Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Här har vi en kaffeoman till, neddraget till 2 koppar vanligt per dag + någon koffeinfri nespresso på kvällarna när jag är gravid. Jag fick en tjej som dessutom älskar kaffe!

    Ingen regel utan undantag. Jag har två kompisar som båda fick tjejer med sina treor efter två killar, så visst går det!

    Men tack Frullan för din förklaring, jag har tänkt en del och inte riktigt fått ihop det, det var mycket intressant! Och vad kul att ni planerar en trea!

  • start september

    Hattis,

    hade maken med mig på tidigt VUL med lilla tjejen, men efter det har jag gått själv de senaste gångerna. Ofta för att jag får morgontider och han behöver lämna på dagis typ samtidigt. Det gör mig inte så mycket så här tidigt, vi är vana nu och jag är väl ganska stark oftast. Däremot längre fram är han såklart med. Och när vi åkte in och satt på akuten halva natten i vecka 14 hade vi tack och lov barnvakt hemma av en slump så han var med.

  • start september

    BS, jo hon får såklart gå dit nästa gång jag hämtar på dagis, i övermorgon. Och säkert med sin pappa imorgon om hon ber...

    Parnassia, skönt att du tyckte det var ok.Eftersom vår dotter pratar väldigt bra så ställer man ibland lite för stora krav på henne, vilket jag verkligen inte vill.

  • start september

    Oj, Hattis, du måste hängt med länge alltså! Häftigt att du kom in sen! Fast trist att du behövde få ditt MA först (visst var det då)?

  • start september

    Här någon tips på vinterskor till 2,5-åring? Hade Kavat Defender förra året som var bra men kanske lite klumpiga. Hade varit bra med några som var lättare att ta på av själv när man är lite större kanske?

  • start september

    Och Piggelin, tålamod jeezus, vad ska man få det ifrån? Särskilt när man själv är lika trött, kissnödig och hungrig.

  • start september

    Omsan, låter tungt med jobbet. Ta inte åt dig! Om det är på det sättet företaget drivs så är det så, du kan inte göra mer än ditt bästa på din arbetstid.

  • start september

    Tack alla kloka och mer erfarna och PB, jag vill så gärna att du ska få fler barn på ett eller annat sätt att vara så klok med.

    Jag reagerade nog som Frullan skrev, trots att jag kände att det var rätt just då får jag ångest efteråt och tänker på hur hon upplevde situationen.

  • start september

    Och att lära sig att man kan bli arg men ändå älskar varann är jätteviktigt.

    Hej förresten Izzie!

    Nu jobb!

Svar på tråden Livets toppar och dalar