• Telis

    Livets toppar och dalar

    Men Lappis, det är ju självklart att du är med! Alla som är med i galleriet är med på listan.

  • Telis

    PB, ja, det är livsfarligt med nätauktioner. Jag köpte ett porslinsfat häromdagen som jag ska försöka smussla in utan att min man ser det.


    Jag vill också ha experttips av AM!

  • Telis

    sweet, men vad fanken då?! Jag tog adressen till din bloggmejl, har du kollat den?

  • Telis

    Godmorgon!


    Blivande fru L, du är inboxad!


    AM, jag tror att ni kommer att bli av med mr Yasuragi snart om han ska ha fest så där ofta!


    Såg att min första lägenhet är till salu, jag köpte den 1998 för 605.000 och nu är utgångspriset 2,1 miljoner. (Fast nu är den superrenoverad, det var den inte när jag köpte den även om den var fräsch.)


    Idag har jag ont i halsen - jag hoppas att jag inte smittade någon av er jag träffade igår! Jag mådde bara bra då.

  • Telis

    Cicci, jag kan svara å mugglans vägar här. När man gör FET behöver man inte ta sprutor, sprutorna är till för att få fram många äggblåsor. När man gör FET kan man göra på två olika sätt, antingen så ploppar man bara tillbaka eskimån i samband med ÄL eller också tar man östrogentabletter ett par veckor innan man sätter tillbaka embryot för att bygga upp en tjock och näringsrik slemhinna först.

  • Telis
    FruCicci skrev 2010-08-28 09:42:10 följande:
    Jaha Telis. Tack för infon. Så om ni nu ska ge Televinken ett syskon, så är det östrogentabletter för dig då? Sen bara tjoff  in   Smidigt!
    Ja, precis. Fast sen är det såna där äckliga proggar efteråt också.

     


    FruCicci skrev 2010-08-28 09:42:10 följande:
    Jaha Telis. Tack för infon. Så om ni nu ska ge Televinken ett syskon, så är det östrogentabletter för dig då? Sen bara tjoff  in   Smidigt!
    Ja, precis. Fast sen är det såna där äckliga proggar efteråt också.
    FruCicci skrev 2010-08-28 09:38:00 följande:
    Telis, krypa på dig och hoppas halsontet skäpper....hoppas inte det är Louise som har givit dig hennes lilla förkylning, men det borde inte varit hon eftersom hon inte verkar vara så snorig längre... tänker på inkubationstiden.kramJätte mysigt hus hade ni, glömde säga det ...
    Nej, det var säkert inte Louise, då borde jag inte känt av det så snabbt.

    Roligt att du gillade huset, vi tycker också mycket om det!

  • Telis

    Klockarbol, Jaktvillan var jag rätt ofta på för ett par år sen och åt lunch och vi var alltid jättenöjda. Men dom kan ju ha bytt ägare/kock sen sist så jag lovar inget om hur det är idag. Mälardrottningen var jag också på för ett par år sen och det var ett riktigt bottennapp men det kan ju också ha ändrat sig sen sist. Så med andra ord är jag till ingen hjälp alls.


    Om jag inte hann åka runt och proväta/spionera så skulle jag chansa på Jaktvillan, det känns lite mysigare än vad jag tror dom andra är. Skulle ni få vara ensamma där då? Kan ju vara jättemysigt att ta en fördrink ute i trädgården om det är bra väder också?

  • Telis

    Klockarbol, och ni vill inte vara hemma? Vi hade catering (italiensk buffe från Atavola) hemma i trädgården och det var jättetrevligt.

  • Telis

    Man kanske också kan tänka sig en grekisk restaurang som kan servera lite blandade smårätter: tzatziki, saganaki, keftedes, halloumi, vitlöksbröd, marinerade bönor, taramosalata, aubergindip, grekisk sallad, små souvlaki, grillad aubergine osv? Och så får folk plocka ihop det dom gillar?


    Greken på hörnet kanske?


    (Åh, nu blev jag hungrig!)

Svar på tråden Livets toppar och dalar