• Telis

    Livets toppar och dalar

    muggles skrev 2010-10-11 11:38:07 följande:
    Telis: jag ville bara höra Vickans argument för samsovning eftersom hon inte lät så där överförtjust i hur nätterna såg ut...
    muggles, jaha, jag läste det som att du var tveksam till samsovning. Då läste jag fel.
  • Telis

    MSW, jag har varit på två intervjuer till, ett har jag inte fått och ett är intresserade men det är ett konsultjobb och dom anställer bara när dom har ett uppdrag och det har dom inte nu till i december när jag vill börja jobba. 


    Vickan, jaa, det blir jättebra! Vad kul! Är det någon annan som vill komma hit på onsdag eftermiddag och fika och träffa Vickan och Trollet? (Och mig och Televinken ) Varning för ostädat hus bara!


     


    AM, på tal om städning, jag tror att jag äntligen har fått med min man på att köpa in städning en eller ett par gånger i månaden. Hur valde du städfirma? Tog du in offerter osv eller gick du på tips?


    Tinga, nej jag drar mig ju inte ur innan jag har fått ett erbjudande. Tänk om dom skulle få för sig att dubbla lönen eller nåt.


    muggles, det är lugnt! Det där är nog lika känsligt för mig som långtidsamning för PB, jag läser in saker som inte finns. 


    snaily, jag åt blodig biff en eller två gånger på restaurang när jag bara inte kunde med att be dom "förstöra" köttet genom att genomsteka det. Vad jobbigt med din svärmor! Skönt att din mamma är opererad nu, när kan ni tänkas få resultatet? Håller alla tummar och tår för ett positivt sådant! GRATTIS på bröllopsdagen förresten! Vad blir det till middag?


    EA, tumhållning påbörjas!


    Jag fattar inte heller hur man klarade sig förut utan vagn. Och skötväska! Jag avskyr att gå och bära på väskor och har alltid knölat ner allt i jackfickorna men det är ju sååååå praktiskt med en skötväska som hänger på vagnen. Jag tror den innehåller mer av mina saker än Televinkens.


    Förresten stötte jag på en från mammagruppen som jag inte sett sedan i februari, hon fick också barn i januari och är nu höggravid igen. Hur går det till?! Alltså, jag VET hur det går till rent teoretiskt men HUR kan man fundera på att humpahumpa ens så snart, och dessutom utan skydd?!

  • Telis

    Oupsie, vad kul att se huset växa fram så där. Jag blir lite avundsjuk, jag blev jättesugen på att bo ett sprillans nybyggt hus efter att sett hur fint muggles bor.

  • Telis

    PB, jag har kört Menopur och visst, det är meckigt. Särskilt när man får maxdos som jag. Men det går och det där grejar du!


    Intressant att höra att CvL går mer och mer över till Menopur! Förr har det iaf sagts att det funkar bättre än Puregon på oss som är lite äldre men dom kanske har sett bättre resultat på alla? Mycket intressant!

  • Telis

    PB, alltså sånt där är ju så svårt att säga och jag vågade inte fråga. Jag tyckte att hon var lika stor som jag var i typ åttonde månaden men jag var inte jättestor och man blir väl oftast större andra gången. Eller? Men även om man räknar "snällt" och gissar att hon är i fjärde så blir det ju kanske 13-14 månader mellan barnen? Lite tätt det med i min mening.

  • Telis

    PB, det var Falun som sa att långa och Menopur visat sig lite bättre just för äldre, men det måste ju vara väldigt individuellt förstås. Jag VET inte alls men jag har fått för mig att Menopur är ett äldre preparat, meckigare och dyrare (efter det framställs ur riktigt urin och inte syntetiskt ) och att det är därför dom väljer Puregon oftare.

  • Telis

    På tal om att lägga en massa saker under vagnen så upptäckte jag nyss på Ica att jag glömt slänga blöjpåsen på vägen till affären.

  • Telis

    AM, TACK för mejlet!


    nenne, STORT lycka till på efterkontrollen! Förstår att det känns skitläskigt!


    Parnassia, STORT lycka till till dig också! Det går säkert jättebra! Tänk på vad japaner och koreaner brukar äta, rutten fisk och härsket valspäck eller vad det nu är, du kan inte gå fel.

  • Telis

    PB, my god vad din middag lät god!! Här blir det också fisk och pressad potatis, fast mandelgratinerad kolja och ingen lax.

  • Telis

    Åh, äppelpaj, mums!


    På tal om äpplen ... Vickan, om du fortfarande har hemskans mängder äpplen du vill bli av med och åker bil på onsdag får du gärna ta med dig en kasse. Och Vickan igen, jag funderar på vad jag ska bjuda på, vad är du allergisk emot? Jordgubbar och citrus?

Svar på tråden Livets toppar och dalar