• Telis

    Livets toppar och dalar

    Åh, vad jag önskar att det här var ett låst forum! Jag har SÅÅÅÅÅ mycket jag skulle vilja ösa ur mig!  


    BS, Televinken är grymt förkyld och jag var orolig för att han skulle ha ont i ena örat, han har gått och lutat på huvudet åt ena hållet sen i tisdags. Nu har läkaren iallafall tittat och stackars T är rätt röd både i det örat och i halsen. Men ingen öroninflammation iallafall, antagligen går han och lutar huvudet för att han har lock för örat eller liknande.


    En jobbintervju till nästa vecka! (AM, inget av dina drömjobb, bara tråkjobb


    Ååååh, isterband! Så himla gott. Vad mysigt du verkar ha det, PB!

  • Telis

    AM, ja, jag hoppas att det är det som är förklaringen iallafall så att han rättar på sig snart. Vi har gett Nezeril men jag tycker inte att det funkar.


    Letade efter Iliadin, som BS tipsade om, på fyra olika Apotek men det finns ju ingenstans. Har ni en egen hemlig drug dealer eller? Fast dom sa på Apoteket att den är från 1 år så jag hade nog inte vågat använda den ändå i och för sig.

  • Telis

    Ore, jo, fast jag tror inte att hela mejlgänget skulle uppskatta att få mina osande utläggningar om mina privata bekymmer i sina mejllådor utan möjlighet att tacka nej.


    Jag hoppas ju förstås att jag ska få ett jobb men jag vet att iallafall det ena stället vill ha någon pronto så nu har jag lite ångest för att jag ska behöva lämna lille T och börja jobba snart. Jag vill ju egentligen inte börja jobba förrän 1 december. Lille plutten är ju så liiiiiiiiten än.


    Tack för tipset, AM! Ska prova med Renässans först och sen Nezeril. (Jaha, så Iliadin är droppar? I så fall fortsätter jag nog med Nezeril, spray verkar bättre.)

  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-03 21:07:44 följande:
    Nu har jag läst å lite om olika nässprejer. Iliadin innehåller samma verksamma avsvällande ämne som t ex Nezeril (oximetazolin ) men anledningen till att man väljer Iliadin när barnet är litet är för att det då inte finns några andra nässprejer som är "tillåtna". Alltså med samma låga dos av oximetazolin, babyiliadin: 0,01% jämfört med i 7 månadersnezeril: 0,1%.

    Åh, tack!


     


    passionsblomman skrev 2010-09-03 21:10:44 följande:


    Telis; hos mig får du gärna ösa av dig iallafall. Jag her både inbox och mailbox öppen och telefon kan du också få ifall det skulle behövas! jag har hela dygnen på mig, så det ryms hur många slaskhinkar som helst. På allvar alltså. Och jag HAR det mysigt!Nu är det fotboll Sverige-Ungern och kräftorna är uppätna, så nu åker chipsen fram *donk*Åååååå...nu ringde min lille pojke "hej mamma, det är väl inte för ensamt för dig därhemma"Hjärtegullet!

    Åh, tack!

  • Telis

    Hahahaha, jag har gjort PB mållös, kan ni fatta?!


    Ni är jättegulliga allihopa , men nu har jag utgjutit mig för både AM och PB, nu orkar jag inte mer. Inte ikväll iallafall.

  • Telis

    Gomorron!


    Linvand, PB sa det så bra så jag upprepar inte det utan bara håller med.


    koko, vad gjorde ni för gourmetmiddag till snaily?


    koko, Vickan, snaily och Ore, jag har mejlat er. Läs så mycket ni orkar.

  • Telis

    Tinga, hurra för att ni verkar slippa knappen! En liten framgång iallafall i eländet.


    koko, det där lät gourmet tycker jag!


    Piggelin, näe jag är nog mest arg faktiskt. Men kramar behövs alltid, tack!  

  • Telis
    Piggelin1 skrev 2010-09-04 18:39:32 följande:
    Lunagarden - nej, absolut inte - det är bara jag som liksom inte längre känner att det är "min grej" med långa vita klänningen. I vårt fall lutar det numera mer åt en liten familjegrej & sen vid ett senare tillfälle en rejäl fest med alla vänner. Fast så liten blir det ju ändå inte i just vårt fall, eftersom jag har så stor familj (dvs min allra närmaste familj - föräldrar och syskon med familjer är en hel hög med folk bara de).
    Piggelin, "alla vänner"? *blink, blink*
Svar på tråden Livets toppar och dalar