• Telis

    Livets toppar och dalar

    snaily, det är säkert ingen fara! Hoan är kanske på väg neråt? Jag tycker iallafall att det låter jättebra med ett UL för att dubbelkolla.


    Hur mår din mamma nu?

  • Telis

    Åh, porchez, vilken jobbig jobbsituation du verkar ha! Bah, vilken dålig chef han verkar vara. Kan han inte mejla ut info om din nya tjänst även om han är på tjänsteresa? Stor kram och många tummar för att det kommer att bli bättre!!

  • Telis
    Tinga skrev 2010-10-21 21:32:57 följande:
    Skönt att det är fredag imorgon, men vart tar tiden vägen? Känns som att veckorna i princip bara består av fredagskvällar och måndagsmorgnar.

     


    Tinga, du måste ju hinna uppleva en hel del fredagsmorgon också om du går upp kl 5. Grattis till glittret!


    Snorkis, klok som en bok? Nu måste du ha blandat ihop mitt nick med någon annans. Vad SKÖNT att den här dagen kändes lite lättare. Glöm inte dom här dagarna nästa gång det kommer en jobbig dag!


    Jag är så "oromantisk" att jag tror att vi bara försvinner när vi dör. Men så har jag levt i en väldigt skyddad verkstad också och sluppit alla jobbiga förluster. Jag kan tänka mig att jag skulle tvingas omvärdera alla tankar om det om jag var i din situation. Kanske måste man tänka sig ett liv efter detta för att orka med detta livet en stund till när man förlorat någon så nära?


    Nu ska jag också sova, nu får nattskiftet ta över. Klockarbol, är du redo?

  • Telis

    Tinga, jag är också en viljemänniska men min vilja brukar säga "ligg kvar, ligg kvar" så då gör jag det.

  • Telis

    Som snöälskare verkar man lika populär som en Sverigedemokrat med klamydia idag.  

  • Telis
    fru AM skrev 2010-10-22 10:50:19 följande:
    Glögg i oktober - jag svimmar!
    För att du inte kom på den utmärkta idén själv va?
  • Telis
    fru AM skrev 2010-10-22 10:49:59 följande:
    Hej Telis! JAg träffade din frusne man på stan igår! Han måste ha mer kläder på sig nu när det är kallt! Vi pratade om ditt jobb och bestämde sinsemellan hur du skulle göra Har du hört något?
    Hihi, det ska jag hälsa honom. Särskilt på huvudet va?

    Nej, jag har har inte hört något än. Hoppas dom hör av sig idag så man slipper gå och undra över helgen!

  • Telis
    fru AM skrev 2010-10-22 10:54:14 följande:
    Nu sticker jag ut hakan - men jag tror inte att jag gillar glögg ... Kanske när det lackar mot jul att jag kan få i mig och uppskatta ett par muggar. Förlåt!
    Äsch, det är okej. Jag är vidsynt. Jag vet att det finns en massa konstiga människor därute.
  • Telis
    Tinga skrev 2010-10-22 10:53:58 följande:
    Kivik har ett äppelvin som är gott att dricka varmt. Om man vill kan man pimpa det med lite äppelbitar. www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt=
    Vad konstigt, jag hamnade på Renat brännvin när jag klickade på Tingas länk. Är det en freudiansk länk?!
  • Telis

    Ore, jo nog är det fint när snön väl ligger men egentligen gillar jag nog ännu mer när det snöar. Jag ÄLSKAR att vara ute och gå när snön sakta faller och allt är så tyst.

  • Telis

    nenne, jag har lagt till din man på FB nu så nu kan han gå in och snoka hos mig. Fast du hade ju ändå "den hemliga" länken till en massa Televinkfoton så det finns nog inte så mycket nytt spännande där.

  • Telis

    Ang jobbet så har jag fått ett meddelande på telefonsvararen om att den sista intervjun hade gått bra och att dom vill träffas för att diskutera villkoren i nästa vecka.

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-10-22 21:51:17 följande:
    Klockarbol, har du datorn med dig på toa? ...då kan du väl isåfall lika gärna ta med dig telefonen också?
    Åh, det påminner mig om när jag ringde en kollega på jobbet och jag hörde på ekot att han satt på toaletten. Varpå jag säger "sitter du illa till?" och han svarar "nej, det är ingen fara" och spolar. Bah, vad pinsamt.
  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-10-22 21:53:44 följande:
       Men GU vilket trevligt meddelande så här på en fredag!
  • Telis

    Jag tänkte att skulle berätta lite om Televinken. Läs om ni är nyfikna på honom, annars är det bara att hoppa över.


    Han är nu lite drygt nio månader och tjock som en liten sumobrottare. Han börjar få världens mjukaste bebishår som är mycket ljusare än det han hade när han föddes. I underkäken har han två små risgryn och i överkäken är fyra tänder på gång. Tack vare dom dreglar han så att han alltid är plaskblöt på framsidan. Televinken äter all mat med god aptit men dom största favoriterna är gröt, fisk och majskrokar. Majskrokarna äter han som cowboysarna äter tuggtobak i gamla westernfilmer. 


    Det roligaste Televinken vet att är gå i sin gåstol, han far fram som ett torrt skinn och öppnar kökslådor och skåp och flyttar stekspadar till vardagsrummet och fjärrkontroller till köket. Det näst roligaste är att stå på handfatet i badrummet och först pussa på den söta bebisen i spegeln och sen öppna badrumsskåpet och ta allt som finns där inne, en sak efter en annan, och släppa ner på golvet eller i handfatet.


    Alla leksaker som man kan snurra på, som tex traktorer med hjul (den är en favvis, BS!), är riktiga höjdare. Både maken och jag befarar att vi när en liten blivande ingenjör vid vår barm.


    Det värsta han vet är att ligga på mage. Och krypa är inget för Televiken, nej han sitter där man har satt honom och sen låter han "gggggnnnnnhhhhhhhhh" allt högre när han vill något. Varför anstränga sig när man kan få andra att jobba åt en?


    Televinken verkar vara en väldigt social liten varelse, på öppna förskolan går han runt (med stöd) och tittar på alla barnen och säger "gnnnn" och "gaaaaaa", ler och dreglar så fort han ser någon han gillar. När det är sångstund är han den ende som struntar högaktningsfullt i alla sånger och fåniga handklappningar, han är fullt upptagen med att stå och kolla in alla andra barn.


    Får han inte den uppmärksamheten han tycker att han förtjänar så blir han snabbt grinig men han skrattar så han kiknar när han gungar, när man pussar honom på dom små tjocka låren,  leker tittut eller säger låtsassträngt "neeeeeej, det fååååååår du inte!". 


    Världens bästa Televink helt enkelt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar