• Telis

    Livets toppar och dalar

    PB, jag tror inte att det är någon fara, bara jäkligt irriterande. Kroppen är ju ingen maskin liksom och kan inte funka felfritt, ibland blir det lite glitchar och den hakar upp sig innan den är på banan igen. Men om du är orolig, försök få till en gyntid, inte ligga sömnlös och oroa dig! Stor kram!

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-08-29 22:03:33 följande:
    Förresten, om man nu ändå ska vara för gammal och rökt i den här karusellen, då kunde man väl helt enkelt upphöra med cykel-skiten helt och hållet då? Varför ska man ha tantbesök i spridda skurar i åratal till???
    Bra fråga!
  • Telis

    AM, vi var på Äppelfabriken idag, tack för tipset! Det var jättemysigt trots att dom inte hade någon äppelmust.

  • Telis

    Vickan, ja där var jag med!


    Störtflod är det här, till och med ännu värre nu efter Televinken. Helt galet, jag begriper inte att att man kan blöda så mycket utan att få blodbrist.

  • Telis

    Lappis, vi var ute och åkte i det där området det första huset låg i för ett par veckor sedan och råkade på det mest osannolika hus jag någonsin sett i Sverige. Jag bara måste visa det för dig! Det ligger två bilder i galleriet nu (jag tar bort dom sen, dom hör ju inte riktigt hemma där). Jag vet inte om det riktigt syns hur galet huset är, jag smygtog dom genom bilfönstret, men kolla till exempel in staketet som man ser lite av på den första bilden.


    När det gäller det andra huset så skulle jag aldrig vilja bo vid Drottningholmsvägen, bullerplank eller inte, men ååååååååå vad fint det röda golvet i hallen var! I love it!! (Vad tycker du, Piggelin?! )

  • Telis

    Cicci, ja mitt problem var ju inte att jag hade ont någonstans utan att kondisen var för dålig. Jag har världens sämsta kondis i vanliga fall och inte blev den bättre under graviditeten.

  • Telis

    AM, kan du inte sticka till det där fönsterföretaget lite kosing och be dom "råka" dra ut på arbetet i Mr Yasuragis lägenhet? Han kan väl klara sig utan fönster fram till i ... säg, slutet av oktober?

  • Telis
    viktualia skrev 2010-08-30 10:21:59 följande:
    AM - synd! annars hade jag varit spekulant! oooopps... hälsnings/artighetsfraserna försvann... men det beror på att Trollet ligger och viftar i mitt knä... GODMORGON allihop! Måndag morgon och som föräldrarledig har jag NOLL måndagsångest. *ler*
    Vickan, har du någonsin haft måndagsångest? Jag trodde att du fick fredagsångest när du var tvungen att vara hemma flera dagar i rad?
  • Telis

    Min måndagsångest har äntligen lagt sig, nu är det jättehärligt att vara hemma med Televinken! Men nu börjar jag få jobbångest istället, dels för att jag ska vara tvungen att börja jobba och dels att jag inte ska få något jobb. Jag skulle vilja vara hemma tills jag blev pensionär. Då skulle jag kunna tänka mig att volontärjobba lite någon dag i veckan.

  • Telis

    AM, jag hoppas att vi inte söker samma jobb, dig vill jag inte konkurrera mot.

Svar på tråden Livets toppar och dalar