• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Gör en sallad med coctailtomater, rödlök och ruccola och sen in med chevren i ugnen på en rostad brödbit (eller ändå bättre om man har stekt den i smör), ringla hounung på och rosta pinjenötterna lite lätt i stekpannan. Några minuter i ugnen och sen ut, lägg chevren på salladen, på men pinjenötter och så en kall Sauvignon Blanc till. Bon appetit!

  • Lapinette

    pb - ring gyn så får de kolla. Det verkar ju helskumt!

  • Lapinette

    Hattis - hus med närhet till t-banan är inte det lättaste och billigaste! Denna ligger dock bara ett par stationer från mina barndomskvarter och 18 minuters t-bana in till T-centralen. Dock är kvarteren runt omkring där tråkiga med en del industrier. Det är nog därför priset ändå är så pass ok.

  • Lapinette

    Vill inte ha för stort hus men är det källarplan så tänker jag hmmm förvaring medan maken tänker bom-bom rum (dvs ett tv-rum med duk, högtalare ... rubbet).

  • Lapinette

    Men jösses Telis kommer du ihåg vilken gata huset låg på. Ser helt galet ut! Det där fanns inte på "min tid" . Har en väninna som bott i de där kvarteren och jag skulle absolut ha kommit ihåg det där huset.

    Sen så skulle jag inte heller vilja bo precis vid Drottningholmsvägen samt att huset saknar garage(otroligt många hus har inte garage! ). Det går kanske att bygga till men ett garage är ett måste.

  • Lapinette

    Cicci - tävlat med bruten arm?! Din galning! Men om jag tänker efter så har t o m jag tävlat (fast i dans då) med armen i gips ... dock bara en spricka.

  • Lapinette

    Cicci - jag var nog en så där 15 år och fick sprickan pga bus med pojke .

    Vi sa 11.30 inne i Historiska museets entrée imorgon.

    AM - jag har ju tittat på hus sen vi köpte vår lägenhet. Vi kommer nog att flytta en vacker dag men så länge vi inte har barn är det suveränt att bo där vi bor. Jag tror dock att det underlättar väsentligt (praktiskt) att bo bo i hus när man har barn.

Svar på tråden Livets toppar och dalar