• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Ore - men det är ju toppen vilken koll du har!

  • Lapinette

    mugglan - tack! Blev faktiskt själv oväntat glad och började storgråta på jobbet. Konstigt nog har jag inte sagt det till någon ... förutom till er medan maken började ringa runt för att berätta. Vet inte varför men jag kommer nog att ta det lite pö om pö för jag vet ju att de allra flesta har tagit det för givet.

  • Lapinette

    Ore - det beror på om det bjuds på bubbel på 50-års festen men jag skulle kunna tänka mig det (födelsedagsbarnet gillar bubbel). Annars är jag sugen att gå till Champagnebaren som har öppet ikväll.

  • Lapinette

    Ore - trodde jag var mer husmoderlig (marmelad) men har i sommar nästan tagit död på gurkplantorna jag fått av mamma och de små gurkor jag fått har jag inte orkat lägga in (mamma tog och gjorde det åt mig!!! ). Så du har nog rätt!

    Det är sol ute men jäkligt kallt så jag tror det får bli en blank, brun klänning och mina Jimmy Choo. Den rosa är så bar upptill ... den får åka med till Cannes istället. Det ser ut att bli 24 grader och sol nästa lördag så den borde passa fint till bröllopet.

  • Lapinette

    Tinga - så du sprang imorse för att slippa tvätta håret två gånger idag ! Du är för rolig!!! Själv tvättar jag faktiskt inte håret efter varje träning ... för då skulle jag tvätta håret konstant. Utan varannan morgon gäller för mig.

  • Lapinette

    Själv planerar jag träningen efter vilka instuktörer som är på SATS samt att jag försöker få in någon vilodag. Sen på helgerna är jag oftast jättelat ... för då vill jag bara va med maken.

  • Lapinette

    Oj, vad det är lugnt här inne idag ... är alla lite "trötta" efter nervpressen som nenne gav oss?!

    kängu - så Ru gillade inte öppna förskolan. Det kommer nog. 

    Omsan - spännande med mötet i nästa vecka. Hoppas de kommit fram till något vettigt som ni direkt kan lägga händerna på.

    Annars en till som har koncentrationssvårigheter men ändå fått lite roliga saker att klura på idag (jobbmässigt).

  • Lapinette

    Ahhhh.. Telis, jag är inne och tittar nu (innan jag såg att du skrivit här) och tänkte hmmm... Pricken??!! Hur kan jag ha missat det på tråden (tänkte att någon borde ju ha berättat).

  • Lapinette

    Stackars, stackars nenne!

    Men åhhhh vilken söt Prick!

    Vinkar till gifta Lili!

Svar på tråden Livets toppar och dalar