• MSW

    Livets toppar och dalar

    Och ett stort förskotts grattis till familjen Kanin! Fast jag förstår att ni väntar med skålandet!

  • MSW

    Ett försiktigt, men innerligt grattis till september också! Var det vul denna veckan, eller nästa? Hoppas så att det är tredje gången gilt nu!

  • MSW

    Och sen undrar jag hur det går för oupsie? Är det bara jag som har missat henne, eller har vi hört något, hon skulle väl i väg och göra kub sist hon var inne? Hoppas att allt var som det skulle?

  • MSW

    Och förresten Fru E, hur långt har du kommit med kortet? Har du uppkörningstid och så bokad eller? *nyfiken*

  • MSW

    Nu är det nog slut på min monolog tror jag! Tänkte att det nog hade blivit väl jobbigt att läsa i ett svep utan radbrytningar, så då fick det bli så här ist! kramar till alla, och jag hoppas inte att jag glömt (eller missat) ngt!

  • MSW

    FruE: så snart alltså! tycker läraren att du har (stor)chans att klara det, så är det säkert så! am: huset ser fint ut, men tänkte titta lite bättre hemma vid datorn! Vickan: är det inte lite gluten i gröt? Eller kanske någon gröt? Jag har för mig jag hört ngt sånt? Men kan inte alls komma på var i från Eller om det ligger ngt i det..

  • MSW

    Nu har vi en knapp timme kvar, fast vi måste köra innom maxi och handla lite också.. Längtar hem efter sina saker, och sängen.. plutt har förresten sovit i nästan TRE timmar nu!! Skönt för körningen, får se hur det går med nattningen ikväll, fast hade han inte behövt så hade han väl inte fortsatt sova..

  • MSW

    Slänger in en BF-lista då det har diskuterats..


    BF-lista

    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010
    Kikki Kikki 10/10 2010
    Piggelin 2/11 2010
    Snaily 6/12 2010
    Lunagarden 25/12 2010


    Annars behöver jag dammsuga, ska snart till vår "By-dag" och vara med på gymnastik uppvisning *fnissar*, sen blir det förfest här ikväll innan det blir dags för "by-pub"!


    Trevlig helg!!


    Kramar!!


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar