• Telis

    Livets toppar och dalar

    PB och snaily, OMG vilka gäster!


    Parnassia, OMG vilka vänner! Jag hade blivit jätteledsen.


    nenne, vi har också Länsförsäkringar. Och om inte det är en hållhake, vad är då en hållhake?


    nenne igen, på tal om försäkringar, du kollar väl om du har rätt till ersättning från din gravidförsäkring osv för din förlossning? Omsan kan ge tips och råd i så fall!

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-12 22:18:39 följande:
    telis – jo, jag får ut pengar på försäkringen, hela 1500 riksdaler är en sprängd muff värd.
    Bah!
  • Telis

    nenne, glömde säga häromdagen - vad tuff du är som klarar dig utan stor-P så många dagar! Jag hade inte tillåtit min man att åka bort så länge så tidigt. Du är stålkvinnan!

  • Telis

    nenne, ja fy sjutton vad han kommer att sakna Pricken! Skönt att din syrra kommer!

  • Telis

    Men även om man viker 1, 3, 7 eller 10 månader för papporna så är det ju fortfarande upp till varje familj att lösa det så som det passar den egna familjen bäst. Om man nu prioriterar pappans jobb så mycket att han inte "kan" vara hemma så får ju mamman fortfarande vara hemma. Det finns inget tvång i det hela.


    Sen fattar jag inte resonemanget om att staten inte ska bestämma över hur min familj lever. Använder ni aldrig bilbälte eller övergångsställen heller då i ren trots eller?

  • Telis

    Åh, vilka fina bilder, nenne! Ska lägga upp dom i galleriet så fort jag hinner!

  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-13 10:45:46 följande:
    Förresten - jag tar tillfället i akt och lägger ut denna "jobbannons" å min mans vägnar: Upplevelseföretag i Stockholm söker person som är en klippa på kundservice. Strukturerad, kundorienterad, noggrann, flexibel och positiv! Alla tips välkomnas! Hör av er. Tillträde januari 2011. Inboxa mig om ni eller någon ni känner skulle passa ...
    Kanske ska lägga till att det ska vara någon som redan har handdukar hemma?
  • Telis

    Har ni sett att det finns en tråd där någon föreslår att BT borde göra som Familjeliv och ta bort tremånadersspärren på trådar? Fatta vilken lång tråd det här skulle bli då! Den skulle spränga BTs server, servern skulle inte kunna hantera så många inlägg i en enda tråd. Och vem skulle våga skriva TS då, då gäller det ju verkligen att den är perfekt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar