• viktualia

    Livets toppar och dalar

    ang bilar... så var vår på service igår.. och de felsökte termometern för 500 pix extra. hoppas att det hjälpte.. surt när bilen  visar 15 minus och det är 8 plus...

  • viktualia

    Snorkfröken - fick han något svar från cheferna? Usch, sånt där stör mig verkligen! Folk som inte kan FÖRSÖKA hantera personliga kriser på ett vettigt sätt!!


    Kram till dig!!


    Ego - vi har tagit flera steg närmare inrett vardagsrum. Nästa steg var att jag skulle gå lös på att fålla gardiner. Det stöp på behovet av skarvsladd till symaskinen... hm.. skärpning Vickan!!

  • viktualia
    Snorkfröken77 skrev 2010-10-19 21:17:18 följande:
    Just ja, glömde ju svara förut Vickan! Jag skulle vilja träffa både dig och Porchez IRL, vore jätteskoj. Men jag är ju lite "känslig" för bebisar just nu så jag får nog vänta ett tag till. Porchez - Ja, med facit i hand hade jag ju haft två veckor emellen som varit helt ok. Så det var väl liksom dags!
    Men jag behöver absolut INTE släpa med mig Trollet!! Han klarar sig utan mig ett tag och Porchez och jag har ju pratat lite löst om lite mat och prat i allas vår "storstad".. men inte kommit nån vart i den frågan...  mest för att våra resp liv snurrar på....  Själv börjar jag jobba och pendla åt andra hållet 1 november.. men nån fredagskväll kanske?!
  • viktualia

    Hattis - gaaaa den var också hemsk! Och jag kan säga att jag bara berättat för några ytterst få att jag fått två missfall - på jobbet alltså.


    KRAM på dig, gumman!!

  • viktualia

    Hattis - jag läste bara att säsongsvaccinet i år är mot flera influensor och att gravida rekommenderas att ta sprutan...  mer engagerade jag mig inte i..

  • viktualia

    Lappis - aaaa vidriga människa som retar andra med svarta tavlan-gnissel... *garvar* och tycker GRYMT synd om Telis. För här har ni en som lider fysiskt av dylika ljud!


    Tinga - man får absolut vara avsundsjuk! Särskilt när man är så klarsynt som du och exakt kan sätta fingret på varför! *kram*


    Ego - Just nu har Trollet missat det goa med att sova förmiddag.. han somnade men när jag skulle lägga ner honom så vaknade han och sen dess är det stoooora tårar och gnöl som gäller.. så det är väl bara att packa ner honom i vagnen och gå en repa.... bankärenden, facebook och dumsurfning kan vänta... *vinkar*

  • viktualia

    Älskade Snorkisgumman!!! För det första får du oss inte att må dåligt. Din historia är viktig för mig, jag skärper mig och inser att man inte ska ta något för givet här i livet.
    Att livet är otroligt skört...  Och ditt avundssjukeinlägg - det är SJÄLVKLART att du får skriva sånt! Och helt naturligt att du känner så. Och kunde jag göra något för att rädda dig, så skulle jag ha gjort det för länge sedan.


    Istället kan jag inget annat än ta hand om Trollet och uppskatta hans existens. Han är en stor och magisk gåva. Även när han asvrålar utan synbar anledning...


    Sköt om dig, gumman och du! Varje gång jag ser att du gjort ett inlägg i tråden blir jag lite rörd över att vi får vara medvandrare i din värld. Dessutom är jag säker på att S sitter i sin  himmel och är vrålstolt över sin superduktiga mamma som lyckas leva livet framlänges trots att S inte är här. KRAAAAAAAAAAAAM!!!

  • viktualia
    start september skrev 2010-10-20 16:04:36 följande:
    Och jag tog inte ut något alls i förskott vilket folk tyckte var konstigt. Jag använde ordet OM hela tiden vilket var provocerande för vissa som dumt nog antydde att jag skulle få anknytningsproblem när jag sade så.
    sådana puckokommentarer fick jag också....

     


    start september skrev 2010-10-20 16:01:10 följande:
    Vi är många nu som har förlorat all oskuld kring graviditeter.
    mycket kärnfullt formulerat!!!
Svar på tråden Livets toppar och dalar