• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Vickan - säkerhetskontroll

  • Parnassia

    Oupsie - det finns ju lite olika tens-apparater med olika funktioner, nu vet ju inte jag vilken du har men det finns de som har särskilda program för tex foglossningssmärtor.


    Och man kan ju sätta plattorna  på framsidan av magen om man gör rätt, det gör man ju vid förlossningsvärkar. Men strömmen får inte gå igenom magen utan kretsarna måste vara en på höger sidan och en på vänster sidan. Förstår du hur jag menar? Alltså de får inte vara ihopparade fram resp bak.


    Den jag hade var den här


    www.cefar.se/products.asp%7BE34B1C0C%2D1A1F%2D4B83%2D9B16%2DA3E7BBA8252E%7D&id=CEFAR+FEMINA&cat=Sm%E4rta+%26+v%E4rk


     

  • Parnassia

    Och ska man ha den även mot förlossningssmärtor är det enligt mig ett måste att den har den där funktionen som gör att man kan stänga av den värsta strömmen när värken går över och sedan sätta igång den igen. Alltså så att man inte behöver ställa in allt från noll vid varenda värk, det blir för meckigt.

  • Parnassia

    Oupsie - hur många sladdar har du? Och hur många kontakter har varje sladd?


    Den du har verkar fö inte ha den funktionen jag menade som var bra vid förlossningssmärtan utan din verkar vara en mer "tens för alla". Om jag vore du skulle jag kolla om jag inte kunde få tag på den andra, den är mer anpassad bara för kvinnors/gravidas behov (har andra anpassade förinställda program), och då kan du ha den när förlossningen startar också. Min sjukgymnast fick beställa den åt mig via landstingets hjälpmedelscentral. Den kostade några kronor att hyra medans den liknande den du har var gratis. Men behöver jag säga att jag tyckte den var värd varenda krona?! Typ 100-200 kr/mån tror jag.

  • Parnassia

    Oupsie - då "ska" den ena sladden sitta på höger fram och höger bak och den andra på vänster fram och vänster bak.


    Varje sladd är en krets och en krets ska inte gå över magen.


     


    Här sitter fö ett mjukisbyxfan till.

  • Parnassia

    Kastar mig in och ber om lite tumhållning och mod.


    Jag ska på intervju igen i em och är GALET nervös. Jobbet är ju redan mitt kan man säga men idag ska det pratas om villkor, lön och tillträdesdag. Jag är så nervös att jag mår illa.

  • Parnassia

    Och jag har tagit jobbet! Fick den lön jag begärde i mitt första bud (ett bud jag var beredd att pruta på) och får börjar när jag vill typ.


    De vill gärna att jag börjar med någon/några dagar i nov innan den gamla går i pension men sen blir det på riktigt i januari när maken kan bli ledig. Han ska prata med sin chef imorgon.


    Det blir nog bra tror  jag. Jag får ju ett par månader på mig att vänja mig vid tanken också och det behövs nog.


     


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar