• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

    Jeeesus, mitt inlägg kom ju totalt missanpassat mitt i era äckeldiskussioner


    Höll på att läsa ikapp... Bäääärrrrrkkkkk...


    Märla -Kängu, aldrig hört förut! Fast kunde inte låta bli att le stort åt kaoset hos familjen Kängu i söndags - får en kul bild i skallen!


     

  • Piggelin1

    Start sept - jag är i 29+ ngnting (4,5,6 typ).


    Det som är dilemmat med uvi är ju att jag i princip aldrig haft det, eller så har jag haft det flera ggr utan att fatta det. Enda gången jag märkt det, så märktes det ju desto mer eftersom jag hade överjävligt ont & blev inlagd med dropp i några dgr & då var det redan uppe i njurarna. Så nu är jag lite orolig att jag har det utan att fatta det... Försöker känna efter, men kanske känner lite lite, men det kan lika gärna vara inbillning.


    Det som BM sa idag också var att bakterien i GBS väldigt sällan går upp i njurarna, det är det andra bakterier som gör.


    Sitter & kollar på sista avsnitten av andra säsongen av In Treatment på dvd, ska försöka fokusera på det!

  • Piggelin1

    Tjing!

    Grattis till nya jobbet, Frullan! Vilken bra start så efter mammaledigheten! Som ngn annan sa - det är ju alltid ångestfullt när man är mitt uppe i "beslutsfasen" att ta beslut om ngt som innebär stora förändringar i vardagen!
    Själv funderar jag på att leta nytt när jag är mammaledig, det känns som om det är dags, har haft denna tjönsten några år nu. Ska bara klura ut vad jag vill istället...

    Mugglan - ingen hajp för springcyklar i vårt barnfamiljsghetto efter vad jag har sett hittills (& just uppe på vår gata, som är en backe är det väl kanske inte så optmalt att träna ). MEN bara för det så såg jag en i förrgår när jag kom från jobbet & nu på lunchen idag & vi åkte genom Majorna på vägen tillbaka till jobbet, så såg jag två stycken vid Stigbergstorget! Så de finns nog bara jag börjar spana

    Cicci - "Piggelinröror"! Tar det som en komplimang

  • Piggelin1

     


    muggles skrev 2010-08-20 09:48:43 följande:
    Här i V.Götaland får man gå max 3v över tiden (som jag har för mig att Piggelin har påpekat några ggr ), sedan sätter de igång en. De förklarar det med att de allra flesta förlossningar kommer igång av sig självt under den tiden och att det alltid är en bättre förlossning om den startar självmant. Men jag undrar om det inte är lite besparningar som ligger bakom också fast de inte vill erkänna det...?
    När vi gick på såna där föresläsningar på Östra när vi väntade Amanda, då sa den BM i princip rakt ut att det hade med besparingar att göra - så det är nog precis så krasst som man misstänker - tyvärr...

    (varför ser det grått ut nu?!)
  • Piggelin1

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-20 10:02:11 följande:
    Du och jag Piggelin, du och jag...

    Söta du, BS

    Telis - Cicci beskrev det väl tror jag, hur BS menade - iaf så tolkade jag det precis så. Nu har jag ju inte sett programmet/serien ifråga - men BS reflektion kände jag igen desto mer, apropos det jag skrev om den militanta überbarnmorskan som dök upp under min förlossning. Just henne kunde jag inte byta ut tror jag, hon var ngn slags über-kucku som kallades in på slutet när jag tyckte det var fullkoligt vidrigt.

    Samma über-kucku mötte vi på de där testerna man gör några dgr senare (72 timmar?), jag kokade inombords minns jag, men höll masken, väluppfostrad som man är.

    Blir det en kass BM denna gång (hon som förlöste mig var OK, bara übermajorskan var hemsk), då kommer jag att begära att byta (ni har väl sett sista avsnittet av Solsidan, där bytte de ju! ;-D)

  • Piggelin1

    Blä för illamående Telis

    Dubbel-bläää för kass & oförstående BM, Oupsie! Snacka om tjänstefel!!!

  • Piggelin1

    Vi hade tvättmaskin i vår förra lägenhet - sååå himla skönt! Sen när jag var föräldraledig så använde jag tvättstugan lite mer, just för att det var två maskiner & torkrum & man var hemma på dagtid, men innan dess hade vi nog aldrig använt den. Fast jag har aldrig råkat ut för några riktiga marodörer vart jag än bott genom åren (=rätt många olika tvättstugor) - lyckligt lottad?!
    Fast jag minns ett studenthem i Stuttgart där det fanns ngn slags tvättstuga (det är väl oftast en extremt sällsynt företeelse utanför Sverige), den var ursunkig... FAst jag bodde bara där fyra månader, så det gick det att stå ut.

  • Piggelin1

    Parnassia - lycka till med dopet!

    Lappis - dessertprovning - yummie!!!

  • Piggelin1

    Cicci - gott att dagen slutade lite bättre än den började igår.

    Vickan - jag kpte en Samsung Galaxy 9000 ngnting för en dryg månad sen, den är super (& jag har inte lärt mig hälften av alla fiffiga funktioner ännu...) - blir perfekt sen när jag ska vara mammaledig. Lika bra att förnya nu när båda jobbar
    Tyckte det var lika bra att uppdatera ordentligt (den gamla var sex år gammal & min jobbtfn är nog också av liknande årgång, minst) när jag ändå var i farten, så nu har jag typ det senaste senaste Wow, för att vara mig!

Svar på tråden Livets toppar och dalar