• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Cicci - det var bus i en sporthall och en tackling som gjorde det ... alltså inget vuxenbus .

    AM - bra tips! Själv funderade jag faktiskt på hur det går med barnvagn men antog att ett museum måste ju ha en lösning för något sådant.

  • Lapinette

    snaily - smart plan ... att åka och lunch med oss medan maken får fortsätta städa!

  • Lapinette

    AM - jag hoppas du berättar imorgon eller är du rädd att Telis kommer att söka samma jobb??!!!

  • Lapinette

    AM - du får gärna inboxa mig också eller så vill jag höra ALLT imorgon ... så får du döda Telis efteråt?!

  • Lapinette

    En kompis satt i fredags och peppade mig att jag ska byta jobb nu när vi väntar på adoption. Om jag bara visste VAD jag ska byta till?

  • Lapinette

    Jag skulle inte klara av att vara ledig! Men däremot skulle jag absolut kunna tänka mig att jobba mindre.

  • Lapinette

    mugglan -insynsskyddat är inget krav men ett önskemål och jag gillar också tapeterna även om det är något som man lätt kan åtgärda själv. De har renoverat huset snyggt ... och 2010! Undrar varför de ska flytta?

  • Lapinette

    Jag skulle och har emellanåt fundera på att ha det som Telis hade ... jobba 4 dagar i veckan. Det skulle nog vara perfekt! Ha en dag själv att fixa och hinna ikapp allt på som man annars aldrig hinner. Men risken finns att jag skulle hänga här inne istället och inte få något alls gjort ... och då kan jag ju lika gärna jobba (samtidigt ).

  • Lapinette

    mugglan - den ligger inte så där jättebra till men ändå lugnt. Granne mot ena sidan är en industrifastighet där min pappa jobbade i många år men det är inget oljud därifrån samt en lååång och stor parkering som gränsar mot huset. Allt verkar vara så "lummigt" runt omkring att man inte ser eller troligen inte störs av någon ful utsikt. Jag undrar mest varför man säljer om man precis har renoverat hela huset? Var det så jäkla jobbigt och tungt att man nu inte vill bo kvar eller skiljer sig? Har en fd kollega som nämligen gjorde så ... totalrenoverade och sen ville/orkade hon inte se huset längre.

  • Lapinette

    EA - lycka till! Maken pushar lite på mig om att jag ska ta kort också. Jag blev lite sugen förra helgen .

    mugglan - bra att du har fått tid för att gå och prata. Inte någon har erbjudit mig det?! Man tycker att det borde vara något som ingår när den ena efter den andra IVFn inte funkar. Faktiskt var detta något som vår kursledare på adoptionskursen frågade och tog upp. Och det var INGEN av de som gick i vår grupp som hade blivit erbjuden hjälp eller hade fått prata med någon.

Svar på tråden Livets toppar och dalar