Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Frullan – maken ska köpa det idag, men jag tror nog den kommer när den vill ändå. Envis! Mycket ananas skulle man äta. Mycket sex ska man ha. Gnugga brötvårtorna som en dåre (15 minuter per timme, hallå, de kommer trilla av utan att ens ha snuttats på!)

  • nennesjuttioåtta

    Vaderna! Just det! Alltså det är en punkt där som är jävligt öm. Liksom på insidan ganska nära fotknölarna (5 cm upp). Är det the spot?! 


    Annars inga känningar alls inatt. Men tackar min lyckliga stjärna att jag inte behövt kissa på nätterna tidigare, fick göra det två gånger i natt och även om foglossningen nu är så pass bra att jag fixar att gå som folk igen så kommer jag inte upp utan svårigheter och ömmande skrev som är som hamrande knivar och baseballträn i ett enda sammelsurium. 


    Lunagarden – har ingen app till min telefon men den här: www.varktimer.se/ fast jag har aldrig behövt använda den än mer som en test om det funkar... 

  • nennesjuttioåtta
    Fru FruLLan skrev 2010-08-23 11:15:31 följande:
    Säklert kommer den när den vill. Men vad sjutton man måste ju prova. Och ananas är gott, teet var vel okej. och att gnugga bröstvårtorna är nog bara bra för de behöver härdas lite inför sug-chocken som kommer inträffa. de första dagarnas amniing känns kan man ju säga.ShitTänk jag får dåligt samvete över att sitta och skriva "kul" saker här samtidigt som man vet att snorkis genomgår ett helvete. Det är så himla jobbigt.
    ja, jag vet hur du menar... Nästan så jag inte ville in idag och rapportera (läste igår innan läggdags) för det känns nästan vulgärt att tjata om det nu.
  • nennesjuttioåtta

    BS – såg också länken igår, jag skulle ha tänkt på det i v 20 så kanske det skulle funkat. Men jag gillar inte lightläsk, det smakar konstigt *ryser*

  • nennesjuttioåtta

    just det, ni pratade Wahlströms förut. Jag hade sån tur att en släkting jobbade på tryckeriet så vi fick kassvis med Kitty, Mary-Lou, Bröderna Hardy (?) och allt vad de hette. Hela bokhyllan full med röda och gröna ryggar.

  • nennesjuttioåtta

    Är det någon som har ett RIKTIGT bra recept på kaka med svarta vinbär?

  • nennesjuttioåtta

    vickan – som jag fattat det så ska massage av bröstvårtorna vara ett bra sätt att hålla igång värkarna när man väl är igång (eller starta dem om man är mogen) men så verkar (värkar, hahah) inte fallet vara här.

  • nennesjuttioåtta

    men hey, här gnuggas det ändå, för säkerhets skull. Bra som sagt att nöta på dem så de tål lite hårdhänt hantering framöver.

  • nennesjuttioåtta
    Ore skrev 2010-08-23 11:59:36 följande:
    Hur många här tycker att en sån här grej skulle vara rolig? *nyfiken* www.aftonbladet.se/sportbladet/article7654794...
    Jag håller nästan med Vickan. Jag har gärna megapckning men springer inte. Men tror nog det skulle vara en fin upplevelse om man gillar det! De har väl något sånt på Dundret i Gällivare också? 

    Vickan – ah, det där låter som det jag hittade också. Tack!!

  • nennesjuttioåtta

    PB – självklart har jag fläkt ut mig det ena än det andra som egentligen bara var menat för er, men tror nog Snorkis kan tänkas göra det också i ett senare skede kanske? Att först få ur sig allt som hände i ett litet intimare och lugnare tempo.


    Fast vad vet jag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar