• Telis

    Livets toppar och dalar

    AM, jo men det är väl rätt vanligt att det stannar upp och att man får värkstimulerande dropp efter ett tag?

  • Telis

    AM, nej jag tror inte det. Dels skulle hon ju smsa flera och dels tror jag att hon skulle skicka om det om hon inte fick några svar.

  • Telis

    Ore, hur GÖR du för att behålla lugnet när han kladdar?! Jösses, ibland tror jag att jag ska få en blodpropp när han sticker ner händerna i maten, gojsar runt och sitter och slår med sina små händer så puréen stänker upp på väggarna. Ibland orkar jag bara inte låta honom hållas utan då hindrar jag honom från att sticka nävarna i maten och ta skeden själv. Jag antar att jag traumatiserar honom för livet.

  • Telis

    Oj, ledsen att jag kom in lite galet där med mina små matirritationsmoment.


    Men jag har ingen input att ge om dåliga förlossningar och nära-döden-upplevelser, jag fick en jättefin upplevelse som tur var.


    Piggelin, jag har bara hoppas att din nästa blir väldigt olik din första! Kram!!

  • Telis

    AM, tack, vad skönt att höra! Det sägs ju att det är så himla viktigt att dom får peta själva och att man inte ska stryka bort mat från hakan på dom med skeden men JAG KAN INTE HJÄLPA MIG SJÄLV - JAG MÅSTE torka bort kladdet!

  • Telis

    F*n, man ska helt enkelt inte läsa så mycket. Jag har nån jädra barnbok här hemma där jag råkade läsa att barn som vaknar och gråter på natten ofta är dom barn som känner sig otrygga och ignoreras när dom gråter på dagarna. Televinken vaknar och är ledsen någon enstaka gång på natten och jag tycker verkligen inte att jag ignorerar honom på dagarna men ändå känner jag mig som världens sämsta mamma och kan inte låta bli att tänka på den där j-a meningen så fort han är ledsen någon natt. Gah!

  • Telis

    Ore, hahaha, jag hade knäckt kulorna på min man om han hade försökt sig på något sånt.

  • Telis

    Här blir det också sovdags. Hoppas att jag väcks av ett sms!


    Och hörni, nattsuddare, ta det lite lugnt va? Jag hinner inte läsa ikapp 50 sidor imorgon, jag ska få finbesök inne från stan!


    Natti natti!

  • Telis

    F*n, det där skulle ju stå med stora bokstäver så att alla skulle se det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar