• viktualia

    Livets toppar och dalar

    FruCicci skrev 2010-09-22 21:47:51 följande:
    Här sitter jag och har fortfarande inte bokat min resa till Dubai, jag fick verkligen ångest och vet inte om jag gör rätt som kastar ut 6000 kronor på 5 dagar? Jag velar som bara den!
    det beror väl på vad du ska göra? hur hårt det svider i plånboken? och hur du kommer må om du INTE åker resp OM du åker?
  • viktualia

    Cicci - man MÅSTE få vara ego lite då och då! Och varför inte? Tycker maken att det är ok att rodda två ungar - så ÅÅÅÅÅK! Själv skulle jag gjort det, även om just 40 gradig värme inte är vad jag längtar efter. Men dra iväg 5 dagar utan resten av familjen - jajemän!

  • viktualia

    MSW - intressant läsning i det där blogginlägget! Måste säga att jag känner igen en del av de där tankarna från min mamma, trots att det gått 14 resp 10 år sedan hennes barn flyttade hemifrån.. Och hon numera anstränger sig bortom vad som är vettigt för att Trollet och hans kusin med resp föräldrar ska trivas. Och risken att vi inte kommer åka dit, är noll.. både brorsan och jag har våra kompisar kvar i vår hemstad.. men tänkvärt var blogginlägget!!


    och PB - tjuvrökande tonåringar... maj gaaad.. det var ju inga små tonåringar heller.. *hoppas att Trollet blir smartare än att han eldar upp sina kläder*

  • viktualia

    Och PB igen - det där med att byta skola för det är mobbing och jox. Alltså det är exakt DET som gör att jag tycker att min håla är på gränsen till för liten. Bakgrund så kort som möjligt:


    När jag var liten var jag mobbad i skolan. Från åk 1 till åk 6. Motivet var nog mest att jag var udda och inte passade in i mallen. Mallen/normen på skolan där jag gick var väldigt snäv och jag avvek på alla punkter typ. Visst led jag av att tillvaron i skolan var pissig, MEN eftersom jag är uppvuxen i en stor stad så hängde jag med en massa andra på fritiden. Människor jag träffade genom min kyrkliga snurr och när jag blev äldre genom andra organisationer och vänners vänner. Alltså var jag aldrig ensam eller behövde känna mig bortvald/utstött till 100%.


    Fick hjälp att bearbeta detta strax efter studenten och även om det kostade mig en av mina närmaste vänner så har jag försonats med det som hände.


    Detta är dock en av mina största nojjor nu med Trollet. Att han ska riskera att växa upp på ett litet ställe där de alternativa sociala arenorna är för få för att kunna "räddas" som jag gjorde när jag var liten.. Men min håla är ju betydligt större än din...


    Samtidigt är jag helt övertygad om att är det NÅN som kan hantera frågor som detta - så är det du Passionsblomman! Så jag hejar mest på!!!

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-09-23 10:50:53 följande:
    .Förresten så ringde sambon nyss. Han fick inget jobb.
    FY vad SORGLIGT!!! Kram till er allihop!!!
  • viktualia

    Kikki - önskar dig all lycka till!


    Annars kan man konstatera att Trollet förflyttar sig i önskad riktning men krypa kan man inte kalla det...

  • viktualia
    Panzerfaust skrev 2010-09-23 20:42:05 följande:
    Har väntat 10veckor på att få ut mitt examensbevis och så har de gjort ett helt galet sådant, knappt ett rätt.
    hm- postade du detta i rätt tråd?!?!
  • viktualia

    Izzie - jag måste erkänna att jag ser det som en "fördel" att han inte kommit längre.. men maken muttrar och tycker att jag minsann borde få drabbas av krypande Troll medan jag fortfarande är hemma på heltid.. fniss fniss!

  • viktualia

    Porchez - alltså.. kan inte annat än känna mig lite avis... Om JAG hade satt på mig den klänningen.. tjaa... jag vet inte.. hm.. näee... jag har aldrig haft kropp att bära nåt sånt... fniss..


    .. själv sitter jag också och spanar på klädsajter... har insett hur sanslöst lite jobbmässiga kläder som finns i garderoben.. har ju inte uppdaterat den sedan jag plussade.. hm...

Svar på tråden Livets toppar och dalar