• Telis

    Livets toppar och dalar

    snaily skrev 2010-09-04 18:50:40 följande:
    TelisFörstår att du är arg! (Ska svara på ditt mail så fort jag får en sekund över.) - så, jag kokar lite åt dig så kan du slappna av en stund.
    Äsch, du behöver inte svara om du inte vill, det var bara skönt att få pysa ut lite ilska.
  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-04 19:41:56 följande:
    Jaha nu har maken lyckats slå på någon musik m hj a sin dator - sedan gått för o lägga Livia. Det spelas julmusik på hög volym och jag kan inte stänga av för jag kan inte hans lösenord på datorn!
    Kan du inte flytta den någonstans där den stör Mr Yasuragi istället?
  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-04 20:19:49 följande:
    Ikväll hoppas jag att min brors årliga kräftskiva med fotbollslaget ska knäcka våtrumsfantasten! Om de gör som jag bad dem så ska de dansa i träskor ...
  • Telis

    koko, jag tog din privata mejladress som jag hittade på Facebook. Kan det ha hamnat i spamfiltret?

  • Telis

    Klockarbol, det var nog den snabbaste rapportering vi har fått från ett bröllop. Grattis igen, kul att det blev en sån lyckad dag!


    smint, ha jag visste väl det (när du skrev att du trodde att du skulle få lite mer tid framöver att hänga i tråden)! Grattis!!

  • Telis

    Nu ska vi till Skansen, det är gratis entre idag (för alla med MedMera-kort)! Kram kram!

  • Telis

    Grattis Oupsie till banklånet!!


    Jag hade gärna velat dela upp föräldraledigheten men det funkar inte alls med mitt jobb tyvärr. 


    Det blev inget Skansen idag, det var så GALET mycket folk vid båten till Djurgården så vi gav upp. Fast det var galet mycket folk var vi än begav oss idag. Och på radion varnade dom för att 20.000 läkare som varit på konferens skulle åka till Arlanda i eftermiddag.

  • Telis

    Hej koko! Du har så rätt, jag HATAR också att trängas. Vi var och fikade med svärmor istället, det var jättemysigt att sitta ute i solen och fika.


    Nu måste jag fundera på vad jag ska ha på mig på jobbintervjun imorgon.

  • Telis

    Hallå!


    Jag lyckades undvika att peta mig i näsan, antyda att chefer brukar vara psykopater och att jag egentligen hatar att jobba så jag gjorde väl inte bort mig helt. Men dom skulle intervjua fler och och jag var först ut så nu är det bara att vänta och se om man får komma på en andra intervju (och göra ett test).


    BS, jo jag har inte haft ont i magen på ett tag nu, det var säkert bara stressmage. Men stackars Televinken är fortfarande genomförkyld. Särskilt på nätterna låter han som han ska dö och han sover oroligt och har svårt att äta.


    Nu dröjer det säkert inte länge innan Astrid kryper! Själv är jag tveksam till om Televinken någonsin kommer att göra det, han har inte visat minsta intresse för det.


    Melonlukt har jag lite svårt för (no offense, Melondoft! ) men äppledoft är underbart! 

  • Telis

    muggles, vilket fantastiskt kort till Moa! Jag har förresten mejlat dig om en grej.


    Tinga, ja om jag ska ha ett sånt här jobb så verkar det jättebra. Men egentligen borde jag kanske göra något helt annat, jag vet bara inte vad.


    Frullan, det är ungefär ett likadant jobb som jag har nu. Inget kul med andra ord.


    Det är ingen stockholmstrådis som ska åka till Finland snart? Dom har ett sånt sjuuuuuukt gott godis där och nu har jag precis ätit upp det sista från förra batchen. Vilken misär.


    Wihhiii, heja Piff!!


    Parnassia, jag har aldrig vågat låta färdigblandad ersättning stå. Däremot kokade jag vatten på morgonen som jag hade i en karaff i kylen och som jag sen värmde i micron. Televinken verkar inte ha fått några men av det. Men om det bara är en om dagen, kan ni inte köra tetra då, det är ju så himla smidigt och så slipper man det där stressmomentet med temperaturer hit och dit?


    snaily, läskigt med den blodblandade flytningen. Håller tummarna för att det är helt normalt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar