Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Livets toppar och dalar

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-11 11:05:15 följande:
    haha tror du hinner före mig. 
    Om jag går tiden ut så blir du den första i världen som går 11 månader med din knodd i magen.....och då blir du kändis och rik som ett troll.

    men det är ju klart....då får du ju bjuda oss alla på fika på stan....skrattar
  • kikki kikki

    Jaha....jag klev ur sängen och åkte och handlade....och som straff så gick min visdomstand (liggande) sönder så jag har en så ini h-vete tandvärk och måste dra ut den nu kl 17:00
    och jag som hatar tand,läkare......f-n

  • kikki kikki

     


    passionsblomman skrev 2010-08-11 15:56:22 följande:
    Kikki, var oändligt tacksam att du fick tid idag!!! Jag har gått igenom en tandgrej av dimensioner som gjorde att jag fick åka in och lägga bedövning ett par ggr/dag hos tandläkaren innan jag äntligen fick komma till sjukhus och operera ut skiten. Det var min värsta vecka någonsin. Jag stod ute i skogen och skrek i gryningen, så att rådjuren förskräckt skenade iväg. FY för den värken!!!

    vi har akut tandläkare i gbg som till 90% har tid samma dag....och min tand låg så illa till att han ville operera den....jag hade samma problem på höger sida då visdomstanden ligger ner och tanden framför gick sönder...dom kunde inte bara dra den framförvarande tanden för då skulle visdomstanden gå i bitar...men problemet då var att visdomstanden hade sina rötter runt käkbenet så det slutade med att jag fick gå ett par dagar med droger innan jag fick komma dit och dom knäckte käkbenet för att få bort alla bitar från roten.....hemskt ont hade jag då

    nu såg det likadant ut på vänster sida....men jag var inne förra sommaren och då kunde dom dra den framförvarande tanden utan att visdomstanden gick sönder....
    sen har visdomstanden gått sönder lite då och lite då under året som gick men jag har inte haft ont av det....tills idag när jag tog en tugga på en hamburgare......jäklar vad det satte i....

    Nu så ville han att jag skulle komma tillbaka i morgon så att han kunde operera bort den för han hade mer tid i morgon.....men sen så ville han ta några bilder till och så sa han...."Nä ...vi kör på och gör ett försök med den jäveln"....skrattar....så han satte några sprutor och började dra och rucka fram o tillbaka....och till slut så jublade han och sa.... "jag fick den fan"....och jag behöver inte komma tillbaka i morgon och inga bitar finns kvar....
    kan säga att jag är lycklig att den är ute nu iaf.....fast bedövningen sitter i än....skrattar....fråga mig om 2 timmar om jag är lika lycklig.

  • kikki kikki

     


    passionsblomman skrev 2010-08-11 16:01:22 följande:
    Kikki, mitt inlägg låter som att jag inte fattar hur ont du har, -Jag menar tvärt om-jag vet precis hur jävla ont du har! Därför ignorerar jag tandläkarskräcken och är glad att du får hjälp. Idag. Inte om en vecka.

    jag fattade det...ler.....

  • kikki kikki

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-11 20:50:30 följande:
    Jag får andnöd av att läsa om tänder som måste dras ut, jag har sån tandläkarskräck så jag nästan börjar gråta av medlidande till er som råkat ut för det.

    jag har också skräck men han var trevlig och tog det lugnt så jag är han bara tacksam att han drog ut den

  • kikki kikki

    Säger god morgon och hoppas att er natt vart bra.

    jag hade väldigt lite ont igår och är lycklig över det.....nya tag idag och ska fan inte utanför dörren...ler.....gud straffar mig på en gång.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-15 09:18:59 följande:
    Brudsommar2006 - tuff natt, hoppas du kan sova en stund nu på förmiddagen.Jag har haft en besvärlig helg med mycket förvärkar och ska åka in på KK akuten i eftermiddag för en kontroll. Känns sådär, jag är ju bara i vecka 20+6...

    Men vännen du får ta det lugnt och så håller jag tummarna.....kram

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-15 11:47:24 följande:
      Tack Kikki, ska ju börja jobba heltid på onsdag... Hur mår du själv?

    Klarar du av att jobba heltid? men du kanske har ett jobb där det funkar.....jag jobbar med dementa äldre så det var uteslutet att jag skulle jobba efter jag fått mina svåra förvärkar i maj.
    Jag mår rätt så bra....värkarna håller sig på bra gnolande nivå och hålet efter tanden ömmar bara lite just nu men det är pollen ute just nu så jag nyser och snorar som en raggarbil....skrattar......jag har fått hem min stora "strulande" dotter på 21 år.......på gott och ont....men det föll på min lott igen att styra upp hennes struliga liv.....ler....
    du får berätta vad dom säger på KK sen

  • kikki kikki

    lunagarden skrev 2010-08-15 18:26:05 följande:


    Kikki - jag ska försöka jobba heltid, det är bara 10 veckor. Jobbar administrativt och min vikarie är kvar så det ska inte behöva bli så stressigt. Hoppas det löser sig med din dotter på bästa sätt!

    skönt att det inte var någon fara med er. ja om du har någelunda lugnt jobb så är det ju bra och ska väl gå att jobba dom 10 veckorna.

    Ja min dotter får vila upp sig lite ....hon har fått rensa ogräs idag....ler....men det gör henne gott att inte vara ute och festa varje dag utan att få vistas mitt ute på landet där vägen tar slut......hon kommer ingenstans utan att jag kör henne.....hon behöver ju minst en vit månad.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-16 19:19:54 följande:
    Oms - jag förstår dig, man kan inte ge sig in i alla konflikter med tonåringar utan man får välja. Det låter som en bra mycket smidigare lösning att se till att hennes hår blir bra, än att fightas med en tonåring som vägrar gå till skolan för att håret inte är ok (känner igen detta!) Jag tror att Nenne får värkar ikväll och Pricken föds imorgon!Ang. äpplen så finns det många jägare som gärna kommer och hämtar dem och kör ut i skogen.

    hur känns värkarna idag?

    kan tala om att min älsta dotter som ska ha 3 veckor innan mig har haft värkar idag med 10 min mellan....hon är i v 35+3.
    så jag är nervös just nu...hennes pojk på 3 kom i v 32

Svar på tråden Livets toppar och dalar