• Telis

    Livets toppar och dalar

    med eller mot

  • Telis

    Nu är vi iallafall uppe i 6000 inlägg snart på lite drygt en månad, det måste väl vara rekord?

  • Telis
    fru AM skrev 2010-08-30 14:12:06 följande:
    Nej hörni nu behöver jag stöd! HAr precis sökt min absoluta drömtjänst.
    Åh, berätta mer!! Jag lovar att inte söka! Och jag kan lova att jag inte sökt det redan för jag har bara sökt tråkiga jobb.
  • Telis
    snaily skrev 2010-08-30 14:26:50 följande:
    TelisJag håller med dig, några dagars jobb här och där skulle väl kunna räcka, annars bara vara ledig ledig ledig... Undrar varför jag inte gifte mig rikt?
    Ja, varför gjorde man inte det? Jag skulle inte ha några problem med att vara ledigledigledig om jag bara slapp oroa mig för det ekonomiska.
  • Telis

    porchez, chevre kan vara gjort på både opastöriserad och pastöriserad mjölk men rekommendationen är att man ska undvika såna ostar även om dom är gjorda på pastöriserad mjölk, iallafall om det är sån som säljs över disk och kan ha kommit i kontakt med opastöriserade ostar. Om den är upphettad är det inget problem dock.


    Men förlåt att jag tjatar om min j-a fetaost men fetaost går faktiskt MINST LIKA bra till ruccola, rödbetor och pinjenötter som getost.

  • Telis

    Oms, vad skönt att ni fått en diagnos och att så många verkar vara engagerade och redo att hjälpa din dotter! Jag vet ingenting om ADHD men jag vet att du är världens bästa mamma. Kraaaam!

  • Telis

    Nenne, VÄLKOMMEN HEM!!!!!!!


    Nu vill vi höra allt om Pricken! Och om hur du mår!

  • Telis

    Heja fru E!!! Hoppas uppkörningen går som smort!

  • Telis

    Hej!


    Förlåt att jag inte kommenterar något, jag har suttit på närakuten i en massa timmar ikväll pga att jag har så himla ont i magen och även i ryggen, måste gå och sova snart. Efter att jag hade njurbäckeninflammation är jag lite nojjig om att ha ont i ryggen högt upp eftersom det kan vara ett tecken på att det är UVI som gått upp i njurarna och det ska man behandlas för omgående. Jag har lite feber också och känner mig lite smådålig. 


    Hur som helst, det var ingen UVI, och alltså ingen njurbäckeninflammation heller, puh. Alla proverna såg bra ut förutom att jag, precis som kikki kikki, visade tecken på undernäring och uttorkning. Jag fattar naaaaaaaaaaaada. Är det tidens nya modediagnos eller?


    Nej, jag får läsa ikapp imorgon, hoppas inte det här inlägget kommer så där mitt i en allvarlig diskussion eller nåt.


    Puss och gonatt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar