

  • snaily

    Kängu
    Å vad trevligt DET skulle vara! Kan ni inte flytta lite närmare, typ nu?
    Jag och maken ska frakta upp ett piano hit på söndag (vilka idéer va?!) så det blir nog inte så populärt om jag avviker... men ni är välkomna upp och kånka piano!

  • snaily

    Kängu
    Neej, det får jag väl inte egentligen... men jag får väl heja på och styra upp det hela från sidlinjen åtminstone.

  • snaily

    Kängu igen
    Flytt söderut (så småningom) är inte otänkbart, fast antagligen inte sååå långt söderut

  • snaily

    Maken har nån smart plan på gång som innebär minimalt med lyftande, tydligen. Jag har hela tiden sagt att jag gärna vill ha pianot men är inte beredd att anstränga mig för att få hit det. Mina föräldrar är i alla fall överlyckliga över att bli av med det! Och vi kommer få ett trångt vardagsrum... undrar hur lång tid det tar innan vi ångrar beslutet?

  • snaily

    Cicci
    Nejdå, tänker inte ångra oss, bara transporten går som tänkt bara. Fast så snyggt är inte det pianot tyvärr, rätt litet och ful brun färg.
    Men jag ser framemot att återuppta lite pianoklinkande igen, har inte spelat nåt alls knappt sen jag gick i gymnasiet. Var aldrig särskilt duktig tyvärr, men tycker att det är lite skoj och behöver ju nåt att pyssla med om dagarna nu i höst.

  • snaily

    Hej Izzie!
    Skönt med lyckat möte!! Semester låter ju inte helt fel heller, ska ni resa någonstans eller vara hemma?
    Jag ska verkligen bara plinka lite för nöjes skull... inbillar mig att det kanske är underhållning för Ynglet i magen, hoan har väl inte så höga krav på hur det borde låta, än så länge.


    Nej nu är det godnatt tråden som gäller!

  • snaily

    Ikapp! *torkar svetten*


    Ville mest in och säga hej - HEJ!


    Aleta
    Tack för att du berättar hur det gick sen, jag har också undrat! Och livet är - igen - verkligen inte rättvist nånstans...


    Kängu
    Grattis till jobb!! Kul! Låter väl som en bra början i alla fall nu när du är mammaledig.


    Muggles
    Hoppas du får ditt VUL bokat snart och att ni får se en liten fladdrande vit fläck då! Om du minns så var jag själv väldigt skeptisk till att det var något där inne innan mitt VUL då jag hade i princip NOLL symptom förutom lite svag molvärk. Håller tummarna!!


    MrsB
    Trist med kollegan!
    Ja, du får gärna ge mig lite pianolektioner även fast jag troligen är helt obildbar på det, tog lektioner i en herrans massa år men lärde mig aldrig riktigt ändå. Och skidåkning är jag också ruskigt kass på (åker hellre än bra!) så kan nog tyvärr inte erbjuda dig lektioner där.


    Tack alla som givit input ang små bröst och amning - hoppas ju verkligen att ni har rätt, känns bara så overkligt när man ser sig själv i spegeln att det ska kunna bli nåt vettigt, men än finns det väl tid... (VÄX nu då, tänker jag varje gång )

  • snaily

    Oms
    Vad är det du säger? Det där var inte lite jobbiga grejer på en gång!
    Verkligen ett under att du står på benen och roddar vardagen med familjen så bra som du gör!
    Vet inte vad jag ska säga men skickar en stor KRAM!

  • snaily

    Nej, det har varit en låång dag så dags för sängen nu. Upp tidigt och iväg till BM som var mer förvirrad än vanligt, lyckades dock få alla kontroller gjorda så det får man väl vara nöjd med. Bara 1 cm+ på SF-kurvan på två veckor men det är väl ok hoppas jag. Hb-värdet riktigt kasst igen så nu blir det blodpudding till frukost lunch och middag framöver... (or not!)


    Sen körde jag bil lång och åkte sen tåg ännu längre och nu är jag hos päronen igen! Värst vad jag springer här ofta nu för tiden! Imorgon blir det lite shopping med mor och sen middag och teater. Passar bra då hon behöver muntras upp en del då hon nyligen fått diagnosen livmodercancer och ska opereras om en vecka. (man vet inte hur allvarligt det är förrän efter operationen är gjord men OFTAST är det god prognos vid den cancerformen)

Svar på tråden Livets toppar och dalar