• Telis

    Livets toppar och dalar

    Vickan, gärna till mos!

  • Telis

    Måste gå och sova pronto eftersom Televinken hade den lysande idén inatt att det var lek- och skojtid mellan kl 23 och 1.30 men gonattkramar till alla som (ev) har fått tantbesök, svårt att packa, jobbigt på jobbet osv!


    PS Vickan, kör försiktigt!

  • Telis

    Förlåt, jag har läst en sida här och en där under dagen men inte hunnit kommentera och nu har jag ju förstås glömt vad jag ville kommentera. Men det här är det jag minns:


    Heja Parnassia! Hur gick det och vad serverades?!


    Heja EAs slemhinna!!


    Tycker att det är underbart roligt (även om anledningen är tråkig ) att nenne får sextips från tråden - vem hade trott det för ett par månader sen?


    Krya på dig, Lappis!


    Vickan, finemang! Ring om du inte hittar, men det borde inte vara några problem som sagt.

  • Telis

    Åh, ett varmt bad. Vill ha! Fast vi har inget badkar.


    Fast å det tredje kanske jag bara skulle somna och drunkna. Igår natt var Televinken pigg som en mört mellan 23 och 1.30 och inatt vaknade han pigg som två mörtar kl 4.30. Jädrans galning!

  • Telis

    Hurra och grattis mugglan!!


    BS, angående din fråga om portionsstorlekarna. Vår matkasse brukar bli ibland tre portioner och ibland fyra, det är olika. Men det känns som att det är rätt bra uträknat egentligen så när det bara blir tre portioner så har vi nog okynnesätit lite.


    Tusen tack för besöket idag, Vickan! Trollet är verkligen bedårande söt! Somnade han på vägen hem?


    Håller tummarna på fredag, Hattis!


    PB, när vi köpte diskmaskin för två år sen fanns det inte så mycket att välja på eftersom vi var tvungna att ha en smal och ville ha en i rostfritt så jag vet inte riktigt hur man väljer. Läsa recensioner och gå på något välkänt märke kanske. Nu minns jag inte hur tretti.se gjorde men i vanliga fall brukar dom ju ta med sig den gamla maskinen när dom installerat den nya.


    Intervjun idag gick bra och den här gången kändes det mycket bättre. Ska träffa en fjärde person nästa vecka.


    Imorgon ska Televinken och jag ut och åka tåg i timmar och byta och ha oss, håll tummarna för att mr T sköter sig så att vi slipper få onda ögat av medpassagerarna. Vi är hemma igen på söndag och hamnar i radioskugga till dess så ha en underbar helg, sötisar!

  • Telis

    Gaaaah, jag glömde det viktigaste av allt!


    Snorkis, vad skönt med semestern och lite förnyade krafter! Och vad skönt med en så förstående chef, det är guld värt. Fortsätt ta hand om dig och din man, stora kramar!

  • Telis

    Kära nån, en timme och en kvart tog det att läsa ikapp fyra dagars trådbabbel. Här kommer mina kommentarer:


    muggles, jag skrev nog lite otydligt, jag ska inte på intervju på ett fjärde ställe utan på den fjärde intervjun på ett ställe där jag redan varit tre gånger.


    snaily, jag glömde kommentera din mamma i förra veckan. Så himla jobbigt att det första beskedet inte var så positivt som ni hoppas och att ni nu måste vänta på ännu fler prover. Håller alla tummar och tår!! Vi har ibland 15 grader i sovrummet men Televinken vägrar täcke. Vi använde ingen vinteroverall förra vintern eftersom vi hade en väldigt varm åkpåse i vagnen men den här diskussionen har vi ju haft i tråden in till förbannelse så jag säger inget mer.


    Vickan, jag har skickat ett brev till dig, tyvärr hade jag så bråttom att få iväg det innan jag klev på tåget att jag inte hann lägga i något brev.


    Hattis, vad tråkigt att tanten kom!


    Lappis, angående plommonrecept, följer du också en blogg från Korsika?


    Prickens namn finns nu i galleriet!


    snaily igen, snöar det?! Jag är grrrrrrrön av avundsjuka!!


    Snorkis, många många kramar som vanligt, vilken sorglig historia med spjälsängen!


    Åh, Parnassia, grattis till jobbet!! Du mådde ju så dåligt över att vara arbetslös, det måste ju kännas jättebra! Jaha, nu ser jag att du kanske inte vill ha det. Men vad säger din man om att vara pappaledig då? Jag skulle också hemskt gärna vilja vara hemma mer med Televinken och gärna till i augusti nästa år men min man vill ju också vara hemma så jag har inte så mycket att välja på.


    PB, stor kram! Hoppas du och sambon är sams nu igen!


    Ore, jag är som du, inget jäkla kramande innan disken är undanplockad, klädhögarna sorterade, soppåsen slängd och dammråttorna uppsugna.


    Klockarbol, nej kikikikki dök upp samtidigt som du tror jag och tillhör inte IRL-trådisarna.


    Söndagskramar!

  • Telis

    Klockarbol igen, håller med dom andra - ni var jättejättefina!

  • Telis

    Lappis, jag läser den också, såna otroliga bilder. Hon bor verkligen i paradiset. Fast det där receptet sållade jag bort på grund av myntan, men man kanske ska ge det en chans då?


    Hattis, hoppas du mår bättre snart din stackare!


    Tinga, själv undrar jag hur mycket latare än Tinga man kan bli. Rätt mycket verkar det som.


    muggles, du är säkert inte ensam (fråga Vickan ) men själv har jag stor ångest över att lämna Televinken mer än ett par timmar. Jag tror inte att han skulle lida av det för fem öre men JAG - urk, jag skulle lida. Jag hatar tanken på att han ska gå på dagis och att jag bara ska få se honom ett par timmar varje kväll. För mig känns det helt sjukt att dagispersonalen ska få träffa mitt barn mer än jag själv.

  • Telis

    Tinga, jo men jag tror nog att Televinken kommer att trivas utmärkt på dagis och få en massa stimulans som inte jag kan ge honom. Och jag kommer säkert också må bra av att jobba och träffa vuxna människor och använda hjärnan igen. Men jag kommer definitivt må dåligt av att inte få träffa honom mer än ett par timmar på kvällen. Jag förstår fördelarna med jobb+dagis och vi väljer ju frivilligt att sätta honom på dagis men det utesluter ju inte att det kommer att kännas som att man dör en smula när man lämnar bort honom. För MIN egen del alltså, inte för hans.

Svar på tråden Livets toppar och dalar