• Telis

    Livets toppar och dalar

    Lapinette skrev 2010-09-09 16:22:43 följande:
    Telis - vill faktiskt ha det så stort. Tänk dig mig, maken och lilla skorpan ... haalllååå kom och ät .. inget svar. Däremot verkar den på Storsvängen vara lite mindre ytor på (och humanare pris ... än så länge ). www.hemnet.se/beskrivning/867217
    Men det verkar inte ha någon sjöutsikt , då går det bort.
  • Telis

    Lappis, nej vi bor inte i närheten av någon sjö. Men så har vi ju inga sjutton miljoner heller.

  • Telis

    PB, jag tror dig! Jag känner mig bara jäkligt udda ibland. Men det är ju inte så att jag slipper annat bråte.

  • Telis

    Förresten, på tal om föräldradagar, när man begär ut pengarna på nätet så står det en fråga i stil med: Är föräldraledighet anledningen till begäran? Ja eller nej. Vad tusan betyder det? Vad skulle vara anledningen till att man begär föräldrapenning om det inte var föräldraledighet?

  • Telis

    linvand, tack! Båda vore inte helt fel fast det tror jag är att gapa efter för mycket.


    kängu, jo nog har jag tyckt att det varit jobbigt att amningen inte funkade också men inte så att jag tyckte att det var mitt fel eller att jag var en dålig mamma. Det var ju som det var och det fanns stora fördelar med ersättningen också.


    Stackars Ru! Televinken är också fortfarande förkyld och nu har han fått Nezeril i tio dagar så nu vet jag inte hur det ska gå på nätterna. Hur länge kan dom vara förkylda egentligen? 


    Oupsie, ja det är säkert en slamkrypare från FK, allt för att förvirra en!

  • Telis

    Tinga, jag lovar att jag har sagt mycket värre saker än ungjävel. Men du har ju haft lite längre tid på dig också.


    Men vad tusan, det är ingen tävling det här heller. Jag är inte den bästa mamman som finns och jag är inte den sämsta heller.

  • Telis

    BS, jag använder Firefox och kan begära föräldrapenning utan problem på min dator. Däremot kunde jag aldrig installera bank-ID när jag hade Vista men nu med Windows 7 var det inga problem.

  • Telis
    linvand skrev 2010-09-09 21:31:36 följande:
    Men annars är det nog rätt skönt att träna på morgonen. Några med erfarenheter?  
    HAHAHAHAHA!!!! Titta inte på mig!
  • Telis

    Nu när jag tänker efter lite så kanske jag ändå har lite dåligt samvete över vad jag har sagt till Televinken. Hurra, jag kanske är normal ändå! Fast jag skäms inte för att jag blivit arg, det är oundvikligt tror jag, men över att jag inte lyckats behärska mig mera.


    BS, kan du inte prata med ledaren? Om jag var ledare och det var ett barn som alltid kom först fram skulle jag nog också reagera så att det barnet fick vänta till sist men så kan man ju inte göra varje gång! Dom måste ju kunna blanda lite precis som du säger, det måste kännas hemskt att Iris alltid måste vänta till sist även om hon inte fattat det själv (än).

Svar på tråden Livets toppar och dalar