• Telis

    Livets toppar och dalar

    Beware of långt inlägg.


    EA, vad tråkigt med uppkörningen.  Hoppas att nästa gång går bättre!


    muggles, jaaaaa, vi ska åka skidor i vinter! Jag mejlar dig detaljerna.


    nenne, hej och välkommen hem!!


    Alltså, det här kanske inte låter så kul i skrift men jag fick mig iaf ett rejält skratt i går kväll. När vi satt på närakuten så kom det en gubbe med rollator från ena hållet och satte sig bredvid mig precis samtidigt som Televinken vaknade i vagnen, varpå min man säger, till Televinken, "hej gubben!". Ja, nä, det ser inte så kul ut i skrift, men det var jäkligt roligt att gubben satte ner arslet samtidigt som min man sa "hej gubben".


    På tal om arslen - sprängd babianröv! OMG, nenne! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.


    Tusen tack för en supertrevlig lunch igår även om varken jag eller mr T var på våra soligaste humör!


    Piggelin, ordinationen var bara att sova och komma tillbaka om det inte blev bättre eller om jag fick feber (vilket jag hade typiskt nog när vi kom hem men inte när dom tog den på närakuten). Alldeles nyss ringde läkaren jag träffade igår och frågade hur jag mår - är inte det alldeles fantastisk?! Han måste ha jobbat 15 timmar i sträck och ändå ringer han för att höra hur jag mår!


    Efter ett antal Alvedon, en het vetevärmare och en god natts sömn mår jag bättre igen.  Eftersom proverna var bra och jag mår bättre igen så är det säkert bara stress. Vi ska ha en massa folk på middag imorgon och jag känner mig stressad över det och har gjort det ett tag.


    Men jag undrar fortfarande vad det där med "tecken på svält" betyder, ingen som ser mig kan ju tro att jag inte äter ordentligt. Visst har det blivit lite si och så med luncherna sen Televinken kom men jag är en sån där som blir svimfärdig om jag inte äter med jämna mellanrum så jag äter ju alltid, även om det blir bara fil och flingor. Han pratade om såna där ketoner i urinen som är ett tecken på att kroppen bränner fett istället för socker (det låter ju inte så illa ) för att man inte har tillräckligt med socker. Vilket låter väldigt konstigt för om det är något jag äter varje dag så är det socker.


    Hurra för Halv åtta hos mig! Favvoprogrammet! Fast nog skulle det vara ÄNNU roligare med AM.


    Oupsie, Televinken är född i januari och vi hade ingen overall till honom. Fick visserligen låna en av Frejis men tyckte att det var så mycket enklare att bara stoppa ner honom i åkpåsen än att trixa med ben och armar. Åkpåse is the shit tycker jag! Så himla smidigt eftersom man kan öppna den runt om och bara lägga ner honom och dra igen dragkedjan. Det är ju jättesvårt att köpa overall nu också när man inte har en aning om vilken storlek man borde köpa. Lille Tjosan kan ju vara pytte, normal eller som Pricken (nja, kanske inte, endast Pricken kan vara så stor ) när hoan födds.

  • Telis

    AM, nej jag tror inte att det är därför. Jag äter smörgås till frukost varje dag, godis alldeles för ofta, och ofta pasta och potatis osv. Nog borde jag få i mig kolhydrater. Inte går jag ner i vikt heller.


    Jodå, vi pratade om både magen och ryggen. Han klämde och kände och trodde att jag hade problem med magmunnen. Men jag fick dricka en bedövningsgel för att se om det hjälpte, men det gjorde det inte. Redan på eftermiddagen provade jag med Losec också men det hjälpte inte heller. Så det vette sjutton. Säkert psykosomatiskt pga av stress.


    Oj, lille T vaknar!

  • Telis

    Vi åkte faktiskt också bil i vintras, tro det eller ej. Men vi tog in bilbarnstolen så att den alltid var varm och tog på Televinken fleecetröja och fleecebyxor och la över honom en eller flera varma filtar beroende på hur kallt det var. Det var aldrig några problem. Fördelen med det var ju också att det var lätt att skala av lager varefter det blev varmare i bilen så slapp han bli för varm. Men, men, var och en blir salig på sin egen tro.

  • Telis

    MSW, jag fattar inte vad du pratar om, du har ju fått in massor med inlägg?

  • Telis

    Vickan, om det är bråttom med mejl till EA kan jag inboxa en ledtråd.

  • Telis

    Vilken dag. Middagen för en massa folk gick bra och dom gick hem nöjda och förhoppningsvis lite lulliga. Och jag ska få gå på anställningsintervju. Men å andra sidan så har jag fortfarande ont i magen, jag måste gå till läkaren imorgon med Televinken som är sjuk och min pappa som dom opererade för cancer idag fick dom bara sy ihop igen för det gick inget att göra. 


    Nej, jag orkar inte skriva mer. Nu ska jag leta upp ett täcke och lägga mig under och förhoppningsvis är det en annan dag när jag vaknar. Gärna lördag.

  • Telis

    Tack för kramar!!


    Lappis, ha det så jättehärligt i Cannes!!


    Klockarbol, om jag inte hinner in här mer idag - ha en fantastiskt härlig dag imorgon!! Hoppas att det blir underbart!


    Nu har jag lagt in ett par nya bilder på Muggles och Moa i galleriet.

  • Telis
    muggles skrev 2010-09-03 09:35:22 följande:
    Jag kan väl bara säga som så att ibland går inte ironi fram här på internätt!
    Men jag fick mig ett gott skratt igår iallafall, och det behövdes. Bara tanken på att du, som är en av dom smartaste jag känner, inte skulle veta skillnaden på psykoterapeut och psykolog - hahahaha!

    AM, tusen tack för erbjudandet! Den här gången får min man passa honom men om det blir många intervjuer innan jag får ett jobb så kanske jag måste utnyttja dig. Maken är dock förstahandsvalet - det är ju ändå hans barn.


    Vad det gäller min pappa så har vi inte världens bästa relation (låååång historia) men det är förstås jobbigt ändå och jag är hemskt orolig för min mamma. Hela hennes existens är liksom upphängd på pappa.


    Nu till vårdcentralen med Televinken.

  • Telis
    Telis skrev 2010-09-03 09:58:04 följande:
    Men jag fick mig ett gott skratt igår iallafall, och det behövdes. Bara tanken på att du, som är en av dom smartaste jag känner, inte skulle veta skillnaden på psykoterapeut och psykolog - hahahaha! AM, tusen tack för erbjudandet! Den här gången får min man passa honom men om det blir många intervjuer innan jag får ett jobb så kanske jag måste utnyttja dig. Maken är dock förstahandsvalet - det är ju ändå hans barn. Vad det gäller min pappa så har vi inte världens bästa relation (låååång historia) men det är förstås jobbigt ändå och jag är hemskt orolig för min mamma. Hela hennes existens är liksom upphängd på pappa. Nu till vårdcentralen med Televinken.

    Alltså, jag är ju inte riktigt lika smart men jag menade ju förstås psykoPAT och inte psykoLOG. Freudiansk felskrivning.... *rodnar djupt*

Svar på tråden Livets toppar och dalar