Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Sweetiepajsaren!  
    Håller utkik efter kattluckan, ska bli sjukt spännande! En input ang vatten också, jag har hört att katter inte dricker vattnet om det är bredvid matskålen. Här hemma verkar det stämma iaf. Så är står det en skål med vatten på toaletten, och förut fanns det en i fönstret också men den slutade hon dricka ur. Sen har vi sett henne dricka kondesnvattnet från varmvattenberedaren också Så hon dricker när hon kommer över det, men inte om det står bredvid matskålen (vad nu det skulle spela för roll). 

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie igen, tusen tack än en gång för att du orkade rodda med den där kattluckan! Och hoppas du har fel att jag kommer lyfta, det känns inte som det är helium inuti men man vet ju aldrig. En fjärt så kanske jag brakar iväg som en raket och får se huset från ovan.

  • nennesjuttioåtta

    cicci 
    Skräp med jobbet!

  • nennesjuttioåtta

    sweetie – hahah nancy är rädd för rinnande vatten Låter som en bra idé med fontän. Vet inte vad det finns för utbud på kattfontäner men gå bananas och välj en med lejonhuvud eller något annat classy.. eller not.


    nu: MAAAAT!

  • nennesjuttioåtta

    värst vad alla är sjuka! *peppar, peppar*

  • nennesjuttioåtta

    Telis – vad skönt att proppen gick ur Televinken, och maxad tur att du råkade vara någon annanstans och dricka rödvin! Klart bakåt – SKOTT KOMMER!


     

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – lycka till!!! Och kul att ni gillade filmen!


    håller på att läsa ikapp, ska strax sammanfatta vårt besök

  • nennesjuttioåtta

    MSW – grattis till husköp, läskigt men häftigt!


    Lappis – weeeh, är det idag! TÄnkte på dig i natt att det borde ju vara vilken dag som helst. Kom igen, sätt den där stämpeln OK nån gång och snabba på med byråkratiet!


    Fru E – hahaha det var länge sen magen passerade söt-stadiet. Nu är den bara ... där. Hur var det Am skrev, så framåt.

  • nennesjuttioåtta

    muggles – laktulos dricker jag varje morgon, fiser illa som en sämre surströmmingsskiva. Blörrk!


    Fru E – PWAAAHAHAHAHAHAHA ni skulle komma hit på studiebesök, här tar varje rum 6-8 månader att renovera. Tur vi bara tar ett i taget.... 


    Ikapp!

  • nennesjuttioåtta

    har för mig at mitt första inlägg handlade om att det hjälpte att slappna av och tänka på annat, vågar inte ens läsa skiten. HAHAHAHAH!!!! 


    Fick sms från Koko som saknade internet och nu måste väl ändå Pricken ha kommit ut...? PAH nä...



    Ok, så vi var till förlossningen i morse på överburenhetkontroll. Fick 2 bilder på fejset från utraljudet (aaaw vad söt, sa bm. Nä, det tycker jag inte men det är väl så den ser ut, sa jag. Fast det var ju inte i profil utan snett underifrån så läppen såg ut att vara tre gånger så stor som näsan). Den smackade och levde runt. Mycket fostervatten fortfarande, gränsen låg på 50 (mm? ml??) och jag hade 105. Ctg-kurvan såg bra ut. 


    En väldigt ung, kvinnlig läkare (här blev maken brydd) kände på tappen och det var ju inte så härligt som man kan tro. Hon fick in ett finger men inte ända in till hinnorna, så den var inte mogen riktigt än heller. Så igångsättning på fredag eller lördag beroende på beläggning. Och så sa hon, det kan även funka med s-p-e-r-m-i-e-r *blinkblink*


    Maken kunde inte sluta prata om henne, att det var så konstigt att hon var så ung och skulle peta mig där nere och jag skrockade och undrade om han fick några fula fantasier av det, men det var inget sånt. Herregud, hon kan inte ens ha varit 30! (Och inte var hon särskilt känslig på handen heller... )Och han blev mest fundersam att han inte hade tyckt det varit konstigt när andra, manliga läkare stoppat in allt möjligt där och kikat. Som Staffan, sa jag. Staffan får peta hur mycket han vill, sa han, Staffan är Kuuuung. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar