Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Telis skrev 2010-08-24 12:38:59 följande:
    nenne, 15 november -98 va? Herregud, vad det snöade då! Det gick inga bussar pga snön så jag fick pulsa till jobbet i 1,5 timmar bara för att upptäcka att dom stängt när jag väl kom dit.
    jappp, tyvärr bodde vi inte här då Meh, gjorde du det?!?!? har jag missat något stort här eller är jag bara borta som vanligt?
  • nennesjuttioåtta

    muggles – böcklingpastej utrört med lite creme fraiche och gräslök!


    telis – jag shottar laktulos i förebyggande syfte. Japp, jag gasar här. Plattan i mattan. Vet inte om det gett den effekt jag hoppats på men jag har bara "underhållsdos" än. 


    Lunagarden - jo fast här var det lika djupt överallt. På snötippen hittade de massvis med cyklar och en Fiat som åkt med snösvängen när det tinade. Hela stan var tyst, folk åkte skidor ... Alla pratar så nostalgiskt om det så jag hoppas det händer snart igen!

  • nennesjuttioåtta

    skitsmart, sa Bull!  


    Ah, jag tänkte väl. Borde ha hört det innan i så fall, tycker jag. nej, det är klart det inte var lokalt men dä va mäst här

  • nennesjuttioåtta

    parnassia –  No, thank YOU! Det var ju din idé om att hjälpa skiten på traven (förlåt, blev så inspirerad av era hästtankar). OOOOhh om det är något jag vill ha så är det en kajak! Jag gick en kurs i forskajak förut men vill nog hellre ha en havskajak. Fast mest för att glida omkring på sjön vid fäbon, finns inte så mycket skärgård här.

  • nennesjuttioåtta

    teli — HAHAHAHHA ! JAaaaa, och så kan vi åka skidor i år igen!!!! Visst, visst? VEEED!

  • nennesjuttioåtta
    Parnassia skrev 2010-08-24 13:05:20 följande:
    Telis - _min_ snöstorm! Det var inte illa att få en egen. Jag gillar också snö och vinter, men inte förräns om ca tre mån. Och har den kommit ska den stanna och snyggas till av nya små snöfall ca 1 ggn per vecka. Och sedan ska den försvinna och torka bort på ett par dagar i början av mars. Kan man beställa en sådan vinter? Då slipper man ju slask, blöta och mörker. Det måste ju vara optimalt och allas dröm?! Sedan finns det ju de som helst inte vill ha vinter alls, men så kommer det ju inte bli, och då kan man väl lika gärna önska nåt realistiskt, som min önsknign. Eller hur?!
    såg att andra skrivit samma sak – så var det ju i vintras. Fantastiskt! Fast det snöade lite väl tätt...
    Telis skrev 2010-08-24 13:05:51 följande:
    Jaaaaaaaaaaaaa!!!! Veeeeeed!
    Weeeeehhhh!!!!!!
    Snartis skrev 2010-08-24 13:06:36 följande:
    Men Nenne fick du inte nog av alla snö i vintras? Skottade ju till förbannelse, så mkt snö har jag inte sett på flera år!
    Nej, eller jo det fick jag säkert, det kom som sagt lite väl tätt och så mycket varje gång så det inte syntes när man kom hem från jobbet att man hade skottat de 2 dm som kommit på morgonen. Men hellre det än ingen snö, mörkt som fan och is eller slask och alla liftar stängda *mardröm*
  • nennesjuttioåtta

     


    Lapinette skrev 2010-08-24 13:24:45 följande:
    Rida ... gör jag också allt för sällan !
    Här får jag inte längre. Han slutar andas och blir blå i ansiktet.

     


     


    Klockarbol skrev 2010-08-24 13:25:11 följande:
      Jajemen, mitt på torget när vi var och hälsade på mina föräldrar! Vet inte vem som skämde mest, dottern då 6 år eller min mamma, men dom var väldigt samarbetsvilliga resten av dagen båda två Min mamma mummlade dock en del om huruvida vi verkligen var släkt eller inte....
  • nennesjuttioåtta

    PB – hahahah jag läste "Sket i diket" och tänkte att det egentligen stod sket i bilarna i diket (alltså struntade i dem) och tänkte skriva något fyndigt om bajs men det behövdes ju inte. HAHAHAHAH Ni sörlämnningar är för roliga, undrar vad vi här uppe skulle ha för humorblaska på vintern att läsa om det inte vore för er!  

  • nennesjuttioåtta

    sörlänningar, ska det stå...


    Parnassia – hahhaah ja jag måste ju åsidosätta mina önskningar i det här fallet. Men snart så. Poff! Är jag back in busines. Eller?!

  • nennesjuttioåtta

     


     


    nä, nu ska jag knoppa ett tag. Måste ju orka med att föda ikväll.

Svar på tråden Livets toppar och dalar