• Telis

    Livets toppar och dalar

    fru AM skrev 2010-09-06 20:30:36 följande:
    de = den.  VAR tar konsonanterna vägen???
    AM, jag trodde du fått tillbaka din synska förmåga och sett att snaily ska få tvillingar.
  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-06 20:33:37 följande:
    Telis: vi kan ju alltid starta vår sajt med husmorstips!
    Hahaha! Ja!
  • Telis

    Vickan, här är Televinken för trött för gröt på kvällarna så därför blir det välling istället. Den får han i sig halvsovande.


    Oupsie, ja vi har en Brio Go. Vi är mycket nöjda!

  • Telis
    viktualia skrev 2010-09-06 21:04:40 följande:
    Jaa det är ju EXAKT det som är problemet.. Trollet är också för trött. Och svaret på skillnanden finns här www.slv.se/sv/grupp1/Mat-och-naring/Kostrad/S.../ Välling förväntas hota amningen mer än gröt. Kort och gott.
    Men det beror ju på flaskmatningen och Trollet har väl inga problem att äta ur flaska ibland och ändå amma?
  • Telis

    Vickan, jaha, nu förstår jag. Jag trodde att du ville undvika vällingen därför. Men då är det ju bara att köra! Hoppas att det funkar!


    Oupsie, har ni möjlighet att klämma på den i verkligheten? Det är det bästa om man kan det. Snö och skogsstigar är inga problem med vår vagn men sandstrand och snömodd i vårsol är lite kämpigt.

  • Telis

    Vickan, krama både Parnassia och OB från mig med!! Som en virtuell gruppkram.

  • Telis

    Hihihi, näe strandstrand är verkligen ingen hit.

  • Telis

    Åh, nu har jag köpt ännu mer porslin på nätet. *lycklig*


    Men jag borde verkligen gå och sova. Hade svårt att somna igår kväll för att jag låg och tänkte på intervjun och möjliga frågor och sen bestämde sig Televinken för att 4.30 var en lagom tid att vakna på. Hur faen ska man få honom att sova längre? Han är väldigt regelbundet på kvällen och somnar nästan alltid 20.00 on the dot men han vaknar allt från 4.30 till 6.50. (Och det är inte hunger han vaknar av, han är bara galet pigg).

  • Telis

    Oupsie, servisen har gjorts med ett antal olika mönster, jag vill egentligen ha ett särskilt mönster (det jag skrev om på FB) men nu slog jag till på ett annat mönster. Så det både är den servisen och inte.


    Idag blir det Öppna Förskolan trots att Televinken fortfarande är förkyld, förhoppningsvis smittar han inte eftersom det är nästan en vecka sedan han blev sjuk.


    Men nu måste ju nenne komma in här snart. Jag vet att hon bloggade häromdagen men det innehöll ju egentligen ingenting mer än det vi redan visste. Jag vill ju veta hur dom har det där hemma i kokongen! Om hon inte hinner in här nu, när P är hemma, hur ska hon då hinna in här sen?!


    Skickar ett särskilt lycka till till Sweet idag!


    Kör försiktigt, Vickan!

Svar på tråden Livets toppar och dalar