• viktualia
    Tinga skrev 2010-09-30 22:28:21 följande:
    . Han brukar säga att man absolut sämsta egenskap är att jag är så totalt värdelös på att komma i säng i tid på kvällarna. En ganska bra sämsta egenskap om ni frågar mig.
    hm... det skulle kunna vara min man som sa.. hm.. fniss...  samma lika här... typ..
  • viktualia

    PB - hoppas verkligen att du snart kan få känna att du kommit på fötterna sysselsättningsmässigt!!!


    Omsan - ett gäng stödkramar till!


    Ego - Trollet ägnar sig åt att testa sin röst... dvs ta i med all diskant han kan uppbringa.... gaaaaaaaaaaaa mitt tålamod är sådär... Men just i detta nu sitter han i babysittern och försöker äta upp lekbågens tvättlapp! = lugn råder!

  • viktualia

    ang coach - nu är jag ju inte arbetslös men ibland skulle jag önska att jag hade en mentor. Har då och då träffat på personer som skulle kunna ha blivit en bra mentor, men av olika skäl har det runnit ut i sanden.

  • viktualia

    BS - Trollet ålar men kryper inte...

    PB - Cupcakeformar i papper?!?! Sådana som vi använde när vi gjorde efterrätt hos dig. Var hittar man sådana?!?

    Torkskåp - nopp, men torktumlare! Är mer van vid det!

    Köksbänk - laminat, inte sten. Sten känns för hårt... laminat går att tappa saker mot utan att de pajar


    Ego - har varit hos sväronen över helgen. Och fått ont i huvudet av affärerna runt Coop i Bäckebol... gaaa! Men matsalsbord är äntligen utvalt!!! Olivia från EM.


    *vinkar till alla*

  • viktualia

    Tinga - heja!!!!! mumsigt värre! Själv blev jag bjuden på en limpa som svärmor hade bakat - utan jäsning och jox. Filmjölkslimpa med kummin ur senaste upplagan av Vår Kokbok! Supergott och ska nog testas här hemma också!

  • viktualia

    hann inte allt igår...


    Oupsie - stackars!!!


    Piggelin - läskigt!


    Ego - samsovning är nog bra för barnet,,, men uuuuuuuu vad sur jag blir när Trollet ligger och sparkar och drar mig hååårt i håret på nätterna. Och vaknar ett antal gånger och gnäller och inte ens blir lugn av att få äta lite bröstmjölk... Och så snart min hjärna piggar på sig finns väl en lång lista av förbättringsmöjligheter: Mer mat senare på kvällen, mer konsekvent träning i att sova i spjälsängen och troligen även amningsstopp. Har lite svårt att tro att jag kommer att orka jobba och pendla OCH amma fem gånger varje natt..  Men idag är jag mest sur.. *gäsp*

Svar på tråden Livets toppar och dalar