Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    _koko_ skrev 2010-09-04 20:36:27 följande:
    Här finns varken samboavtal eller testamente, vi är rökta. Och pingis, ni är ju ljusår före oss, jag här ju inte en endast diamantring på mitt finger!

    Vi är också rökta!

    Vi har bara en livförsäkring på min sambo och en bankförsäkring där halva vårt lån löses vid den enes död.

  • passionsblomman

    AM, jag mår illa av allt godis jag ätit, jag kanske ska komma och kräkas utanför Mr Yasuragis dörr? Eller in i brevinkastet.

  • passionsblomman

     


    _koko_ skrev 2010-09-04 20:48:26 följande:
    PB - Ja, vi har bara låneskydd, that's it! När jag skriver väldigt konstigt beror det på att min tfn väljer fel ord utan att jag märker det.

    När jag skriver väldigt konstigt har jag ingen ursäkt. Jag skriver jämt konstigt.

  • passionsblomman

    Oupsie, usch jag vet! För vår del har det nog varitmycket så att det alltid varit något i vägen. För min sambo vill INTE bara gå och få det gjort, han vill ha partyt så att säga. och då behövs det pengar. Pengar som först inte funnits, och sedan gått åt till bilverkstäder, ivf-verkstäder och annat helt ofestligt.

    Just nu är en stor grej för mig också min vikt. Hur barnsligt det än är, så har jag ingen lust att skruda mig till brud och väga 25 kg mer än jag vill. Men vi har faktiskt snackat om att skita i 40-års fester och lägga energin på att kanske ställa till en lite större fest ändå. Vi får se...

  • passionsblomman

    AM, jag vet en person som en gång skickade en surströmming i ett brev till sin kompis. Det var den gången i all välmening, då kompisen deppadeöver missad strömmingsskiva, men det kanske också kunde anses som biologisk stridsföring? Det går säkert att få liknade effekt om jag tar kräftskal och packar i kuvertet. Vad tror du?

  • passionsblomman

    Jag tror det lutar åt viktnedgång och sedan hela killivitten på en gång. Men jag vet inte. Våra samtal senaste tiden har mest hnadlat om kommunikation och strutsar, och om IVF-behandlingar.

  • passionsblomman

    Oupsie, GRATTIS till husköp!

    Och jo, jag är fullt medveten om allvaret. Jag har påtalat saken för sambon i få se nu...snart 12 år.
    Jag sa för ganska många år sedan att man inte kan vänta hur länge som helst med syskon också. Se hur det gick.

  • passionsblomman

    Ja, Kleamtis är det så många som bara älskar så sorterna blir allt fler hela tiden.
    Jag planerar att hitta riktigt högväxande, både rosor och Klematis att låta växa upp i de gamla fruktträden. Då blir det som att trädet blommar både två och tre gånger.

    Kaprifolen vi har på ena kortsidan på vår lada, en har trångt in under tegelpannor och allt uppe på taket, så det är inte så bra. Det var samma sak på vår bod där vi bodde förut.
    Fasad och klänväxter är väl egentligen inte så kompatiblet alls om man ska se till optimala förhållandeen för huset. Men det är ju bra mycket snällare med Klematis och rosor, än med murgröna och Humle.

Svar på tråden Livets toppar och dalar