• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Heja dig, Nenne! Du verkar ju vara vid gott mod.

    Telis - nu har jag skickat lite galleribilder till dig. Måste ju visa att mina barn faktiskt ser helt vanliga ut, även om de har ett ovanligt beteende i vissa avseenden.

  • Tinga

    Nä, nu blir det sänggång här; ska till kontoret för första gången på 7.5 veckor imorgon.

  • Tinga

     


    passionsblomman skrev 2010-08-25 22:15:19 följande:
    Gú vad mycket ego-boostande beröm man får här! Ni är för gulliga.Fast så tänker jag "jaja, det är för att de ju inte har träffat mig i verkligheten, när de gör det så kommer de att ändra sig..."Nu har både Tinga och Piggelin gjort det, och om några veckor ett gäng till, så snart har jag ramlat ner till normala positioner. Någonstans i skoskaften. Där tycker nog den där farmorn och mamman att jag hör hemma iallafall. Usch!

    Nä men PB - jag gav dig ju beröm fastän jag träffat dig! Kom igen nu; tillåt dig själv att känna dig så fantastisk som du faktiskt är! Stor kram!


    Nä, sängen var det!  

  • Tinga

    Åh, vad spännande det är nu! Borde verkligen jobba, men var tvungen att kolla Nenne-läget.

    Muggles - grattis till Moa på treårsdagen! Stora tjejen nu!

    Lappis - jag glömde ju kommentera beslutet i socialnämnden; vad skönt att det är taget nu, för det kan ju inte vara annat än till er fördel. Förstår dock att man inte vill ropa hej förrän man har beslutet svart på vitt.

    EA - IKEA har tidigare haft sömnadsservice på hissgardiner, så kolla upp det. Vet att det fanns så sent som i våras. Annars finns det ju gardinbutiker med sådan service, t ex Fönstret som ligger mittemot stationen i Lund.

  • Tinga

    Lappis - åh vilket underbart besked! Supergrattis och fanfarer och hela köret!

    PB - jösses, vilken versskrivare du är! Precis som Kängu blev jag alldeles tårögd av att läsa. Jättefint!

  • Tinga

    PB - min vilka ärkeknas till videouthyrare! Och snacka om att inte tänka längre än näsan räcker; det är ju som du säger helt vansinnigt att tro att din sambo skulle ha uppgivit något annat än sitt eget personnummer där, när ni är stamkunder. Hujedamig!

  • Tinga

    Uppdaterar och uppdatera, men Pricken kommer ju "aldrig".

    Passar på att glädjas lite extra åt Lappis glada besked så länge.

  • Tinga

    Jättestort grattis till hela Nenne-familjen! Det låter som att det varit ett tufft jobb för Nenne, men jag hoppas att du snart har återhämtat dig. Så underbart att Pricken äntligen är här nu! Stora kramar till hela lilla familjen!

    Vilken firarfredag vi måste ha nu, hörrni! *poff* Champagne vid halv åtta på morgonen är väl inte fel? Äsch, champagnefrukost finns ju, så det är bara att köra på!

Svar på tråden Livets toppar och dalar